KONTROLIRANI MEDIJI: 24 SATA ZBOG PRITISKA PUPOVCA NIJE OBJAVIO INTERVJU SA N. VLAHOVIĆEM

0
4885

Ovih dana 24 sata se hvali da je najčitaniji medij u državi. Mi bi dodali jako dobro kontrolirani medij. Medij srpsko-hrvatskog bratstva u neobjavljivanju istine. Zapravo kroz jedan intervju pokrenuo je vrlo važnu temu o kontroli medija, koju sin nekadašnjeg zapovjednika garnizona JNA i današnji predsjednik novinarskog društva Saša Leković ne želi potaknuti, jer je dio te medijske kontrolirane hobotnice.

Koliko su naši novinari postali jadni govori činjenica da ovom totalnom promašenom liku nisu do sada progovorili niti riječi kritike u vodećim medijima, već se bave nekakvim prepiljenim šerafima na njegovom vozilu i tzv. pokušajem ubojstva, zamišljenom u njegovoj lažljivoj glavi. Da se itko stvarno želio baviti njegovim lažima u deset minuta bi otkrio rekonstrukcijom događaja kako je Leković najobičniji muljator, kojeg tajkuni dviju država drže na čelu HND-a da bi kontrolom novinara i kažnjavanjem onih opasnih za tajkune, provodili čisti staljinizam. Tvrdi čovjek da je ugrožen, može samo biti ugrožen činjenicom da se ponaša kao zapovjednik novinarskog Golog otoka, koji kažnjava svako drugačije mišljenje. Doajeni našeg novinarstva redom su djeca oficirčuga JNA, onog ljudskog ološa koji je rušio i palio naša sela i gradove; D.Trbović, D.Kuljiš, A. Stanković, M. Babić, B. Slavica…oni su tu da bi radili operacije na mozgu i mišljenju javnosti, drugi ešalon su pupovčevi puleni i partizanski potomci M. Sever, Kosanović, S. Milošević, pa se čovjek pita gdje to uopće živimo.

Specijalni rat protiv Hrvatske događa se u medijima.

Pogledamo li slučaj INA-e; nikada se na HRT-u ili u vodećim medijima nije mogla čuti prava istina o INA-i. Gosti na HRT-u uvijek su Štern, Valentić ili Gregurić, baš oni koji su upropastili INA-u, dok jedini svjedok protiv njih, koji ne zanima niti korumpirani DORH, Nikola Kovačević HRT-u nije zanimljiv. Prijelomna emisija o kriminalu INA-e je bila Ozane Bašić za koju ovih dana saznajemo da još nije kao novinarka interesantna korumpiranom HRT-u, preko kojeg se kontrolira javnost.

24 SATA je 26 dana vukao za nos Nenada Vlahovića, kojeg su molili za intervju upravo oni, a tema je bila enorman kriminal M. Pupovca o kojem šuti DORH i vodeći mediji. Jedini medij koji svakodnevno iznosi kriminal INA-e i Pupovca na vidjelo dana je HOP. Zato on strahovito smeta lutku na koncu Saši Lekoviću. 

O čemu se radilo?

24 sata je izvukao sve dokumente od N. Vlahovića i njegov intervju o kriminalu Pupovca. Nakon što je izvukao podatke i tonski zapis od Nenada Vlahovića obećao je intervju objaviti nakon što se očituje sam Pupovac.

Pupovac poput cara Dušana nije ništa komentirao tjednima, a intervju je stajao u ladici. Kada je došlo vrijeme sjećanja na Vukovar rečeno je Vlahoviću; “kako nema smisla da baš tada izađe, jer nije primjereno.” Zadnja izjava iz 24 sata bila je kako tim intervjuom ruše državnu vlast.

Kakva je to uopće vlast koja ovakvu osobu drži u vlasti? Kakve su one ostale? Pupovac kraj sebe ima Sašu Miloševića, dilera droge, odvjetnicu Slađanu Čanković koja brani kapetana Dragana i osuđena je za falsificiranje potpisa. Kome 24 sata time drži leđa? 

-Pretprošli petak zvali su me cijeli dan iz 24 sata, nije bilo za izdržati, rekli su da ipak će objaviti tekst. Tada sam im rekao da je ovo zadnja prijevara o puštanju intervjua i da je dosta s razvlačenjem ove situacije. U ponedjeljak je trebao izaći intervju, ali nije zbog nekog smrtnog slučaja. Cijela redakcija  novina zbog smrtnog slučaja je blokirana?! Najgore od svega što su došli u posjed vrlo važnih dokumenata, ustupljenih za intervju i sa njima se može raspolagati ili čak izvijestiti drugu stranu, s kojom sam  u sudskom sporu, Miloradom Pupovcem. – komentirao je N. Vlahović ovaj događaj.

Još jednom je pokazano koliko je Pupovac jak u političkom i javnom prostoru ove napaćene zemlje. Sramota da ovaj kriminalac podržan medijima, sudstvom i politikom hara državom nakon 17000 ubijenih Hrvata.

24 sata je ispao po tko zna koji put bijeda novinarstva i politikantski list. Ne pomaže  im niti besplatno dijeljenje 24 sata po ulicama i tramvajima …

HOP