Otkrivamo sve detalje oko Dodikove posjete Hrvatskoj, ‘kupnji’ oružja i vezi sa četničkim dernekom u ‘Mimari’

0
11103

U Zagrebu održana proslava Dana državnosti i Dana vojske Republike Srbije.
Proslava je održana 14. veljače 2018. u Muzeju “Mimara”. Nazočni su bili predstavnici Ureda Predsjednice RH, predstavnici Vlade RH, predstavnici nekoliko ministarstava RH, gradonačelnik Zagreba Milan Bandić, i naravno, brojni predstavnici srpskih organizacija u Republici Hrvatskoj, na čelu s Miloradom Pupovcem.

received_1829417950422481

Isti dan u Hrvatsku ulazi i kriminalac, četnik, predsjednik genocidne tvorevine RS  Milorad Dodik. Ove podatke nismo primijetili da je itko od novinara povezao?! U Hrvatsku nije ušao taj dan bez razloga. Jednostavno da odvuče pažnju sa ovog skandaloznog događaja, u kojem je sudjelovala hrvatska i srpska masonerija. Dodik dolazi u Krnjak (kraj Karlovca) istog dana kod vladike Gerasima, rodom iz Teslića, misu je služio vladika Sergej, pravim imenom Zoran Karanović, vrlo blizak ministru obrane Srbije Vulinu, a koji je prošle godine zajedno sa tim ministrom obilazio manastire po Dalmaciji. Niti o tome ne smiju pisati naši “slobodni” mediji…Inače taj monah je glavna faca za pravoslavne Srbe u Njemačkoj. Znači za dotok novca i pročetnička elita u njemu ima vezu sa srpskom crkvom.

Sam Dodik je ušao u Hrvatsku na ulaz Stara Gradiška,  niti jedan medij o tome nije imao pojama, osim jedne novinarke Jutarnjeg lista –  Ivanke Tome, koja je očito dobila informaciju od naših službi, kako bi javnost pokrenula prema tome događaju i  na taj način se pokrila sramota u Mimari. Dodik je nekoliko dana ranije našim nadležnim službama najavio dolazak i zatražio odgovarajuću zaštitu. Zaštita je  odbijena za Dodika jer on nije predsjednik države, već Republike Srpske i naše službe nisu dužne pružiti mu zaštitu u svome okviru.

Neki mediji su trabunjali kako je došao u Karlovac kupiti 2000 komada pušaka od tvornice HS. Ta informacija je isto laž jer je oružje  nabavio u Crvenoj Zastavi za svoje specijalne jedinice smještene u Laktaše znatno ranije. Sve ove priče su trebale pokriti veleizdaju naše vlasti i poniženje koje nam je priredila predsjednica dolaskom predsjednika svih kriminalaca i četnika, Ace Vučića. U Vrginmostu lokalni policijski pajaci za vrijeme dolaska Vučića bez naloga pretresali su branitelje, niti se danas ne zna tko su ti ljudi iako su im evidentirane policijekse značke, na Markovom trgu nisu smjele prosvjedovati udovice branitelja, novinari nisu smjeli pitati Vučića o slučaju Glina, te huškanju naroda protiv hrvatske vlasti 1995. godine. 

Kao što sam odavno napisao, naša vlast mu je dala guzice kako bi lakše prošlo priznanje Kosova od strane Srbije, te se prikrila njegova izdaja srpskog generala Dikića, kojem je očito u suradnji sa četnicima i stranim službama podmetnuo državni udar u Crnoj Gori. I o tome nema informacija u našim “slobodnim medijima”…

Inače SOA je ušla u kontrolu Dodikove tvrtke  otvorene u Hrvatskoj Kostajnici ovih dana, a za koju se sumnja da je otvorena zbog prljavih poslova i pomaganje četništva u Hrvatskoj. I o tome mediji obmanjivali javnost.

Igor Drenjančević

HOP

Juncker u Crnoj Gori nakon otkrića da je crnogorska policija podmetnula oružje ‘teroristima’,a Vučić pod CIA-om!