Komunalac i Grad Koprivnica zbog SDP nesposobnosti dovedeni do bankrota

0
3280

DRAŽEN KELEMINEC – KOPRIVNIČKI GRADONAČELNIK

 

Koprivnica , 07. veljače 2017.

MEDIJIMA

 

Povodom najave da će danas predstavnici njemačkog plinskog magnata RWE u koprivničkoj vijećnici potpisati ugovor o preuzimanju Koprivnica plina,  kao kandidat za gradonačelnika Koprivnice tražim neopozivu ostavku Maje Hleb predsjednice Uprave Komunalac i zamjenika koprivničke gradonačelnice u izgonstvu Mišela Jakšića.

Komunalac je već 16 godina utvrda SDP-a, vodili su ga i vode ljudi koji su postavljeni od  jedne partije, jednog čovjeka iz sjene. Sad pokušavate bajkom o vuku i crvenkapici  opravdati svoju nesposobnost, kako je riječ o gospodarskom subjektu koji će osigurati konkuretne cijene energenata. Kome će oni biti konkurentni ? Sami sebi ? Maja Hleb ide i dalje u lažima i  najavljuje da sada građani mogu očekivati manje račune za plin ? Znači li to da  kada je KC plin bio u vlasništvu gradana onda je bio skup, a sada će biti jeftiniji kada je prodan ? Zar možete toliko lagati ? Zar Vas nije sram što ste prodali KC plin ?

Ma koga Vi farbate ? Javno priznajte da ste Komunalac i Grad Koprivnicu zbog Vaše nesposobnosti doveli do bankrota i da ste prisiljeni prodati zlatnu žilu grada Koprivnice,  KC plin.

Ovaj potez skupo će Vas koštati Jakšići i Hlebovci ! Zar mislite da su građani Koprivnice ovce za šišanje !

kandidat za koprivničkog gradonačelnika

Dražen Keleminec