‘Kad Rusi preuzmu Todorića, skočit će i natalitet, ima da nas ima k’o Rusa’

0
3224

“Mnogi su me razočarali kao ljudi. Ali zato su me oduševili kao majmuni.”kaže meni najdraži pisac aforizama Renata Dellarossa. Tako bi nekako izgledao moj pogled na stanje oko Ivice Todorića. Jedni ga brane drugi napadaju , a Renata je to najbolje opisala u svome slavonskom stilu; “Sad kad Rusi preuzmu “Todora”, i u gumenim čizmama zagaze slavonsko-baranjskim njivama i poljima; pa kad nam vrtoglavo skokne natalitet jer su Ruje poznati kao potentni mužjaci, jaooo, majkoo, ima da nas ima k’o Rusa!U Rvackoj sve manje pčela a sve više trutova.”

U jednoj bujančevoj emisiji Ante Glibota je rekao kako Todorić  sedamdesetih godina prošlog stoljeća je vozio Bubu sa šahovnicom, a to je po njemu bila velika hrabrost, Velimir je odmah više zavolio Todorića. Možda bi ta Buba trebala biti spas za Todorića, PR za 21. stoljeće…ne znam. Često sam bio u Božjakovini, ali takav fora auto nisam vidio… šteta. Ta Božjakovina je svašta vidjela, od Pavelića do Krleže, možda i Todorićevu Bubu, narodni auto iz snova…

Todorić nije platio usluge 6 mjeseci mnogim  obrtima i obrti  otišli u blokadu, a porezna kaže da se njega ne smije ovršiti. Jadan Todorić, vozili još Bubu, bojim se da mu ne uzmu automobil i prefarbaju “šahovnicu”.ante_todoric

Sve “njegove” tvrtke su i prije njega postojale, znaci obrazac kao 1945; i on ih je preuzeo u partizanskoj maniri, uhodane poslove i kvalitetu, kao što su nekada crveni pokrali Gavrilović i preuzeli ga.

Rusi mu daju kredite kako bi kad tad preuzeli preko njega Hrvatsku, a mi se bojimo da mu ne prefarbaju “šahovnicu” na Bubi, koju je on odavno sa svojim kompanjonom crnogorcem Todorovićem prefarbao, a nas dobro farba i dalje domoljubljem. Sve drži jedan čovjek u Hrvatskoj, strateški to je suludo. Ne veselim se propasti Todorića, jer njegovom propašću Hrvatska postaje lak plijen.

Koliko je političara uhljebio nakon isteka mandata u Saboru? Od kuda je došao bivši guverner i kuda se vratio?

E moj narode, domoljublje svi dobro naplatili, da bi moj narode ti patio i jedini tu “šahovnicu” držao u rukama. Jamnica i Jana koštaju više od mlijeka u ovoj ludoj zemlji, a Todorić propada, ma vraga propada samo je naše dobro prodao kao svoje…a Rusi mi sve više liče na Srbe, izviru iz svake paštete, sve pokupovali, ali gle čuda masoni i SAD-u su problem u Hrvatskoj…Inina najplodonosnija polja pokupovali Rusi, sad Agrokor drže, nešto kao onaj Pupovac, vrišti o ugroženosti a naša lova curi u njegove džepove posvuda. Tko drži lovu taj drži i “šahovnicu”…narod je gubio domove, majke su silovane , djeca ubijana, 17000 ljudi mrtvih da bi Pupovac vladao…a komunistički tajkuni sve pokrali…od kraja domovinskog rata naša vlast provodi plan Velike Srbije, srpska crkva narod za naš novac radi budalama, Pupovac divlja sa svojim ekstremizmom, dok vlast otpušta branitelje iz policije i vojske, te zapošljava srpske teroriste, a ovrhama banke koje je narod sanirao bacaju na ulicu djecu, unuke, djedove bake, majke i očeve…sve to čini ova velikosrpska vlast da nam zgade “šahovnicu” uzdajuči se u “DOMOLJUBLJE”.

Domoljublje je posljednje utočište hulja ” , napisao je veliki Samuel Johnson još u 18. stoljeću.

Igor Drenjančević

HOP