Ruski premjer Medvedev koji je boravio na Smokvici sa Todorićima, ima posjed od 80 hektara (tri Kremlja) i vrijednosti ne manje od 25-30 milijardi rubalja!

0
3016

HRVAT Lušić prodao je Smokvicu 20-tih godina prošloga stoljeća jednom bogatom austrijskom Židovu koji je ondje izgradio ljetnikovac i ljetovao sve do početka Drugoga svjetskoga rata kada je nestao vjerojatno skončavši kao žrtva nacističkog progona. Tijekom rata na otoku je bila fašistička talijanska vojska, a nakon kapitulacije Italije Smokvicu su zauzeli partizani. Sve do 1991. godine tamo je bila vojna baza JNA. HV-a preuzima Smokvicu i 1993 proglašava je nezanimljivom. Predzanji korisnik Smokvice bio je Todorić. Iako su naši mediji brujili da ima svoj vlastiti otok, istina je drugačija, Todorić je otkupio koncesiju od rođaka prvog vlasnika otoka.

Ono što  je medijima  prošlo bez komentara je svakako i boravak ruskog premijera Madvjedeva na tome otoku za vrijeme Todorićevog korištenja otoka.

Tko je Medvedev? Kriminalac ili domoljub? Pogledajte što ruski predsjednik posjeduje u ova dva video uratka.

Tajna premijera Rusije;  Dmitrija Medvedeva je vikendica Pleso ograđena 6 metarskom ogradom,  borbi Fonda protiv korupcije u Rusiji nije problem,  mi smo spremni  vam pokazati posjed površine od 80 hektara  (tri  Kremlja) i vrijednosti ne manje od 25-30 milijardi rubalja. O ovoj skromnoj ruskoj kleti govori odvjetnik Aleksej Navalni.

Tajni dvorci, vinogradi i jahte Dmitrija Medvedev – https://dimon.navalny.com
Ponosni smo Vam predstaviti najveći do sada koji ne  istražuje borba Fonda protiv korupcije.

U talijanskoj Toscani Medvede ima posjed i tvrtku za plasiranje svojih vina. Medvedev je opljačkao građane Rusije preko nevladinih organizacija i udruga, preko kojih je izvlačio novac. Poznato? Sličan sustav pljačke građana postoji i u Hrvatskoj.

Bio je dobar i sa Todorićem.

Ako gledamo što su obojica radili zadnjih 20 godina i pratimo samo pokretanje postupka protiv Todorića baš pred put predsjednice u Rusiju, možda se time baca novo svjetlo na odnose Rusije i Hrvatske. Putin je na ručak sa predsjednicom pozvao ruskog bankara, kako bi ga navodno privolio da kreditira i dalje Agrokor. Povežemo li veze Medvedeva i Todorića s ovim detaljem, čini se da je uhićenje Todorićlanda zapravo dvojakog značaja. Poruka Rusiji kako će završiti njihov plan sa Todorićem?

Tko bi bolje razumio Todorića od Medvedeva?

HOP