‘HRVATSKA POLITIKA’: Za pljačku i Veliku Srbiju spremni, dom ćemo vam ionako ovršnom pljačkom oduzeti!

0
5667

Naš premijer je predložio da kupimo prodane dionice INA-e MOL-u nazad. Pametan se pita zašto smo ih uopće prodavali.

Ali kod nas ipak budale i pokvarenjaci vladaju. Novinari su odmah priupitali u svojim tajkunskim medijima one iste što su prodali dionice MOL-u; “što oni misle o tome”…i tako smo po svim medijima čuli mišljenje glavnih štetočina Linića, Jurčića i Sterna što misle o tome, jer ako su već jednom usrali što ne bi imali i mišljenje o tome… naši novinari ionako ne kuže o čemu se uopće radi, pišu jer tako dobivaju plaću…

Margetić je najaktivniji u krađi informacija o INA-i sa ovog portala, a kad nema naših informacija on u emisiju dovodi stare udbaše da mu rastumače po udbaški zašto je propala INA i spala na skrbnički račun…

Naš premijer nikako ne želi odlučiti otvoriti skrbnički i račun bez OiB-a, a koji je od INA-e. Radije će otkupiti dio od MOL-a za koji  ne zna niti tko je u vlasničkoj strukturi. I sve će to narod platiti? Odgovornost prodaje ne postoji, odgovornost povrata vlasništva ne postoji. Znači da rezimiramo,Gregurić, Stern, Valentić, Linić i Jurčić su upropastili INA-u i zato dobili velike menadžerske plaće i savjetnička mjesta u vladi?!

Bandić gradi najskuplje gradske zahode, fontane, građanima naplaćuje najskuplje režije u EU i omiljeni je gradonačelnik. Pupovac nas proziva fašistima, otima ogromne novce iz proračuna, nema pokrića za podignut novac, gradi viletine i nitko mu ništa ne može…on je najugledniji Srbin u Hrvatskoj…

SPC dobiva novac od države prema nevažećem ugovoru sa Jovicom Račanom, da bi zabranjivala na pravoslavnim grobljima hrvatsku zastavu, širila četništvo i dobro živjela…treba li reći kako u Srbiji; državi ne pada na pamet financirati crkvu, kada ima koloniju Hrvatsku.

Vulin, Vučić, Šešelj, Dačić četri četnička mušketira stalno prozivaju Hrvatsku za fašizam, a  sami su fašisti, zato su ta tri koljača i pijanac  dobro došla u EU. Oni će naučiti EU što su ljudska prava i ako treba opet napasti Hrvatsku sa svojih 6 MIG-ova dobivenih od Putina, ako se ne sruše kao i onaj ruski krš Tupoljev u more. Možda i oni nabave neki ruski nosač zrakoplova, poznat po svom zadimljenju  kad plovi morima, kao parobrod sa Mississipija.

Što su srpski kriminalci gori prema nama mi ćemo im otvarati nova poglavlja pristupnih pregovora. Tako se stvara hrvatska nacionalna strategija,” pljačkati ćemo narod i sa Srbima graditi Veliku Srbiju, a narod globiti na sudu zbog “pozdrava za dom spremni”, te analizirati koliku nam štetu taj pozdrav proizvodi, dok nas svi zajedno pljačkaju. Za pljačku i Veliku Srbiju spremni, dom ćemo vam ionako ovršnom pljačkom oduzeti! Naš ovršni zakon je super, ne platite 1000 kuna državi, ekipa vam mazne kuću vrijednu 30000 eura…vjerodostojno!

To je logika balkanskog srpskog kazana.

I kod nas su najveći lopovi  najugledniji ljudi. To smo naučili od Srba.

Predsjednica i premijer su uvjerili narod kako kod nas nema straha od terorizma. Zemlja najveće korupcije u EU, u kojoj ne šljaka pravosuđe i policija spremna je za borbu protiv terorizma. Logično.

Ako isilovci i bace bilo što u kontejner, naši će umirovljenici to složno izbaciti van i spasiti državu, tražeći plastične boce.

HOP