Gdje su bili naši akademici, ekonomisti, političari, svećenici kada je J. Kosor odobrila ovršnu pljačku Hrvata?

0
27557

Ljudi kada zbog duga od 2000 kn budu opljačkani za kuću ili stan dobro je znati i tko je tu pljačku omogućio i ozakonio .

“Na temelju članka 89. Ustava Republike Hrvatske, donosim ODLUKU O PROGLAŠENJU OVRŠNOG ZAKONA Proglašavam Ovršni zakon, koji je Hrvatski sabor donio na sjednici 23. studenoga 2010. godine. Klasa: 011-01/10-01/128 Urbroj: 71-05-03/1-10-2 Zagreb, 26. b, 26. studenoga 2010.

Predsjednik Republike Hrvatske prof. dr. sc. Ivo Josipović, v. r. premijerka Jadranka Kosor u tom vremenu nije se zaustavila samo na tome već je duboko rukom posegnula na ezistencionalni opstanak Hrvatski branitelja te stvorila preduvjet za dugogodišnj opstanak osmišljene pljačke . jadranka_kosor_izbori_bjelovar_5

Sanacija banaka novcima građana je koštala samo glavnicom 5,5 milijardi dolara, a banke su potom prodane za 5,4 milijarde kuna! 27 banaka i štedionica otišlo je u stečaj. Pribrojimo li tome i kamatu na glavnicu od 5,5 milijardi dolara cifra dobro prelazi 10 milijardi dolara. Povežemo li obje činjenice vrlo lako saznajemo tko je kriv za iseljavanje građana. Ako tome pridodamo prodaju INA-e i štetu koja je nastala neulaganjem u INA-u od 6 milijardi, čovjek se pita gdje mi to živimo.

Na HRT-u, dalekovidnici zamagljivanja istine Neven Šimac je rekao kako treba prestati u medijima sa crnim vijestima. Naravno kako bi se prikrila odgovornost vodećih stranka. Istina je počela izlaziti na vidjelo. SDP i HDZ gube na popularnosti. Oni su sustavno uništavali građane i svojim nedjelovanjem krivci su velikog broja samoubojstava branitelja. Privredu su opljačkali, a DORH istražuje tako da svaki dan izlazi nova afera na vidjelo kako bi se sutra zaboravilo staru. Afera HAVC već je bivša, režiser trulih zubiju Nuić već svima pokazuje srednji prst mržnje, jer zna da to neće ići dalje dok je Obuljanka ministrica, koja je prije toga sjedila u nadzornom odboru HAVC-a.

Saucha je ekspresno došao u zatvor, još brže izašao, Nacional je već brže bolje napravio PR Sauchi njegovom “životnom pričom”, ali nitko se ne pita otkuda je Saucha saznao da su i poslije njega izmišljali dnevnice kako bi krali narod? Tko je osumnjičenom dao povjerljive informacije? Sada osumnjičeni goni nepoznate počinitelje? Nije tako crno gospodine Šimac?

Ipak na kraju pitanje svim “moralistima”; gdje su bili svi naši junaci, akademici, ekonomisti, političari, svećenici kada je Jadranka Kosor izglasala ovršnu pljačku Hrvata uz saborske zombije?

HOP