DEZERTER MILANOVIĆ I ZLOČINAC DAČIĆ PODRŽAVAJU ČETNIČKE DERNEKE U SRBU, DOK SU BRANITELJI GLASNOVIĆ I KELEMINEC ZA NJIH FAŠISTI!

0
5711

Samovolja (hajdučija) u Srbu

Povijesne istine (u kontekstu) jedne imperijalne hegemonije u Srbu su se davne 1941. reflektirale pokoljem nedužnih.
Republika Hrvatska je dostatno zrela odrediti okvire tih događaja i uspostaviti zasluženi odnos prema tim događajima.

75 godina nakon pokolja, organizirati “proslavu” ustanka hrvatskih naroda, tumačeći povijest s pozicija uspostavljenih u jednoumlju (pretakanja jednog zločina u pravedan čin borbe za opstanak) poigravanje je s temeljnim vrijednostima demokratskog društva,

Proslava je organizirana bez izvođenja himne RH, s govornicima koji su prikladniji komunističkom jednoumlju i velikosrspkom projektu nego veličanju pravedne borbe za opstanak.

Smatrao sam moralnom obavezom povijesne istine i karakter davnih događaja vlastitim prisustvom približiti široj javnosti i pokrenuti ozbiljnu društvenu raspravu o današnjim zagovarateljima obljetnica u Srbu

Bog i Hrvati
vaš Željko Glasnović

-Povampirene ustaše danas u Srbu ni na što i ni na koga ne podsjećaju, nego oni jesu nasljednici fašističke ustaške NDH i Ante Pavelića- kaže Ivica Dačić, srpski fašist na vlasti i odani kolega zločinca Miloševića.

“Došla je grupa provokatora, to je prtljaga HDZ-a. To huškanje, što je HDZ-ova a i Mostova prtljaga. Udarili su na starce od 82 godine”, rekao je Milanović vezano za Srb.

“Nećemo se ponašati papački i kukavički kao ova Vlada, nećemo im blokirati pregovore s Europskom unijom iz zlobe “, rekao je Milanović na pitanje vezano za odnos prema Srbiji u vezi njihove prosvjedne note zbog ukidanja presude protiv Alojzija Stepinca. “HDZ je bahat kod kuće, a papci su u inozemstvu”, kazao je Milanović.

Usporedimo li izjave Glasnovića, Dačića i Milanovića, vrlo lako ćemo prepoznati da su izjave Dačića i Milanovića vrlo slične i pušu u istu tikvu. Hrvatska dopušta slavljenje četničkih pokolja nad Hrvatima u Srbu, daje čin pukovnika Pupovcu i ordenje, pa se čovjek pita kakvu smo to lopovsko-četničku prčiju od države napravili?!  U tom slavlju ima podršku Srbije i Milanovića. Smiješno  da jedan ratni dezerter poput Milanovića dijeli lekcije drugim strankama o kukavičluku, a fašist i Miloševićev miljenik Dačić govori o ustanku četnika i partizana ujedinjenih u klanju Hrvata kao nešto dobro, a što su nastavili i u BiH.

Branitelj Dražen Keleminec, kojeg Dačić, član Miloševićeve zločinačke organizacije naziva fašistom, izjavio je prije puta u Srb:

Autohtona – Hrvatska stranka prava sutra u srijedu vraća se u Srb i s početkom od 11, 00 sati održat će prosvjedni skup protiv veličanja četničkih zločina nad nedužnim civilnim stanovništvom od 27. 07. 1941. godine i početka agresije na Hrvatsku 25. 07. 1990. godine s mitingom u Srbu, a u organizaciji Raškovića i zločinca Šešelja.
Okupljanje je u Bruvnu do 09, 30 sati. Iz Bruvna kolona će uz pratnju policije krenuti u Srb kao i svake godine.
Autohtona – Hrvatska stranka prava upozorava da je Hrvatska policija i ministar unutrašnjih poslova Vlaho Orepić nezakonito prekinuo naše javno ukupljanje u Srbu.
Članak 14. Zakona o javnom okupljanju govori : Ministar unutrašnjih poslova može zabraniti javno okupljanje samo 24 sata prije prijavljenog početka održavanja mirnog okupljanja.
ZNAČI, MINISTAR UNUTRAŠNJIH POSLOVA VLAHO OREPIĆ NIJE MOGAO ZABRANITI JAVNO OKUPLJANJE AUTOHTONOJ – HRVATSKOJ STRANCI PRAVA JER JAVNO OKUPLJANJE TRAJE DEVETI DAN.
Članak 15. Zakona o javnom okupljanju kaže da Upravni sud odlučuje o tužbi po hitnom postupku!
UPRAVNI SUD U ZAGREBU JE PREDMET PO ŽURNOM POSTUPKU PREBACIO NA UPRAVNI SUD U SPLIT, A DA TUŽENIK O TOME NIJE OBAViJEŠTEN. PREBACIVANJE PREDMETA PO ŽURNOM POSTUPKU IMALO JE ZA CILJ DA MILORAD PUPOVAC PROTUZAKONITO I NASILNIČKIM PUTEM ODRŽI SLAVLJE ČETNIČKIH ZLOČINA U SRBU NAD NEDUŽNIM HRVATSKIM STANOVNIŠTVOM.
UPRAVNI SUD DO DANAŠNJEG DANA NIJE DONIO SVOJU ODLUKU NITI SAZVAO RASPRAVU.
Hrvatska policija već duže vrijeme terorizira i sprječava predsjednika Autohtone – Hrvatske stranke prava da u demokratskim okvirima politički djeluje. Zahtjev i zabrana dolaska u Srb na šest mjeseci je najgrublje KRŠENJE DEMOKRATSKIH NORMI.
Zbog toga će se predsjednik Autohtone – Hrvatske stranke prava sutra pojaviti u Srbu unatoč zabrani i prijetnji uhićenja. Neka svjetska javnost i demokratske države saznaju da u Hrvatskoj i dalje vlada UDBA i sljedbenici komunističke partije, a da je policija njihov servis za progon neistomišljenika.
Bog i Hrvati !
Za dom spremni !

Autohtona – Hrvatska stranka prava
predsjednik, Dražen Keleminec

HOP portal