Udbaško spašavanje predsjednice: Prvo je napadnut Keleminec, a sada se sprema veliki napad na Hasanbegovića

0
4823

Dnevno je godinama bio pod kontrolom Mihaela Ljubasa, koji je državi tada dugovao preko 80 milijuna za porez, a s druge strane iznajmljivao svoje zgrade za sud državi. To i budala vidi da se radi o korupciji.

Desničari su lakomo čitali taj portal i tjednik zbog stalnog huškanja oko pozdrava ZDS, a da nisu znali kako iza ove priče stoji nešto sasvim suprotno. To suprotno je iskoristilo rusko veleposlanstvo za prijavljivanje jačanju fašizma Hrvatsku UN-u. U samoj redakciji urednica je tada puštala ustaške koračnice kako bi bolje motivirala mlade i naivne novinare. Snimke postoje…do danas se ništa nije promijenilo. Glume desnicu…

Dnevno je mjesecima pralo Dražena Keleminca, on na te objede nije reagirao. Kakva je to desnica ako napada Keleminca? Urednica je laprdala kao nekada Hloverka KPJ-u o nekom uljuđenom desničarenju…Postrojiti članstvo na trgu za imebecilno novinarstvo KPJ-u desnice znači stvaranje vojske? Niti oružja niti streljiva, znači da smo vojska? To vam je kao da u pekari pecivo u stilu slova U nazovete ustaškim. Čista srpska propaganda.

Sada kada je Keleminec svim tim medijima vrlo suvislo odgovorio, pa i samom naivcu Culeju, koji je mislio kako je on koji ” podiže pale sendviče na pod na masnoj strani”  pametniji od Keleminca, isto to Dnevno brani Keleminca. Retorika Keleminca je ista. “Marš van Vučiću.”  I to je bio jedini pravi odgovor Vučiću. O tome naši mediji ne pišu. Oni su htjeli napraviti dragovoljca Kelminca kretenom, marginalcem koji je kriv za fijasko predsjednice. On je kao pomutio sve predsjednici. Marginalac.

A taj marginalac je jasno rekao zločincu što ga spada, dok su novinarski dupelisci gladili guzicu Vučiću. Napad je bio jasan od Keleminca i HOP portala. To se vidi u svim srpskim tiskovinama. Vučić je otišao u Vrginmost o kojem piše HOP portal. Marginalci bolje kuže nego skupi savjetnici. Zanimljivo.

Zločince Lintu i Vučića jedino su spominjali u tom kontekstu samo HOP i Keleminec. Svi ostali manje više nisu primjetili što se događa. S kim će se Linta, Vučić sastati, kod koje obitelji doći, samo je znao HOP portal. I sada naknadna pamet sa Dnevnog i pametovanje ljudi koji iz redakcije izađu samo pojesti gablec i nastavljaju prepisivati sa drugih portala te mutiti vodu.

Nakon propasti ideje sa Culejom koji kao glasnogovornik objašnjava što je predsjednica mislila pod pojmom marginalci, Dnevno pokreće hajku na Hasanbegovića. Zašto šuti Hasnbegović?

Vjerojatno zato jer on šuti predsjednica nije znala da je Vrginmost centar četničije, a Miodrag Lopov Linta bio veza banijskih četnika sa Miloševićem…niti da je Vučić frend sa ubojicom iz Škabrnje Vidovićem, koji je odrađivao mutne poslove za generala Vasiljevića. Hasnbegović je trebao urlati po trgovima “izdaja” i predsjednica bi skužila ili bi ga proglasila ustašom skupa sa Kelemincem na dnevnom šit hr-u. Uostalom vidi se kako su prošle udovice.

Pitali smo Keleminca zašto sve te pokvarenjake a poglavito američku poslovnicu Nacionala ne tuži za sve te laži i mržnju prema njemu.

-Neću ih tužiti jer ih se ne bojim. Nisam baba da ih tužakam. Ionako ispadnu smiješni na kraju. Istina uvijek izađe na vidjelo.-rekao je Keleminec.

http://ssr.org.rs/ponovo-pokrenuta-brutalna-kampanja-puna-lazi-i-bolesne-mrznje-protiv-narodnog-poslanika-miodraga-linte/

Ovako je terorista Linta branio Kolindu prije puta u Hrvatsku. Čak je i Bojan Glavašević prozvao Lintu kao teroristu. Terorist ju brani, branitelji napadaju. Zaključak naših medija, treba vjerovati teroristima oni nose božje svjetlo.

Veleizdaja: Predsjednica pozvala glavnog srpskog teroristu Lintu da dođe iz Beograda i dočeka Vučića u Hrvatskoj!

Ovako su srpska novinarska smeća lagala da Keleminec sprema ubojstvo Vučića, nakon našeg demanta i otkrića da se radi o srpskom špijuna Majstoroviću tekst je obrisan.

http://www.espreso.rs/vesti/politika/215169/dobio-sam-naredjenje-iz-zagreba-da-zeleznim-mecima-uklonim-sutanovca-vucica-i-seselja-stravicne-pretnje-dolaze-iz-hrvatske

MVP nije zaštitlo građanina Keleminca, koji bi bio uhićen van Hrvatske na osnovu ovog teksta da nismo otkrili tko u Srbiji stoji iza ove šarade…

https://www.hop.com.hr/2018/02/01/srpski-mediji-huskaju-citatelje-da-keleminec-ce-ubiti-vucicadok-keleminec-trazi-izrucenje-ubojice-iz-skabrnje-bliskog-vucicu/

I Vuletov Informer napada HOP jer HOP pogađa u srž problema…

http://informer.rs/vesti/politika/369127/paranoja-ustasa-peni-na-televiziji-kolinda-otkazi-posetu-vucica-ili-daj-ostavku

Keleminec i HOP su marginalci, ali im se podmeću atentati…

Ono u čemu su uspjeli HOP portal i Keleminec, zamoljeni su akteri drugih prosvjeda da spomenu ime ubojice iz Škabrnje;  vijest se probila  u Smrdiju preko Keleminca.

http://www.kurir.rs/region/hrvatska/2993433/hrvatski-ultradesnicari-pozivaju-na-protest-nece-vucica-u-hrvatskoj-podsecaju-ga-na-proslost

Hrvatski novinari iliti srpski navijači nisu to čuli kada je Keleminec govorio jer su bili svega pola metra od njega!

HOP portal zahvaljuje svim građanima Gvozda, dobronamjernim Hrvatima i Srbima kojima je dosta Pupija, Ace četnika, Miodraga lopova Linte, muljatora teroriste Jovičića, teroriste Dugošije, teroriste Vučetića, teroriste popišanog Busića, teroriste Miličevića, neke učiteljice srpskog koja ne vidi kada se tuku klinci ili policije koje ništa od posvjedočenog ne zna. Otvorili su pandorinu kutiju pa sada nek snose posljedice, jer istina je bistra vodu koju oni mute svojim blatom.

uredništvo

HOP