OBJAVLJUJEMO DETALJE KAKO PUPOVAC RUŠI POREDAK, A PLENKOVIĆ MU NUDI DA TO ČINI U VLADI!

0
9511

Način kako Pupovac ruši poredak;

Pa krenimo redom; Stankovićev moralist na HRT-u, inače rođak generala Rašete (krivca za smrt snimatelja Gordana Lederera), Boris Rašeta koji je  neki dan izvodio cirkus na N1 sa velikim stručnjakom za sve i apsolutno za ništa Pernarom, na plAtnom je spisku bio Pupovčeva SNV-a, sa mjesečnim honorarom od 500 eura, drugi harteovski pulen Saša Kosanović dobivao je mjesečno od 5300 kuna pa sve do 6000 kuna za autorska prava, svojih briljantnih uradaka u SNV-u. I tako njih dva moralista zarađuju na sve strane, ali o onima koji ih plaćaju uvijek sve najbolje!

Žarko Puhovski uglavnom iskače iz svake televizijske paštete, ali o Pupovcu niti jedne loše riječi, ovaj moralist je u jednoj godini primio deset rata po 1500 kuna.

Pulski glumac Igor Galo primio je 9133 KUNA, nejasno iz kojih razloga.

Peđa Grbin, pravni i politički moralist SDP-a, uglavnom svakom saborskom loncu poklopac, primio je 6 rata po 1000,7 kuna od Pupovčevog SNV-a. Komičan je izračun 7 lipa na ovoj isplati, kao da je račun izdao Konzum, a ne SNV. Jasno je svakome da jedan Saborski zastupnik ne smije primati novac na ovaj način, jer se radi o klasičnom sukobu interesa. Očito da je ovaj novac i prešutno lobiranje za iste političke interese.

Stanko Janjić, bivši zaposlenik u vladi Zorana Milanovića iz ministarstva za obnovu i razvoj, inače nastanjen u Bujama, godišnje je dobivao 10000,13 kuna po mjesecu. Opet i kod njega se pronašao tragikomičan iznos u lipama, ovaj puta 13 lipa. Janjić se nakon prelaska s državne plaće vratio na državni proračun uz SNV.

Glavna faca gradskog vijeća Srba grada Zagreba Saša Milošević već 6 mjeseci nije sposoban iznijeti u javnost financijsko izvješće zatraženo od njega, ali je sposoban uzimati plaću koja se većinom dotira iz hrvatskog proračuna i iznosi preko 11.000 kuna. Treba također naglasiti da Pupovčeva mreža ide preko Miloševićeve ex supruge i drugarice Sanje Corazze, godinama urednice na HRT-u, koja je od lektorice postala urednica, a sada i pomoćnica u emisiji novinara Ace Stankovića “Nedjeljom u dva”. Nije jasno što će pomoćnik za emisiju površnog novinarskog lažiranja, osim što mu ista plasira “istraživanja” s Indexa, Igora Mirkovića pod budnim okom famozno dlakave Tene. Aca nije u stanju niti sat vremena sam riješiti… Stvarno ugroženi Srbi.

Tek neki dan smo dobili izviješće o podizanju novca s bankomata SNV karticom – to je prestrašno kako se troši novac, gotovo 450.000 kuna potrošeno je u jednoj godini s bankomata, a tek 20% tog novca je opravdano. Čekamo Miloševića da i on javnosti izloži na uvid stanje financija, kako bi i njegova ljubav prema srpskom narodu i hrvatskom proračunu bila jasna. Inače, Milošević je osuđeni diler droge.

Izrugivanje Ustava, grba i zastave je napad na državne institucije i udruga branitelja je odlučila Predraga Mraovića (sdss) kazneno prijaviti i njegov famozni list, jer  je stvarno dosta hajdučije u Hrvatskoj, prostačenja, izrugivanje grba na kojem je po autorici teksta Heleni Puljiz (BLISKA PUPOVCA)nekakav konj Šarac,a što govori da je ovoj kliki sveto samo izrugivanje. Branitelji su s tim stijegom išli u rat, da bi sada pojedine osobe ismijavale himnu i zastavu, kao nedavno u srpskom listu Novosti.

Tribinu o ugroženosti 200 000 Srba su organizirali Srpsko privredno društvo “Privrednik” i Vijeće srpske nacionalne manjine Grada Zagreba, uvodničari su bili novinari Helena Puljiz, Maja Sever i Boris Rašeta, moderator je bio voditelj “Privrednikovih” tribina novinar Saša Kosanović, a održana je u prostorijama toga društva.

Kada se sabere ekipa oko Pupovca jasno se vidi kako Pupovac plaća novinare da ruše sustav, a privatno zapošljava osobe prema svojim željama, daleko od sposobnosti. Ima li ovo išta zajedničko sa povratnicima i socijalnim slučajevima u srpskoj zajednici?

Plenković je dao mjesta u vladi čovjeku ( 4 mjesta)  koji radi protiv države. S druge strane država uništava glavnog svjedoka protiv Pupovca, Nenada Vlahovića.

 

RODJACI, NETJACI MILJENICE M. PUPOVCA

– Slađana Krupljan jako se svidjela Miloradu Pupovcu. Bili su jako “bliski” jedno vrijeme, a kada se udavala, Pupovac nije na svadbi progovorio ni sa kim niti jednu riječ. Jako ga je to zabolilo- kaže naš svjedok situacije iz SNV-a.

Tko je bila Slađana Krupljan? Slađana je iz jednog sela blizu Krnjaka. Od kada je zapela za oko Pupovcu prebačena je u SNV, kao tajnica. No ubrzo postaje u Saboru tajnica Pupovcu u SDSS-u. Kvalifikacije za takav veliki uspon poznate su samo Miloradu Pupovcu.

Slađana Krupljan bila je spona njenog brata i SNV-a, koji je sa jedva završenom srednjom školom postavljen u SNV-u da bude glavna faca Centra za razvoj SNV -a. Ljudi koji rade u SNV-u govore da nije sposoban dvije nacrtane krave pričuvat, a kamoli voditi ovako komplicirane projekte. Treba li reći da Pupovac iz državnog proračuna plaća ovakve osobe?

Taj Predrag Krupljan putuje poput nekog boljeg konzula, putni nalozi za Beograd, Split, Karlovac redaju se kao na traci, jedan važniji direktor tvrtke toliko se ne vozika okolo. Koliko je sve to opravdano trebao bi provjeriti DORH, poglavito način bogaćenja i njegovu imovinu, jer se radi o jednom priprostom čovjeku, ispod svakog nivoa inteligencije.

Kako bi Pupovac upotpunio obitelj Krupljan u svojem krugu, zaposlen je otac ovih genijalaca, Nenad Krupljan, vezom Uzelac-Pupovac. Isti je odradio par poslića honorarno, ali je puno poznatiji iz afere sa talijanskim proizvođačem traktora, kojima nije platio naručene traktore i imovina mu odlazi na bubanj, odnosno pokreće se ovrha. Traktore je Nenad Krupljan prodao, ali Talijanima nikada nije platio naručene traktore. Ipak ovrha se odjednom prekida i novac stiže iz pravca Zagreba, a naš izvor sumnja da su neopravdano podizani novci sa bankomata upravo za tu ovrhu donijeti iz SNV-a.

Predrag Krupljan sa plaćom oko tisuću eura, često je podizao i akontaciju plaće  (veljača 2015)2000 kuna, 13.3. 2015 autorska 4538 kuna plus plaća (jedna od lista), ako tome dodamo putne troškove, putovanja, srednjoškolac Krupljan je bolje plaćen za svoje “razvojne projekte” nego predsjednica države.

HOP