‘Hadezeov ekonomski genije’ Škegro sa Metronetom ima gubitak 527 milijuna kuna

0
7362

Škegrin Metronet je u predstečajnoj nagodbi sa 527 milijuna kuna gubitka. Borislav Škegro, čovjek kome se klanjala nepismena novinarska ekipa devedesetih, ekonomski genije devedesetih, hadezeov mudrac koji je svakodnevno solio pamet o hrvatskoj ekonomiji, strateg ekonomske propasti i uvijek rado viđen gost Boleka i Loleka iz harteove dalekovidnice kratke pameti i emisije Otvoreno, uspio je nabiti rekordne dugove tvrtci u kojoj je siva eminencija.

Bivši je potpredsjednik Vlade Republike Hrvatske i ministar financija uspješno je zglajzao. Sad je vrijeme da ga netko iz HRTa pozove u emisiju kao spasioca ekonomije i velikog ekonomskog stručnjaka u slučaju HEP.

Već smo se umorili od pravnika Karduma na HRT-u koji glumi ekonomskog stručnjaka, poglavito za INA-u, pa je tako u trenutku otkrivanja skrbničkog računa INA-e od strane Nikole Kovačevića, stvarnog stručnjaka , proglasio INA-u nezanimljivom i ne strateškom tvrtkom. Naravno da skrene pozornost sa kriminala koji je Nikola Kovačević otkrio u INA-i. Sada i Škegro; stručnjak,  treba novo područje djelovanja. Bio bi idealan uz Dalićku i njenog supruga u upropaštavanju HEP-a.

HOP