Tjednima krivo postavljeni barjak provocira građane Sesveta i neoznačene radovima raskopane ulice

0
3623

barjakvukovarska

Usporedbom Zagrebačke ulice u Sesvetama i Vukovarske ulice u Zagrebu vidi se očita provokacija građana Sesveta koji negoduju jer ih krivo postavljen barjak u glavnoj ulici podsjeća na socijalističku Jugoslaviju rasporedom boja.

-Možemo razumjeti da je Bandić dugogodišnji komunist, pa se njegova ekipa zaigrala državnom zastavom, ali ovo stanje traje tjednima. Ne radi se o zabuni već o provokaciji. I nitko ne reagira od gradskih vlasti. Ako je u Bandićevom selu svaka kuća bila komunistička ili udbaška, osim trafostanice, takav slučaj nije u Sesvetama, pa mi dobro primjećujemo kad nas se navikava na krive boje, za koju godinu će nam staviti staru zastavu Juge.-komentirao je građanin.

-Već dvije godine po ljetu Bandić raskopava Zagrebačku ulicu u Sesvetama i Novo Brestje, užas je tako živjeti, a vozila su nam stalno na popravcima. Mehaničarima dobro, nama loše. Razmišljamo da tužimo gradsku vlast jer nepropisno označavaju ogromne nezaštićene graburine po naselju, koje se loše vide po noći i mnoga su vozila stradala. Policija umjesto da prijavi izvođača radova, ona po noći spava u vozilima skrivena u šumarcima.- rekao nam je jedan građanin naselja N. Bresteje u Sesvetama.

HOP