Potop nakon Milanovića dovršava Bernardić podržavajući mrak kriminala Anke Mrak Taritaš

0
1630

2009. godine Milan Bandić je otišao prvo iz SDP-a, završio je za par godina čak i u pritvoru, ali je i dalje gradonačelnik grada. Razlog što nitko niti lijevo, niti desno, a niti u sredini nema zamjensko rješenje. I tako je godinama.

Bernardić se držao godinama Bandića pa se na kraju prihvatio riječkog SDP-a poznatog ogranka komunističke partije, preko koje je najviše ukradeno novca u bivšoj zemlji, a niti danas nije ništa bolje u tome gradu. Puna usta korupcije HDZ-a popularnom Beri nisu otvorila oči oko kriminala Anke Mrak, njenog sataraša u Gunji gdje je žena gradila kuće po 1700 eura kako tvrdi gost u bujančevoj emisiji, a mi smo tome dodali i naše stručno viđenje oko zemljišta preko stručnjaka Viduke. Kome daje povjerenje Bernardić, veliki borac protiv korupcije?

Stručno razotkrivamo zakonsko i fizičko nasilje A. Mrak Taritaš nad građanima i privatnom imovinom

Partizanski kurs vjernog titoizmu, znači zločina donosi i kaznu Bernardiću, a svojom podrškom Anki još više je zabrazdio u propast. Ništa to nije drugačije od Milanovića. I dok se on ruga pravašima da su zabrazdili u povijest ništa bolje ne čini niti sam. Oko nas su sve stručnjaci za branitelje, povijest, partizaniju i ustaštvo, ali nitko nije stručnjak, kako umjesto otvaranja tisuća udruga i stotine stanka zaustaviti kopanje po kontejnerima. Od silne pomoći države i ministarstva mladi iseljavaju, branitelji nemaju riješene mirovine, a radnici ne znaju hoće li uopće dobiti plaću. OBER

Taritaš nam je objasnila kako neće graditi fontane poput Bandića već infrastrukturu, to bi prema  istragama trebalo značiti najskuplju infrastrukturu u povijesti, jer kada gradi tri puta skuplje kuće u Gunji, koliko će tek cijena infrastrukture koštati narod? A Bernardić? On se uvijek drži jačeg od sebe, zato i ne može dalje od današnje koalicije za grad.

HOP