IZBORI: U OČEKIVANJU ŠAMARANJA JADNIKA MILANOVIĆA I LOVRINOVIĆEV ‘JEDINI PUT’ DO ‘SINČIĆEVIH SISA’

0
2017

“SLUČAJNI NAROD” je sve bjesniji na pokvarenjaka i prostaka Milanovića. Prvo je u Vukovaru jedva izvukao živu glavu zahvaljujući našoj vrloj policiji koja brani prostake i prevarante poput njega – umjesto da je narod zaštićen od vrijeđanja tog prostaka, ovakve prostake zaštićuju tjelohranitelji. Nije bolje prošao ni u Rijeci… opet je napadnut od “slučajnog” naroda koji se sve više buni i natječe tko će više našamarati ovog prostaka jer samo zna vrijeđati sve oko sebe. Srbi su šaka jada, Hrvati slučajni narod, Plenković sin “vojnog lekara”, HDZ su jadnici – kaže jadnik Milanović, a oko njega su zapravo dvije šake lopova… pa, narode samo naprijed… možda bar u nečemu narod nije slučajan.

Ova vlast još ne kuži (a još manje ona slijedeća) da će uskoro biti bežanija i šamaranje saborskih prevaranata praznih obećanja i punih džepova, jer je svima dosta pljačke uz koju ide i stalno vrijeđanje naroda… sve ima svoj stupanj izdržljivosti! Milanović se ističe u svojoj bahatosti… nema on snage ući među narod kao Tuđman, jer Milanović nikada nije poštivao narod… JOVANOVIĆA, malog mrzitelja svega Hrvatskog nakon salve pljuvanja po Hrvatima uskoro očekuje ista sudbina, neki dan se poput majmuna naguravao na ulici s bijesnim građaninom… Možda i naša milicija prestane biti milicija i postane policija, te počne politički otpad koji vrijeđa narod sklanjati s ulice. Kaže Milanović u predizbornom intervjuu Šprajcu da u zadnjih 10 godina ništa nije zaradio… fakat nije, niti jedan zasluženi šamar.
Potom ide prilog o Mrak Taritaš u predizborno kampanjskom obilasku županije…
Komentar je suvišan, meni odmah mrak pao na oči dvaput zaredom jučer. Kaže HNS, predvodnik lopovluka u zemlji prema broju osuđenih članova za korupciju, da “oni grade, dok drugi ruše”, točno; grade sebi vile i zajebavaju narod.

ivan lovrinovićNa drugoj strani se ekonomist Lovrinović ponaša kao nekada vruće tete ispred Varteksa… malo je bio s MOST-om i pljuvao Živi zid, pa je sad sa Živim zidom i pljuje po MOST-u. I kada tome dodamo koliko je Živi zid nekada pljuvao po Lovrinoviću, svi su zajedno zaslužili da nestanu s političke scene, jer su i oni skupina političkih mutanata, što bi narod rekao: čisti foteljaši. Svaki ozbiljni ekonomski stručnjak ne smije stati uz prevaranta i falsifikatora Sinčića, prema tome Lovrinović je tim potezom sam sebe zapišao na svom jedinom putu u propast… Ako propadne i sa Živim zidom, naći će on neke nove pokrete i poput Indiane Jonesa naći neku novu jedinu opciju da uđe u Sabor… privukla ga ovaj puta valjda Sinčićeva duga kosa i prsa,  mislimo sise …

Fali nam u kampanji  Karamarko i njegovi proljevi gluposti, fali, fali, jako fali…ali zato imamo Bandića za općenarodnog premijera… možda nam obeća i gradnju Venecije u centru grada samo da opet ne završi u zatvoru… Sve te političare lijepo krasi titovka  i poput “Tileta” – svi su se ti drugovi snašli…

Kao što je jedan hrabri Istranin, koji danas ne bi glasao za onog narkomana i razvratnika Miletića iz prosrpskog i lopovskog IDS-a, mlatnuo u guzicu napuhanca Mussolinija, tako će i Milanoviću “slučajni narod” nimalo slučajno reći dosta.

HOP portal