SKANDAL: UBOJICA SIS-ovih ČASNIKA DOBIO DRŽAVNO PRIZNANJE, A NAREDBODAVAC STAN I LAŽNI IDENTITET

0
22281

Ivica Rajić dugo je egzistirao kao heroj u glavama građana, zahvaljujući našim medijima. Nedaj bože riječ protiv ovoga razvratnika, kriminalca i izdajnika, vrlo bliskog s zločincem Mladićem i Bearom.

Iz dokumenta opisano je ubojstvo Željka Bošnjaka i Zvonka Dužnovića na svirep način. Prema svjedočenju zapovijed je izdao sam pukovnik Rajić. Vlatko Troglić ubio je i satnika SIS-a Zvonka Dužnovića na isti način, izvukao je satnika Zvonka Dužnovića iz Kreševa, iz škole gdje mu je bila obitelj smještena, te ga je kilometar i pol od same škole ubio. Njegove dokumente kao dokaz ubojstva donio je Rajiću.

Troglić je odlikovan Hrvatskim trolistom! I ima povlaštenu mirovinu.

Dominik Ilijašević iz iste grupe kriminalaca umjesto nečasnog otpusta i on je dobio vojničke privilegije. Isti je sudjelovao i u Stupnom dolu u samoj akciji zločina nad muslimanskim civilima kako bi sva ljaga pala na Hrvate, opet po zamisli i planu Ratka Mladića.

Ivici Rajiću prema jednom izvoru kupljen je stan u Splitu u svezi zasluga za izdaju časnika Dužnovića i Bošnjaka, u vrijednosti od 700 000 dm. Ivica Rajić skrivo se u Splitu pod lažnim imenom Jakov Kovač, Viktor Andrić, Bojan Radić.

Zbog izdanih lažnih dokumenata izvedeni su na sud “sisovi” službenici Ramljak i Tomasović, a što je najkomičnije obojica se prozivaju za proustaški stav u službi, dok su u ovom slučaju štitili interes izdajnika Rajića, vrlo bliskog Ratku Mladiću i Beari, a koji je na kraju svjedočio protiv suboraca u Haagu.

Splitsko pravosuđe je podiglo optužnicu i protiv generala Rojsa i  Ante Jelavića u svezi kupovine stana u Splitu Rajiću i ratnog profiterstva. Teretilo se iste da su dio hrvatskog proračuna namijenjenog za HVO iskoristili za kupovinu stana  Rajiću. Obojica su demantirali takvu optužbu. Stan je kupljen na adresi A.B. Šimića 31. Zanimljivo da na toj adresi je još jedan naš general i dan danas.

I. Pecirep i  Ž. Bošnjak ubijeni su na isti način, rafalom u predjelu prsnog koša od čovjeka koji je dobio visoka državna priznanja naše države; mesara kobasičara Vlatka Troglića, tada u činu satnika HVO-a. Ivica Pecirep zvjerski je ubijen od Troglića kako bi se prikrila veza izdajnika Rajića sa srpskom stranom.

IVIVCA

 

Ubojstvo Pecirepa se opravdavalo neposlušnošću što je laž, jer je na kraju Troglić sve priznao i činjenicu kako mu je sva ubojstva zapovjedio Ivica Rajić

1368

SIS-ov časnik Dužnović je ubijen nakon nagovora Ivice Rajića samog Troglića, koji u početku nije želio izvršiti ubojstvo, ali nakon pritiska ubija Dužnovića u šumi vrlo blizu njegove obitelji. Tom prilikom iz džepa od Dužnovića je izvadio pismo dužnosnika Pejčinovića iz Vareša, koji Dužnovića upozorava kako će biti ubijen. Pismo je Troglić odnio na ruke Ivici Rajiću.

 

18775

Prilažemo fotodokumentaciju ubojstva sisovog časnika Željka Bošnjaka iz koje je razvidna ista tehnika ubojstva kao i Pecirepa.

1084

Koliko je kriminal uznapredovao govori činjenica da je ista grupacija ljudi sa čarapama na glavi upala u jedan stan kako bi opljačkala milijun njemačkih maraka dužnosnika Pejčinovića. Dajemo na uvid i taj dokument.

1073

Čini se da su medijske “svetinje” zapravo donijele desnici prezir i sramotu koja traje i do današnjih dana, jer jedan dio novinara desnice očito pod utjecajem udbaške kuhinje mora skrivati ovakva zlodjela, a kada se netko usudi ovu kaljužu raspetljati, tada ista ta “desnica” naziva istinu udbaškom hobotnicom. Upravo zbog toga smo objavili sve ove dokumente.

HOP

Ekskluzivno: Objavljujemo dokumente iz kojih se vidi zločin I. Rajića, dao je ubiti dva SIS-ova časnika da prikrije vezu s Mladićem!