SKANDALOZNO: Agencija IPSOS u anketi proglasila privrednika kandidatom za gradonačelika iz Ž. zida iako je to laž!

0
3675

zoran-zicKoliko ide daleko prljava igra pred LOKALNE izbore govori pokvareno ponašanje agencije IPSOS koja sebi dozvoljava kršenje ustavni sloboda i prava pojedinca. Naime agencija koju skupo plaćaju stranke i vlada naravno našim novcima dozvolila je sebi  takav gaf da uznemirava mirnu obitelj Žic iz Velike Gorice. Agencija IPSOS je tijekom naručene ankete  ispitivala građanstvo tko ima najveće šanse za gradonačelnika Velike Gorice, te uz običajnu svitu HDZ-a,HNS-a i SDP-a, pojavio se i Živi zid sa “svojim kandidatom” Zoranom Žicom u toj anketi IPSOS-a .

Prvo uopće nije jasno  tko je Živi zid na političkoj sceni, jer je Pernar član stranke” Abeceda demokracije”, gotovo sve podružnice stranke su ugašene, a Sinčić i Gabrić tvrde kako su baš oni predsjednici stranke i da je njihova skupština pravovaljana, a ona druga, od suprotne strane – krivotvorena. Te  činjenice  jedna ozbiljna agencija trebala bi znati dok uzima ogroman novac za svoje ankete.

živi org

Svojevremeno je baš Ivan Pernar ugasio podružnicu Živog zida u Velikoj Gorici, jer je ona za razliku od njega zauzela stav protiv gradonačelnika Velike Gorice Barešića i insistirala na razjašnjenju sumnji oko njegovog kriminala vezanog za upravljanje gradom. U principu niti je Živi zid  politički aktivan u Velikoj Gorici, niti je Zoran Žic kandidat te stranke na lokalnim izborima za gradonačelnika.

Čini se da je agencija IPSOS ovom anketom “iskopala samoj sebi grob”, prozvavši poznati pogrebnika kako je kandidat Živog zida na izborima.

Uznemirena obitelj Žic moli građane da ne nasjedaju lažnim anketama u njihovom gradu.

Pismo gospodina Zorana Žica objavljujemo u cijelosti;

 

 

Zoran Žic

Čička Poljana 60c

10 415 Novo Čiče

Velika Gorica

 

 

U Velikoj Gorici 10.02.2017.godine

 

 

IPSOS istraživanje tržišta, medija i

 javnog mnijenja društvo s ograničenom odgovornošću

Budmanijeva 1

10 000 Zagreb

 

 

 

Predmet: Opomena pred tužbu

 

Poštovani,

 

Danas me je nekoliko građana Velike Gorice upitalo da li sam ja kandidat stranke Živog zida za gradonačelnika Velike Gorice, na što sam odgovorio da nisam i upitao ih od kuda im uopće takva glupost jer znam da u Velikoj Gorici ne postoji dva Zorana Žica. Kazali su mi da Ipsos puls provodi anketu među građanima i kako se spominje moje ime u kontekstu kao kandidata za gradonačelnika ispred Živog zida. Nakon takvih groznih i šokirajućih informacija nazvao sam vaš kontakt centar u Splitu i objasnio im da ja nisam nikakav i ničiji kandidat i zamolio ih da više ne spominju moje ime na što su me vaše kolege uputile na vaš ured u Zagrebu.

Tri puta sam danas zvao vaš ured u Zagrebu i tri puta sam  molio da me se ne spominje u nikakvoj političkoj anketi jer nisam nikakav kandidat za gradonačelnika, niti se bavim politikom, niti sam ikada bio član stranke Živi zid, naprosno nisam član niti jedne političke stranke. Nakon svakog telefonskom razgovora obećano mi je da će vaše kolege provjeriti o čemu se radi i da će mi javiti, no do sada mi nitko ništa nije odgovorio.

Već je učinjena šteta mom ugledu jer su me pojedini građani upitali i da kakav sam ja to čovjek jer sam kandidat za gradonačelnika ispred Živog zida?

Ja sam vlasnik ugledne pogrebne tvrtke koja je organizirala mnogo posljednjih ispraćaja velikogoričana u Velikoj Gorici i slovimo za časnu i pijetetnu tvrtku. Stoga mi je Vaša anketa nanijela štetu mojem ugledu i poslovanje.

Ovim putem Vas molim da mi dostavite podatke o naručitelju ankete kao i što Vas molim da medijski u Velikoj Gorici objavite da ja nisam ničiji kandidat i da ste imali lažne podatke uz ispriku kako bi barem donekle ublažili štetu koja je nastala.

 

 

S poštovanjem,

 

Zoran Žic

HOP