Lažnjak Škulić ruši HPC, radi skandale na promociji knjige o pravoslavlju arhiepiskopa Aleksandra

0
4460
Arhiepiskop HPC Aleksandar

Sjećate se priče o partizanima, prvoborcima, njih se nije smjelo dirati, čak i danas ih ima preko 30000 živih, koji primaju mirovinu, iako ni približno u stvarnosti ratnika. Tako je i s nekim braniteljima. Lažiran put, lažno ordenje i plakete na račun stvarnih branitelja.

Napad na branitelje odmah dobije žustru osudu u javnosti, što je normalno, ali treba razlikovati između njih razlike. Lažnjake su stvorili političari kako bi im ovi držali leđa.

U zadnje vrijeme puno je branitelja oko sebe skupio “heroj iz Kutine”, koji je preko svog profila gadio naš portal i  arhiepiskopa Aleksandra, mnogi su na njegovom profilu davali podršku lažnom arhiepiskopu Škuliću, branitelju, heroju i ne znamo čemu još. Sve heroj do heroja. Rugali su se kako je ovo bugarska udbaška crkva i slične gluposti pisali…Tko su oni da raspravljaju o vjeri koju niti poznaju niti su dio nje?

Titulu arhiepiskopa sebi je dao Škulić preko austrijskog kulturnog društva, potpisanog od jednog tzv. srpskog svećenika.

Zanimljivo da se u knjizi o Hrvatskom pravoslavlju, napisanoj i objavljenoj prije par tjedana nalazi “heroj iz Kutine” uz oca Aleksandra, pisca knjige, a sada dopušta blaćenje osobe uz koju se nalazio, naravno za svoju herojsku promidžbu, prevedeno za izbore.

Na predstavljanju knjige arhiepsikopa Aleksandra govorili su između ostalog i ugledni novinari i povjesničari;prof. Goran Jurišić i Igor Vukić, skandal je naravno opet napravio Škulić, kojega je prekinuo u skranavljenju skupa gospodin Jurišić, riječima kako nam je dosta udbe i udbinh igara, dok je samo predstavljanje knjige napravljeno u okviru dvorane katoličke crkve u Palmotićevoj. Zar bi katolička crkva, gospoda Jurišić i Vukić svoj obraz okaljali lažnjakom? Prvo predstavljanje knjige je bilo u dvorani specijalne policije!

IMG_20170510_192741_1_resized_20170510_100751536

https://www.hop.com.hr/2017/05/10/predstavljena-knjiga-o-dugoj-povijesti-hrvatske-pravoslavne-crkve/

Jeli itko istražio uopće ratni put lažnjaka Škulića? Kako je mogao biti i na ratištu i na bogolsoviji u Njemačkoj u isto vrijeme? Od koga je je dobio dokument da je arhiepiskop? Kako je opće uspio prevariti i Bujanca gostujući u njegovoj emisiji? Pa Škulić ima titulu arhiepiskopa Vlaha i Srba dobivenu od austijskog kulturnog društva! Ima li u ovoj zemlji  pismenih ljudi koji znaju čitati dokumente? On nikada nije bio benediktinac, već je osnovao benediktinsku udrugu, a to može i Milorad Pupovac! Udruga i crkva nije isto. Udruga je odavno ugašena. 

Na Hodu za život opet se pojavljuje ovaj lažnjak, koji čak ne zna voditi niti liturgije i skuplja političke poene od političkih neznalica. Pojavio se u društvu tzv. oca Don Angela s sjedištem župe u Banja Luci?! Don Angelo je prvo studirao kriminalistiku, jer je htio biti zaposlenik FBI, svećenik postaje prije četri godine i nekim čudom iz SAD-a završava u Banja luci. Na hodu za život pojavljuje se Don Anglelo.

Do kada ovaj cirkus i zbunjivanje javnosti?

HOP

vezani članak

Što čeka policija: Osuđeni Škulić, voditelj propale benediktinske udruge, predstavlja se kao poglavar HPC-a!