PUPOVAC KRADE PO HRVATSKOJ I SA VUČIĆEM SUDJELUJE NA SKUPU PROTIV ‘OLUJE’!

0
7227

Analizirajući službene dokumente zaprimljene putem Zakona o pristupu informacijama, utvrdili smo porazne činjenice koje su običnom čovjeku nepoznate i nedostupne.

Podaci se odnose na 2012.godinu, koja je bila predmet obrade temeljem službenih izvadaka Zagrebačke banke d.d., Trg Bana Jelačića 10, Zagreb.

Obzirom da prema podacima banke, Srpsko narodno vijeće (SNV) posjeduje nekoliko poslovnih računa, ovdje prikazujemo podatke samo s jednog računa i to : HR8423600001101506511, čija je BANKOVNA KARTICA  u 2012. godini dobrano pregrijala zagrebačke bankomate (u Preradovićevoj ulici br.6 , Gajevoj ulici br. 5, Neboder Ilica br.1 , Savski gaj IX i dr).

Tko posjeduje službenu bankovnu karticu i tko se istom služi nije teško pretpostaviti.

Na navedenim bankomatima u 2012. godini je s predmetnog računa u gotovini podignuto ukupno vrtoglavih 397.400,oo kn. Vrlo interestantna navika odnosi se na pojavu da su iznosi u jednom danu podizani nekoliko puta u visini od 2000 do 5000 kn (dokaz: izvod 168. od 06.06.2012. – čak 4 puta ). Uzmemo li u obzir da većina građana Hrvatske nema tolika mjesečna primanja u visini svote koju „ugroženi Srbin“ na dnevnoj bazi podiže u gotovini, iznešene činjenice djeluju još užasnije. Također je vrlo interesantno da se kartica „peglala“ u prosjeku skoro svaki drugi dan ili pak ako uzmemo odnos broj dana u godini  i gore navedeni iznos , dobićemo „visoko dostignuti“ prosjek od cca 1100 kn SVAKI DAN!

20160729_141347 20160729_141313 20160729_141248

U svjetlu ovih podataka, želimo podsjetiti da je ne tako davno bivša ministrica kulture „pala“ zbog „peglanja“ službene kartice i to za iznose puno manje od gore navedenih, morala podnijeti ostavku pod pritiskom javnosti te je zbog iste afereprotiv nje pokrenut krivični postupak.

Biti će zanimljivo pratiti ovaj najnoviji opisani primjer koji je puno strašniji od prethodnog.

Usprkos našem traženju, nismo dobili podatke u koju svrhu i namjenu su novci poreznih obveznika trošeni, što upućuje na osnovanu sumnju da je pojedinac/ci iste utrošio/li u osobne potrebe ili potrebe drugih osoba.

Koliko je novca na opisani način „realizirano“ sa ostalih računa u narednim godinama , tek ćemo doznati.

SNV posjeduje i devizni račun, a jesu li tijela SNV-a, Predsjedništva ili Skupštine ikada razmatrala poslovanje s tog računa na koji pristižu ne tako beznačajne devizne donacije, nije nam poznato.

Pored postojećih stotinu bankovnih izvadaka, u prilogu dostavljamo nekoliko, kao dokaz činjeničnog stanja o tome kako se raspolaže s novcem poreznih obveznika.

Vjerujemo da ovi podaci neće doživjeti sudbinu podataka RBA banke o tajnoj štednji – napisao je Nenad Vlahović o kriminalu Milorada Pupovca i njegovog društva.

I dok Pupovac krade po Hrvatskoj na dane “Oluje” zajedno s Vučićem i ostalom srpskom žgadijom zločinaca i ratnih huškača, on diže svoj glas protiv Oluje u Beogradu. Tko je protiv Oluje, taj je i protiv Hrvatske.

Kod nas Pupovac  krade i usput puše u istu srpsku frulu sa zločincima Nikolićem i Vučićem u Beogradu, što i nije nešto čudno, jer su mu braća bila u četnicima. S kim si takav si. Kada to zbrojimo i kome dajemo novac, dolazimo do zaključka da su u nas na vlasti izdajnici, jer samo takvi mogu trpiti veleizdaju. Pupovcu su naše vlasti dale čin pukovnika HV-a.

Mirno oni gledaju (baš kao i naše pravosuđe) kada prvi idesovac, narkoman Miletić traži istarsku putovnicu za Istru u Hrvatskoj, a prvi srpski izdajnik i jedini pravi ekstremni desničar u Hrvatskoj Pupovac ruši (kao i Miletić) temelje državnosti.

Kada će konačno njih dvojica biti uhićeni zbog veleizdaje?

HOP portal