Klaun: Pernar prije godinu dana raspustio Živi zid u V. Gorici da spasi gradonačelnika aferaša, sada prosvjeduje protiv njega!

0
2660

POŠTIVA LI GRADONAČELNIK VELIKE GORICE DRAŽEN BARIŠIĆ VOLJU GRAĐANA?

Pretražujući Google pod nazivom „Donja Lomnica asfaltna bazi“ na trećoj stranici pronašli smo zanimljiv link koji sadrži izvješće gradonačelnika Dražena Barišića za period od srpnja 2009-prosinca 2009. U njemu je na opsežnih 43 stranice detaljno opisan svaki potez i pokret gradonačelnika (očito danak mladog i neiskusnog političara), pa tako i njegove aktivnosti oko Strabaga i buduće asfaltne baze. Pažnju su nam privukla tri dijela koja zajedno govore o smišljenom poduhvatu izgradnje asfaltne baze.
1. PRIPREMA TERENA ZA INVESTITORA -“ Izrađen je Nacrt prijedloga plana i provedena je javna rasprava o Urbanističkom planu uređenja naselja Donja Lomnica“ str. 24 .
2. FARSA – „Ostali nespomenuti poslovi zaštite okoliša Grada Velike Gorice“ – između ostalog stoji i – „sudjelovanje u radnim tijelima i povjerenstvima na razini Zagrebačke županije (Eko-stožer Zagrebačke županije) i Ministarstva zaštite okoliša i prostornog uređenja (komisija za procjenu utjecaja na okoliš Betonare i asfaltne baze Strabag u RZ Donja Lomnica)“ str. 27.

3. I NAJBITNIJI DIO ( citiramo Dražena Barišića ):
– „Obavio sam niz razgovora s potencijalnim investitorima koji žele doći u Veliku Goricu. Prije svega riječ je o Strabagu, koji ima želju izgraditi veliko postrojenje s upravnom zgradom i betonarom u Donjoj Lomnici, na taj način unaprijediti segment gospodarstva i zaposliti veliki broj Velikogoričana. Realizacija projekta ovisi o volji samih mještana.“ str. 34.

Gdje je danas ta volja samih mještana koji su tada 2010. prikupili 800 potpisa protiv asfaltne baze?
Gdje je danas volja građana koji su 2017. prikupili 7.800 potpisa protiv asfaltne baze?
DO KADA TAKO? ZAR NIJE DOSTA LAŽI I BAHATOSTI? TKO TU KOGA PLAĆA?
DOSTA!
www.gorica.hr/dokumenti/izvjesce,gradonacelnik.doc


– „sudjelovanje u radnim tijelima i povjerenstvima na razini Zagrebačke županije (Eko-stožer Zagrebačke županije) i Ministarstva zaštite okoliša i prostornog uređenja (komisija za procjenu utjecaja na okoliš Betonare i asfaltne baze Strabag u RZ Donja Lomnica)“ str. 27.

BILO JE GOVORA DA ĆE GRADONAČELNIK HTJETI ZAUSTAVITI PROSVJED…

Građanska Inicijativa

„STOP asfaltnoj bazi u

Donjoj Lomnici“

mještani Donje Lomnice, Velike Gorice

i Turopolj

 

Ured predsjednice Republike Hrvatske

Vlada Republike Hrvatske

gosp. Gordan Jandroković

Policijska uprava Zagrebačka

Hrvatska demokratska zajednica

Grad Velika Gorica

 

 

 

U Velikoj Gorici 14. listopad 2017.

 

 

 

 

Predmet: Zamolba za pomoć oko održavanje MIRNOG prosvjeda

 

Poštovani,

 

  1. listopada 2017.g. (nedjelja) u Velikoj Gorici s početkom u 15 sati na trgu Stjepana Radića organizirali smo miran prosvjed na kojem će sudjelovati mirni građani Velike Gorice, okolice, Turopolja i Novog Zagreba. Tema prosvjeda je što ne želimo izgradnju asfaltne baze u Donjoj Lomnici i time na zakonit i demokratski način izražavamo svoj stav, znajući što nam donosi takvo veliko postrojenje pored naših kuća, a i udaljeno par 100 metara od vodocrpilišta pitke vode.

Ovim putem molimo naslov da apelira na bilo koji način da se prosvjed održi u MIRNOM tonu jer se jučer navečer stvorila informacija da će se na prosvjedu izazvati neredi od strane pojedinaca kojima nije u interesu održavanje prosvjeda.

Ovo napominjemo jer smo već doživjeli nasrtanje i provokacije te prijetnje gradskih vlasti koje i sami možete zaključiti iz teksta večernjeg lista od 13. listopada 2017.g.

Građanska inicijativa

STOP ASFALTNOJ BAZI U DONJOJ LOMNICI

Održan je prosvjed ovu nedjelju protiv asfaltne baze. Na prosvjedu je bio lijes  s gravurom posljednje većere i osmrtnice za vodocrpilište, pa je sve izgledalo kao na Mirogoju, a koji želi prirediti Barišić turopoljcima. Za našu budućnost.

ŠTO JE BILA FARSA NA PROSVJEDU?

pernar

IVAN PERNAR- živozidaš koji je raspustio gradsku podružnicu Živog zida u Velikoj Gorici kada smo počeli redovito razotkrivati kriminal oko gradonačelnika Velike Gorice. Tada smo napisali da i Velika Gorica ima svoju Fimi mediju, mnoge podatke smo dobili i od Živog zida Velike Gorice. Raspuštanjem gradske organizacije Pernar je pomogao Barišiću. Danas je na prosvjedu protiv njega. Došao se kao i uvijek samo slikati. Klaun.

Drugi lažnjak je Goran Beus, lažni Nijemac, kojem je otac Edhem Tiro. Kao što je lažni Nijemac, tako je i lažni humanist. Turopoljci uzdajte se u sebe, a ne u saborsku kljusad. Oni se uvijek prodaju za bolju poziciju.

HOP