Poljud je produkt huliganstva vlasti, pljačke i deložacije naroda, ovršenog i protjeranog

0
5388

U emisiji RTL dnevnika regionalna novinarka Mirjana Hrga cijelu se emisiju čudom čudila zašto je Torcida divljala po stadionu. Tome se pridružio i naš vrli ministar Orepić koji otkriva kriminal u stilu nedaj bože da ga otkrijem. Fenomen Torcide je ipak fenomen društva koje fenomenalno izvrće stvari. Lažljivo, pokvareno, trulog novinarstva navalilo je na Torcidu.

Zašto se dogodila Torcida i ponovo će biti Poljuda?

Država je ugasila 27 banaka i štedionica bez nekog velikog progona lopova, narodnim novcem sanirala ostatak opljačkanih banaka u vrijednosti oko 12 milijardi (!) dolara i onda ih prodala za jadnih 5,6 milijardi kuna. Za zahvalu narodu iseljava ga deložacijama iz Hrvatske, jer narod mora platiti i pljačku banaka i svoje dugove i zelenaške kamate. Kaže maćehinska država u Ustavu kako je dom nepovrediv(!)

Zagrebačka banka godinama u osnovna sredstva nije ubacila zgrade koje posjeduje, a većinu osnivača je upropastila. I nikome ništa. Propuste je platio narod.

INA je prodana Mađarima, a samo jedno naftno polje vrijedi više od cijene prodaje, da bi sada sve dosadašnje lopovske vlasti odlučile INA-u vratiti Hrvatskoj opet pljačkajući narod, dok nitko od svih lopovskih vlasti nije nikada odgovarao za pljačku INA-e i građana, pa niti kod svevišnjeg Orepića nije bolje. Kaže on neka se Torcida srami, ma srami se Orepiću . Ova devijacija produkt je nerada institucija.

Iz Srbije stalno stižu prijetnje; Vukovar je srpski, Hrvati su pokatoličeni Srbi, Šešelj i Vulin prijete novim osvajanjima, Vučić trulim “migovima”, klinci i odrasli Srbi prijete po Vukovaru i Vrginmostu, napadaju policiju, mirne građane, a sve to drug zastavnik Orepić ne vidi, nego on i neokomunistička lopovska elita progone “desničarsko novinarstvo”, divljaju zbog pozdrava “za dom spremni”, a neki sudovi oslobađaju osobe koje pozdrav izgovaraju?! Pa tko je tu lud? Hrga i slični novinari nazivaju pozdrav ustaškim, a suci presuđuju da on nije ustaški? Tko je onda problem narod ili pokvarene elite?

frljO Rijeci. Neprimjerenih uzvika je svakako bilo…ali… Rijeka je nukleus svih mržnji prema Hrvatskoj. Tko je na čelu Rijeke? Retardirana neokomunistička stranka SDP koja se i dalje zaklinje u masovnog zločinca Tita dok proziva ustaše i Pavelića. Znači širi mržnju svjesno prema narodu. Frljić je javno širio tu zločinačku politiku kroz kazalište,dok nas je javno sramotio u Poljskoj, gdje je zaradio i državni progon. U njegovo a ne naše kazalište na dan proslave Oluje pozvan je najveći širitelj mržnje u Hrvatskoj i prema svjedočenju Nenada Vlahovića najveći lopov u državi Milorad Pupovac, koji piše komunističke biltene o širenju mržnje?! Pa tko je tu više normalan? Taj čovjek je sa Plenkovićem suradnik u vlasti, a na proslavi srpskog Božića u HND-u dovodi srpskog dužnosnika koji prijeti državi Hrvatskoj. Vedrana Rudan otvoreno piše kako joj se gade Hrvati. Takvu Rijeku želimo? Rijeka koja je prepuna korupcije, a dijeli lekcije ostatku države. Rijeka koja ne zna presuditi za zločin koji je napravljen mladom čovjeku sa Raba Maškarinu i zločin odlazi u zastaru? Dok sa  druge strane štiti mržnju nad Hrvatima?

Premijer šuti, ali narodu je više dosta srbovanja i srpskog nacizma u Hrvatskoj. Dosta je narodu i srpskih svećenika koji na pravoslavna groblja ne puštaju hrvatsko znakovlje ili su kao korenički  i pakrački popovi dio terorističke organizacije za vrijeme domovinskog rata! Za takvo svećenstvo Hrvatska je dala pola milijarde kuna do sada. Pupovcu za širenje mržnje Hrvatska daje desetke milijune, a na drugoj strani bi progonila Torcidu?  

Čemu se čudite? Najbolji hrvatski obavještajac Dragan Lozančić je istog trenutka smijenjen, jer je u svome izvješću napisao kako je u Hrvatskoj “u pojačanju” četništvo. To je previše izazvalo Pupovca, jer bi se netko mogao sjetiti kako su i njegova braća rušila Hrvatsku, pa je čovjeka trebalo brže bolje smijeniti. Tada je i veliki kovertodomoljub Bujanec bio za smjenu Lozančića, baš kao i najveći novinarski uvlakač Domagoj Margetić. Čovjek koji je završio najviše škole u SAD-a i mogao u miru živjeti u Americi, ali se uključio u domovinski rat, predavač na NATO skupovima, čovjek koji je otkrio glavnog teroristu u Belgiji, te je sudjelovao u pregovorima sa Iranom oko nuklearnog progona, miran obiteljski čovjek, nije bolji od novinarskih pretilih pametnjakovića sdpa i hdza Bujanca i Margetića. Zemljo otvori se. Danas je rehabilitiran.

Kada sve to saberete ostaje činjenica da je za sve sada kriva po komunistima, lopovima, izdajnicima i trećerazrednim nestručnjacima- Torcida.

kapovićMoje skromno razmišljanje je produkt drugačijeg stava, situacija je dio huliganstva novinara, političara, srpskih nacista i profesora na fakultetu. Ako jedan profesor na Filozofskom fakultetu poput Mate Kapovića kaže  ‘Serem se na Bleiburg‘ a neki ušminkani profa Klasić izvrće povijest, a HAVC snima falsifikat povijesti o ubojstvima u Dvoru u kojima okrivljuje HV-u, mora se dogoditi Poljud, jer narodu je više dosta izdajničkih vlasti koja ga ostavlja na  Bleiburgu i daje u ruke zločincima, narodu je dosta Škabrnja, Vukovara, Nadina, Borova sela i srbovanja po državi te u medijima, komunista i njihovih lopovluka u HDZ-u i SDP-u. 

Jedna kapovićevski pozdrav svima njima; ” ajde više ne serite”.

gl. urednik Igor Drenjančević

HOP