PLENKOVIĆ I PETROV UZ PUPOVCA: PUPOVAC ZAPOSLIO OBITELJ LJUBAVNICE, OCU LJUBAVNICE SREDIO INVALIDSKU MIROVINU

0
10386

Slađana Krupljan je poznata našem izvoru dok je u bjelovarskoj županiji čuvala krave, s krava Slađana Krupljan je skočila do ljubavnice Milorada Pupovca, koji je često bio viđen u Vodnjanu i Rovinju baš u društvu Slađane Krupljan.

– Slađana Krupljan jako se svidjela Miloradu Pupovcu. Bili su jako “bliski” jedno vrijeme, a kada se udavala, Pupovac nije na svadbi progovorio ni s kim niti jednu riječ. Jako ga je to zabolilo – kaže drugi svjedok situacije iz SNV-a.

Tko je bila Slađana Krupljan? Slađana je iz jednog sela blizu Krnjaka, gdje se udala. Od kada je zapela za oko Pupovcu prebačena je u SNV, kao tajnica. No ubrzo postaje u Saboru tajnica Pupovcu u SDSS-u. Kvalifikacije za takav veliki uspon poznate su samo Miloradu Pupovcu.

Slađana Krupljan bila je spona njenog brata i SNV-a, koji je sa jedva završenom srednjom školom postavljen u SNV-u da bude glavna faca Centra za razvoj SNV -a. Ljudi koji rade u SNV-u govore da nije sposoban dvije nacrtane krave pričuvati, a kamoli voditi ovako komplicirane projekte. Treba li reći da Pupovac iz državnog proračuna plaća ovakve osobe?

Taj Predrag Krupljan putuje poput nekog boljeg konzula, putni nalozi za Beograd, Split, Karlovac redaju se kao na traci, jedan važniji direktor tvrtke toliko se ne vozika okolo. Koliko je sve to opravdano trebao bi provjeriti DORH, poglavito način bogaćenja i njegovu imovinu, jer se radi o jednom priprostom čovjeku, ispod svakog nivoa inteligencije, s enormnom imovinom.

Kako bi Pupovac upotpunio obitelj Krupljan u svojem krugu, zaposlen je otac ovih “genijalaca”, Nenad Krupljan, vezom Uzelac-Pupovac.

Isti je odradio par poslova honorarno, ali je puno poznatiji iz afere s talijanskim proizvođačem traktora, kojenu nije platio naručene traktore i imovina mu odlazi taj trenutak na bubanj, odnosno pokreće se ovrha.

Traktore je Nenad Krupljan prodao, ali Talijanima nikada nije platio naručene traktore. Ipak, ovrha se odjednom prekida i novac stiže iz pravca Zagreba, a naš izvor sumnja da su neopravdano podizani novci s bankomata upravo za tu ovrhu donijeti iz SNV-a. Godišnje je s bankomata podizano u SNV-u oko 450 000 kuna, a opravdano je knjigovodstveno svega 50 000 kuna, o tome sve zna glavni državni odvjetnik, ali ne reagira na tu činjenicu.  

Otac Nenad  Krupljan ovdje nije završio priču s Miloradom Pupovcem. Pupovac je preko svojih veza u Bjelovaru sredio invalidsku mirovinu Nenadu Krupljanu, preko D. Margetića (referent MiO). Poslije je D. Margetić bio pod sumnjom velike afere sređivanja invalidskih mirovina, te nam naš izvor iznosi kako je M. Pupovac intervenirao da Margetić ne odgovara za kriminal i na taj način vratio uslugu Margetiću.

Treba li reći da je Margetić član SDSS-a i uz sav kriminal oko sebe čak i vijećnik vijeća srpske manjine u Bjelovaru. Odvjetnicu koju koristi SNV-e za svoje potrebe u ovakvim slučajevima, Slađanu Čanković, još jednu famoznu Slađanu, treba spomenuti jer je procesuirana za krivotvorenje više potpisa na punomoći stranaka koje je  zastupala, a sam postupak pokrenuo je drugi odvjetnik Luka Šušak. Ne zna se koliko su veliki  prsti Pupovca da se i ova Slađana izvukla bez posljedica.

Kad već spominjemo Bjelovar, glavna faca SDSS-a Županije Bjelovarske Gojko Ćuruvija i predsjednik gradskog vijeća srpske manjine grada Bjelovara, osuđeni je kriminalac za pronevjeru novca.

Divna klapa, divno je kada Plenković prepozna ovakve kapacitete i iskoristi za vođenje države kod njihovog vođe Pupovca.

VLAHOVIĆ SE OBRATIO PETROVU ZBOG KRIMINALA OKO PUPOVCA

Predrag Krupljan, brat Slađane s plaćom oko tisuću eura, često je podizao i akontaciju plaće  (veljača 2015) 2000 kuna, 13.3. 2015 autorska 4538 kuna plus plaća (jedna od lista), ako tome dodamo putne troškove, putovanja, srednjoškolac Krupljan je bolje plaćen za svoje “razvojne projekte” nego predsjednica države.

Čini se da Srbe povratnike itekako košta ljubovanje Milorada Pupovca. Koliko koristi imaju glasujući za njega samo oni znaju…toliko će “koristi” imati i premijer, štiteći Pupovca. Hrvatska je očito Pupovac HOLDING.

OPLJAČKANA ‘PUPOVČEVA’ TESLA BANKA IDE U LIKIVIDACIJU, A PUPOVAC PREMA ‘ZASLUGAMA’ U VLADU

HOP