ŽIVI ZID SE RASPADA U DALMACIJI, KUTINI, VARAŽDINU, OSIJEKU ZBOG PALFI KOJA VODI STRANKU

0
11416

“Tek što smo (prije nepuna četiri tjedna) izabrani na rukovodeće funkcije gradske organizacije Varaždin, jučer smo odlučili dati neopozive ostavke na svojim pozicijama. Na jučerašnjem sastanku članova stranke Živi zid s područja III.izborne jedinice, predsjednik gradske organizacije Živog zida Varaždin Denis Mladenović, dopredsjednica Valentina Drk i tajnik Ivan Pavlinić javno smo iznijeli svoje nezadovoljstvo i dali ostavke, a kasnije tijekom dana je želju za izlaskom iz stranke izrazilo petnaestak članova varaždinske organizacije”, priopćili su iz varaždinskog Živog zida, prenosi N1.varaždin

Dalmacija malo po malo ostaje bez ŽZ .Uz Splitsku županiju koja je uz koaliciju” Nema prodaje” sa NL Stipe Petrina i SH, odlaze im i vodeći koordinatori juga Dalmacije. Evo jučerašnjeg pisma vodstvu tj.trojcu koji su izdali ideju ŽZ- PPS, od strane dojučerašnjeg koordinatora g.Igor Burica :” Kad ste već onako poslali razrješenje bez obrazloženja i posrali se po nečijem radu koji traje vise od 3 mjeseca sad mi nije zao sto sam vas raskrinkao na vrijeme. Bar biračima recite u oci da je Sinčić igračka Vladimire Palfi i bivšeg njenog dečka Pernara.vidjet ces kakve ce posljedice ostavit na ŽZ to da jedna žena s nekontroliranim hormonima i neispavana od cuvanja male bebe nažalost vodi zivi zid i neargumentirano gazi po članovima i biračima . Mi ode nismo siromašni idioti koje se kupuje nekakvim pozicijama . S nama se ne moze zajebavat. Mi smo ušli u ŽZ iz ispravnih ideala i zalaganja. Ali kad smo se uvjerili da ego jedne seljanke ( po ponašanju ) ne zadovoljava to da netko ima pravo na svoje misljenje i ako drukčije misli odmah bude isključen iz partije . Podsjeća me na Jovanku kako je rekao moj prijatelj iz Orebica . Dalmaciju ste zapostavili i od nas ne očekujte nista. Hranite sirotinju po Hrvatskoj od novaca koji smo mi zaradili ali zaradite svoje novce pa to radite. Dosta je nama da budemo glavni izvor novaca za cijelu Hrvatsku. Ovo je moja zadnja poruka prema vama i sretno vam bilo.”

U Kutini je izašlo 10 članova Živog zida;

kutina

vž
Razočarani član iz Varaždina

 

-Tako je Lovre Crvelin ali bar biračima recite u oci da je Sinčić igračka Vladimire Palfi i bivšeg njenog dečka Pernara. Ja cu glasat za vas samo radi Djanica koji je vrhunski covjek i vidjet ces kakve ce posljedice ostavit na ŽZ to da jedna žena s nekontroliranim hormonima i neispavana od cuvanja male bebe nažalost vodi zivi zid i neargumentirano gazi po članovima i biračima . Mi ode nismo siromašni idioti koje se kupuje nekakvim pozicijama . S nama se ne moze zajebavat. Mi smo ušli u ŽZ iz ispravnih ideala i zalaganja. Ali kad smo se uvjerili da ego jedne seljanke ( po ponašanju ) ne zadovoljava to da netko ima pravo na svoje misljenje i ako drukčije misli odmah bude isključen iz partije . Podsjeća me na Jovanku kako je rekao moj prijatelj iz Orebica . Pustit cu da prodju izbori jer necu odmah udarat po ŽZ po Indexu svojim člancima samo radi ljudi koji vjeruju u vas- novinar Indexa koji navija za Živi zid ovako je opisao stanje u stranci Valdimire Palfi živi shit.

Novinar Burić prozvao je Vladimiru Palfi da mu je htjela platiti ručak stranačkim novcem. Očito su mnoge novinarske protuhe bile ubačene u lažni projekt Živog zida, iz vlastite koristi, ali kada su izigrani postaju “pošteni” iz osvete. Koliko je domoljuban Živi zid vidi se iz činjenice da iza njega stoji oficirsko dete Matija Babić.

burić novinarčić

Nesposobnjaković Sinčić kojem žena vodi stranku, već odavno je dobio crveno svjetlo od našeg portala, tako da ove izljeve pameti pojedinih novinara možemo tek shvatiti kao produkte prijevare  velike kleptomanke novinara u podijeli moći.

Tekstovi su orginalni i moguće greške u tekstu su namjerno ostavljene da se ne dira u izvornost.

HOP portal