PERNAR PRONAŠAO MIROTVORCA DOM. RATA PUPOVCA KOJI JE TRGOVAO ZVJERSKI UBIJENIM Dr. ŠRETEROM

0
4890

Obožavatelj lika i djela maestralnog varalice Pupovca, Ivan Pernar javno se na svom fb profilu (a gdje inače) zahvalio Miloradu Pupovcu jer ga je pozvao na proslavu pravoslavnog Božića i jer je (opet po mišljenju ingenioznog medicinskog brata) “jedan od rijetkih Srba koji se tijekom rata zalagao za mir”. Pupovac se zaista “zalagao” za mir, tada i sada, ustrajno odbijajući odati pojedinosti smrti zvjerski mučenog dr. Šretera kojega su oteli, mučili i konačno ubili Džakulini četnici u srpskom logoru 1991. godine.

pupi-dete

Pupi i Pernarushka stoje na istoj liniji gdje jedan pokriva drugoga; nije pokojni dr. Šreter mirotvorac i domoljub, nego upravo Pupovac koji je zataškao i prešutio njegovo ubojstvo i zvjersko mučenje. Prema svjedočenju Degoricije, Pupovac je tada dobro znao da je Šreter mrtav, ali je ipak organizirao razmjenu zarobljenika, kako bi oslobodio dva Srbina. Znači da je Pupovac trgovao mrtvim doktorom Šreterom kako bi prevario hrvatsku stranu. Svjedoci ubojstva Ivana Šretera tvrde da Milorad Pupovac zna tko je ubio Šretera i gdje se nalaze njegovi posmrtni ostaci. Džakula i Pupovac su povezani kao prst i nokat.

Dakle, tog i takvog Pupovca Pernar uzdiže u nebesa kao mirotvorca.

Nadalje, Pernar je nedavno izjavio kako je kršten, ali da ne želi odati u kojoj crkvi. Danas izjavljuje kako se “ispisao iz katoličke crkve” jer mu se ne sviđa da u nju idu HDZ-ovci. Iz Pernarove dioptrije HDZ je istovjetan s katoličkom crkvom. Znači da su svi katolici diljem svijeta HDZ-ovci i “Hrvatine”, a svi Srbi pravoslavci. Međutim, u Hrvatskoj postoji 16.700 pravoslavnih Hrvata – što s njima? U koju kategoriju oni spadaju? Jasno je da se Pernar upregnuo u propagandnu mašineriju koja poistovjećuje vjeru s nacijom – s glavnim ciljem brisanja Hrvata kao naroda s ovih prostora.

Pernara nitko ne zove u crkvu na katolički Božić, jer je vjera u normalnom i civiliziranom svijetu privatna stvar svakog pojedinca. Ali Pernara Pupovac zove u crkvu na pravoslavni Božić, i na taj poziv se Pernar odazivlje, jer se radi o politikantstvu na račun vjere, a njime se u Hrvatskoj isključivo služi srpska pravoslavna crkva i Milorad Pupovac, mirotvorac koji na pravoslavni Božić u crkvi održava politička sijela sa svojim istomišljenicima.

DŽAKULA I PUPOVAC ZNAJU GDJE JE GROB ZVJERSKI UBIJENOG DR. ŠRETERA, A DORH I DALJE NE PODUZIMA NIŠTA!

HOP