MILANOVIĆEVOM IZJAVOM O STVARANJU HRVATSKE OD STRANE ZLOČINAČKE ‘UDBE’ OTVOREN JE PUT RUŠENJA DRŽAVE

0
4426

Milanović je konačno otkrio igru udbašije oko Hrvatske koja se plete zadnjih 15 godina. Rekao je javno da je Hrvatsku je stvorila zločinačka udbaška klika i na taj način javno pozvao velike sile i Srbiju da ju raskomadaju, jer i Srbija godinama govori kako je Hrvatska ustašoidna tvorevina. Sada smo došli do kraja igre udbaškog diplomata, koji je prvo svjesno nazvao našu državu slučajnom, a sada i proizvodom zločinačke klike. Ono što govori o zemlji zapravo je istina o njemu samom.

Šešelj pali naše zastave na granici, Vučić i Pupovac prijete ratom na skupovima,a Milanović na čelu pete kolone medija i udbašije u Hrvatskoj javno tvrdi da smo nastali kao proizvod zločinačke udbe. Ušao je Milanović u žikino kolo i sada opancima gazi svetu hrvatsku zemlju.

Na dan velike pobjede u Oluji Milanović se skriva u Zagrebu i sa svojom ekipom cirkusanata stavlja svijeće i cvijeće na Mirogoju i pljuje pred kamerama na iste kojima je otišao na grob, što su prenijeli samo udbaško-kontrolirani mediji. U njegovoj blizini građana nije bilo. Zanimljivo. Iako udbaško-kontrolirani mediji tvrde da on na izborima pobjeđuje.

U Kninu “24 sata” proganja hosovce u crnom, zajedno sa Indexom, ali nije zbrojio broj četničkih obilježja u blizini Pupovca i Vučića na ratnohuškačkom skupu u Srbiji. Pobrinuo se 24 sata tek da srbo-provokatore, njih par, šaku jada, uslika zabrinute za sigurnost u Zagrebu dan ranije, jer je braniteljima prekipjelo blaćenje Oluje usred Ban Jelačić placa, dosta je više suđenja braniteljima, batinanje branitelja po crkvama, srpskih pendreka po njihovim glavama… To sve ne razumiju 24 sata, kao i druga naša udbaška glasila, jer su im vlasnici iz Niša. Dosta je slučajeva Purda, Pajčić… I Orepić je postupio pravedno, zabranio je skup provokatora, kad već nije u Srbu zabranio otvoreno četnikovanje Srba i slavljenje klanja civila. Niti jedna vlast nema hrabrosti koliko je ima narod u borbi sa srpskim krvolocima.

Plenković je u ime HDZ-a vrlo mudro odgovorio zašto Milanović nije u Kninu: “svatko je tamo gdje misli da mu je mjesto u ovom trenutku”… Čak i aferaš HNS-a Vrdoljak se usudio doći u Knin. Ostali nisu. Narodna koalicija bez naroda. Samo još jedan novi projekt udbašije.

HDZ se riješio Karamarka, čovjeka koji je htio gurnuti Hrvatsku u rusku provaliju. Njemu nije mjesto više u HDZ-u. Ako dodamo činjenicu da na oko 30 km od naše granice Rusi i Srbi spremaju vojne vježbe, a krvoloci Vučić i Nikolić prijete ratom, više je nego jasno tko je prvi saveznik naše države – SAD. I to trebaju shvatiti mnogi stratezi u pozadini i maknuti se od teza admirala Domazeta i Čića kako Rusi brane kršćanstvo, a Orban osoba u koju se moramo ugledati u svezi ponašanja prema Uniji.  Orban je stao uz Srbe u spornom poglavlju 23., kao i Nijemci, čime su pristali na srpski progon naših branitelja, a naša vlast se u kaosu Karamarkove igre nije snašla. Ukrajinici su nas prvi priznali, oni su kršćani i vidite što im čine Rusi. Oluju su htjeli spriječiti francuski i britanski specijalci, Nijemci su nam i tada, kao i sada okrenuli leđa, a podrška i zeleno svjetlo došlo je od Amerikanaca.

Danas smo u potpuno istoj situaciji i pomoć dobivamo od Amerikanaca, koji su svojim utjecajem poskidali mnoge udbaške banakarske lopine s vodećih mjesta, a svojim presudnim utjecajem spriječili naš pad u ruske ruke preko karamarkovaca u vladi.

Hrvatska ima prijatelje u EU i to je prvenstveno Poljska. Danas Poljaci i Hrvati brane obraz Unije, koja ih redovito izdaje. Unija koja jača utjecaj Rusije i Njemačke, a nama nudi da se i dalje koprcamo u udbaškom blatu nije naš put. Naš put je čišćenje privatizacije na pravilan način, vezivanje s dijasporom na svim nivoima i strateški u ovom trenutku biti uz SAD, kako bi opstali u općem kaosu. Slučaj sirijskog naroda jasno govori kako jedan narod može nestati – ni kriv ni dužan, ako se nađe na prijelomnici velikih sila.

U odnosu prema Amerikancima Hrvatska mora imati aktivan odnos i utjecati na svaki detalj, jer situacija je kritična. Američka dominacija na ovom terenu stvorena na ucjeni korumpiranih političara je loš put u trusnom području, američka politika mora pronaći zdrave snage i odmaknuti se od drugačijeg ponašanja u kriznim situacijama, jer inače gubi utjecaj. U tom segmentu treba se uključiti zdrava hrvatska politika i pomoći aktivnim pristupom pronaći takve snage.

Pred Hrvatskom predstoje nove oluje, one političke, što se vidi iz preslagivanja na političkoj sceni. Plenković želi osigurati bokove i vraća Kujundžića i Prgometa u HDZ. Onaj drugi se već pokazao opasno otrovan i nekako je bolje njega držati blizu vatri, a s druge strane lukavo su gurnuti lopovčić Beljak i Gabrić u Milanovićevo jato smutljivaca. Ostalo će odraditi sam Milanović i glupa udbaška propaganda… pokopat će sami sebe. Dovoljno je već štete napravio Beljak.

Vučić je jučer rekao na ratno huškačkom skupu da više nitko nikada neće moći ponoviti Oluju, niti zbijeg Srba, a 1995. godine je izjavio kako nikada više nikakva ustaška vlast neće doći u Glinu. Ustaško je za njega Hrvatsko. Baš kao i za “antifašističku” narodnu koaliciju sdp-hns lopova. Čini se da su njegove priče prazne riječi, hrvatska vlast postoji u Glini od 1995. godine. Trebao se ugledati na generala Stojanovića, koji je još prije 100 godina izjavio da Hrvate se može posrbljavati knjigama, pjesmama, ali nikako ići u rat sa njima, jer će Srbi uvijek izgubiti…

Milanovićeva teza kako je zločinačka udba stvorila Hrvatsku  na tragu je  tzv. udbaških zviždača, koji u pozadini šire priču o kriminalu u državi radeći za srpski ogranak udbe, a zapravo je istina da su hrvatski udbaši ubijali istaknute Hrvate u tijeku rata od Kraljevića i Paradžika do Barešića, a pobjedu je odnio isključivo narod i njegova inventivnost, predvođeni Franjom Tuđmanom i Antom Gotovinom. Jedini pravi suradnik u tom pothvatu izvana su bile SAD. Rusi su tada baš kao i sada činili sve da unište našu državnost, a podivljali Srbi u “krajini” željeli su naseliti Kozake umjesto Hrvata na tome teritoriju. U Brijunskom transkriptu Tuđman je kao veliki državnik shvatio koliko se Njemačka udaljava od Hrvatske u vrijeme Oluje, baš kao što u današnje vrijeme mirno šuti na najveći skandal haškog suda i puštanje krvoločnog zločinca Šešelja na slobodu. Presuda Perkoviću iskorištena je da preko svog glasnogovornika u Hrvatskoj Milanovića i u Srbiji Vučića Hrvatska bude proglašena projektom zločinačke udbe, kako bi rusko-srpska osovina lakše ovladala Hrvatskom. To su opasnosti koje naša javnost ne vidi i plješće Nijemcima, koji su još iz doba špije Kinkela imali svoje ljude povezane sa jugoslavenskom udbom.

Hrvatska treba hitni zaokret u vanjskoj politici, smjenu Mesićevih kadrova u MVP-u i čišćenje kompletne diplomacije prepune jugofila i Mesićevih poslušnika. Ako se to ne učini, vanjske medijske kuće i dalje će dobivati prosrpske propagandne gadarije kao informacije naše diplomacije, koja je najmanje naša, a najviše neokomunistička, sklona Milanovićevoj diplomatskoj izdaji domovine.

Igor Drenjančević

HOP portal