Ekskluzivno: KELEMINCU UDBAŠIJA KRENULA NA DIJETE, U SVEZI POLITIČKOG UNIŠTENJA

0
5775

KR-DO-505/17 je istraga protiv ANONIMNOG PRIJAVITELJA, zbog prijave Dražena Keleminca kao obiteljskog nasilnika. Iako se  istraga vodi  protiv lažne prijave, socijalna skrb grada Zagreba vjeruje toj prijavi i maltretira obitelj Keleminec.

Kako nam kaže Keleminec istraga je pokrenuta protiv njega u trenutku kada je završio prosvjed Keleminca i AHSP-a u Srbu  zbog navodnog nasilja u obitelji. Keleminec je prosvjedovao na  mjestu zločina nad Hrvatima civilima u 2. svjetskom ratu, a u kojem Srbi slave dan danas svoj ustanak protiv NDH-a.

Anonimno Keleminca prijavljuje osoba za zlostavljanje kćeri. Iako su kćer i majka djeteta potvrdile kako se radi o lažima, socijalna služba nije poštivala izjavu djeteta već predlaže novu traumu za dijete, psihijatrijsko ispitivanje, što je otac djeteta Dražen Keleminec doživio kao psihičko zlostavljanje.

-Od jutra nazivam ministricu socijale da me primi u ured, pa je nikako nisam mogao dobiti. Znam da je ovaj cirkus namješten zbog mog političkog djelovanja. Odvjetnik Nobilo je istukao svoju ženu, pa njihovo dijete nije išlo na psihijatrijsaka ispitivanja, a u mom slučaju kćer i majka potvrđuju kako slučaj nije istinit i šalje se moje dijete na psihijatriju. Što je moje dijete psihijatrijski slučaj ako voli oca? Kome to smeta?

Slučaj Lalovac je brzinski riješen, iako je majka tvrdila suprotno, a moj se slučaj razvlači godinu dana! Otišao sam pred ministarstvo, sjeo na pod i nakon nekog vremena pojavila se ministrica koja me primila u ured. Objasnio sam joj sve detalje, a iz policije grada Zagreba je rečeno kako je prijava odavno odbačena, pa ne znam što je djelatnica socijalne skrbi uopće istraživala.-rekao je za naš portal Keleminec

Milorad Pupovac je bio posebno bijesan zbog prosvjeda Dražena Keleminca u Srbu. Odvjetnica Srpskog narodnog vijeća je odvjetnica koja u nekim slučajevima radi za socijalnu službu, što nam je javio T.T. iz slučaja na zapadnoj strani grada. Radi li se ovdje o podmetanju pupovčeve ekipe branitelju Kelemincu?

Vrlo sličan obrazac ponašanja; anonimnom prijavom željeli su uništiti obitelj branitelja Goluba u Vrginmostu, te je našom intervencijom slučaj prokazan, jer su i majka i djeca isto potvrdili kako je otac brižan i dobar čovjek. Golub je tada progovorio o nekim stvarima koji su politici smetali i potpuno istim putem je  krenula državna mašinerija protiv njega, kao u slučaju Keleminec.

Pred izbore tzv. desnica mora eliminirati prisutnost Keleminca, obezglaviti ga, jer  govori “za dom spremni”, na drugoj strani imamo slučaj  kvazi heroj koji je isto tako što govorio, ali njegovo dijete nitko ne dira, a sada HDZ čiji čelnici Plenković i Kitarović tvrde kako je to ustaški pozdrav s njim stvaraju koaliciju.

Naravno da se ne radi o pozdravu niti nasilju u obitelji, već se radi u slučaju Keleminec o osobi koja bi mogla pomrsiti ostalim pravašima konce, u koaliciji s HDZ-om i treba ga preko obitelji zastrašiti.

HOP