Bujančeva komedija: Vijest staru šest mjeseci proglasio svojom ekskluzivom!

0
8398

U prošlotjednoj emisiji Bujica tijekom gostovanja Nenada Vlahovića voditelj Velimir Bujanec još jednom je pokazao kako se može stara vijest upotrijebiti za vlastitu promidžbu. Bujanec je na kraju emisije otkrio toplu vodu u studiju i otkrio činjenicu da Slovenka Jelenc zaposlena u veleposlanstvu SAD-a se nalazi na platnoj listi Milorada Pupovca, odnosno SNV-a. Bujančeva izjava kako je ta vijest  ekskluziva, nikada objavljena u našim medijima, jest  laž. Stvarno ne znam da li je u tome trenutku Nenad Vlahović sjedio na ušima, ali je činjenica u svezi te vijesti potpuno drugačija.

Vijest je objavljena na našem portalu 21.10.2016. godine i stara je gotovo pola godine. U principu sve objavljeno u toj emisiji je objavljeno na ovome portalu prije pola godine, kada se Bujanec  nije usudio pozvati predsjednika SPS-a Nenada Vlahovića, kako ne bi naudio Plenkoviću u stvaranju koalicijskih odnosa sa Pupovcem. Tada bi bilo i jako nezgodno američku veleposlanicu prozivati, jer su u Americi bili drugačiji odnosi, pa tako i prema našoj državi. “Hrabri Bujanec” izabrao je najpovoljniji trenutak u kojem se nikome “ne bu zameril” pozvati Vlahovića, jer potiho se sprema i poneka rotacija u američkom veleposlanstvu…

SKANDAL: M. JELENC IZ AMERIČKOG VELEPOSLANSTVA NA PLATNOM SPISKU M. PUPOVCA

Kada sam proučavala njegove poteze i Domagoja Magetića, način komunikacije policijskog isljednika u emisijama, nije me začudila činjenica po kojoj su obojica izdanak “Imperijalovog” legla. To žutilo od lista svašta je stvorilo.

Bujanec je osuđen zbog droge, jer je toliko bio jadan pa je sex pomiješao sa kokainom, a osuđeni moralist Margetić je pokrao blagajnu za vrijeme svog direktorskog mandata, te su sada za nagradu vodeći istraživači kriminala u regiji, ali samo onog koji partija dozvoli istraživati.

EPISKOP 1 аNije niti čudo da je Bujanec promovirao nekakvog “episkopa Vlaha i Srba” Škulića za poglavara HPC, s time da ta spodoba ne zna voditi pravoslavne liturgije, nema niti udrugu pravoslavaca i time je strašno naštetio obnovi HPC-a. Da ne pričam o činjenici kako mu je na opće oduševljenje “desnice” ekonomski savjetnik za emisiju, kao i za upropaštavanje INA-e Slavko Linić, a kada treba ubaci domoljub Bujanec u emisiju onako domoljubno Vedranu Rudan, mrziteljicu Hrvata da i ona nešto besjedi za Bujanca, jer vrana vrani oči ne kopa.

Ali od silnog domoljublja u emisiju nikada nije pozvao Ozanu Bašić, koja je izgubila posao baš zbog otkrića u INA-i, a kamoli njenog gosta, Nikolu Kovačevića umirovljenog direktora INA-e, glavnog pokretača istraga oko INA-e, ipak je bolje pričati o pozdravu “za dom spremni”, koliko je on star i što on svim tim vranama punim love, oprostite oni to zovu pare, znači.

U ovom “slučaju Vlahović” ili se loše pripremio za emisiju ili je kao i uvijek htio sebi pripisati zasluge za ugodno sjedenje u kožnoj fotelji, koje se dobro naplati domoljubnim plavim kovertama.

Ingrid Runtić

HOP

Vezani članak

Ekskluzivno: OBJAVLJUJEMO ‘BILTEN O PUPOVCU’, KRIMINALU, NEPOTIZMU I OSUĐENIM KRIMINALCIMA OKO NJEGA