Nakon izjave američkog predstavnika da u Hrvatskoj nema fašizacije, Pupovac se sastao s njim da ga uvjeri u suprotno!

0
5360

Visoki američki dužnosnik izjavio je da u Hrvatskoj ne vidi prisutnost fašizacije, kako to tvrdi Srbija koja je pozvala međunarodnu zajednicu da reagira na “bujanje fašizma” u Hrvatskoj.

Zamjenik pomoćnika državnog tajnika SAD-a za europske i euroazijske poslove Hoyt Brian Yee  izjavio je da ne vidi nikakav trend fašizma u Hrvatskoj. Nakon te izjave reagira inkriminirani Milorad Pupovac i sastaje se s njim.

Iz Srpskog narodnog vijeća (SNV) priopćeno je u ponedjeljak navečer da se zamjenik pomoćnika državnog tajnika SAD-a za europske i euroazijske poslove Hoyt Brian Yee susreo u Zagrebu s predsjednikom SNV-a i saborskim zastupnikom Miloradom Pupovcem te s njegovim suradnicima.

Nakon što je Vulin prijavio Hrvatsku zbog fašizacije, a Zamjenik pomoćnika državnog tajnika SAD-a za europske i euroazijske poslove Hoyt Brian Yee  takvu konstataciju odbio, Milorad Pupovac se požurio potvrditi točnost Vulinovih konstatacija. I “zabrinjavajuće trendove” u hrvatskom društvu.

Naravno da nije spomenuo maltretiranje Srbina Dragića u Vrginmostu  od strane Srba, jer  isti želi normalno živjeti sa ženom Hrvaticom, nije spomenuo niti paljenje zastave od strane djece njegova pulena Jovičića u Vrginmostu, nije spomenuo niti četnika Busića koji je maltretirao lokalnu policajku, niti list Novosti koji izruguje crkvu i hrvatsku državu, od koje živi. Pupovac isto tako nije objasnio Amerikancu kako je uzeo 1,7 milijun kuna na bankomatu bez pokrića za koji novac je Srbin Vlahović podigao kaznenu prijavu protiv njega. Vjerojatno bi Zamjenik pomoćnika državnog tajnika SAD-a za europske i euroazijske poslove Hoyt Brian Yee zanimalo kako je zamjenik M. Pupovca Saša Milošević dilao drogu, a njegova bliska suradnica, odvjetnica Čanković falsificirala potpise. Stvarno se američki predstavnik; Zamjenik pomoćnika državnog tajnika SAD-a za europske i euroazijske poslove Hoyt Brian Yee sastaje sa svakakvima, a Plenković je u Pupovcu izabrao idealnog suradnika za rušenje vlasti. 

Plenković je napravio sijase krivih poteza, a M. Pupovac u blizini vlade je nacionalna izdaja. Takvu izdaju Plenković je počinio i u domeni tzv. komisije o totalitarnim režimima u ovom komedijaškom Saboru, u koju je stavio čovjeka koji mrzi branitelje i to javno u Berlinu iskazuje, profesora i komunistu Zakošeka, židovskog etnobiznismena, bosanca Goldsteina ( koji je mirno gledao kako partizani ruše sinagoge), Kusića, pa se čovjek pita koga više farba Plenković?

I na kraju; žalosna je država u kojoj Milorad Pupovac pored 5 kaznenih prijava mora lobirati kod zamjenika pomoćnika državnog tajnika SAD-a za europske i euroazijske poslove Hoyt Brian Yee da Plenković ostane na vlasti. A kad je on Pupovcu dobar sigurno za narod ne može biti dobar.

HOP