Cvitanova lakrdija od izvješća u Saboru ‘slučajno’ u vrijeme šešeljevog incidenta

0
3478

Cvitan u Saboru, u onom istom u kojem nije bio od stoljeća sedmog u trenutku  kada Šešelj onako debel, trampav ruši sve pred sobom i trga zastavu RH-a u Beogradu.  Slučajno? Mo’š misliti..

17.02.2014., Zagreb - U Saboru je odrzana sjednica Nacionalnog vijeca za pracenje provedbe Strategije suzbijanja korupcije. Dinko Cvitan, Mladen Bajic. Photo: Patrik Macek/PIXSELL
17.02.2014., Zagreb – U Saboru je odrzana sjednica Nacionalnog vijeca za pracenje provedbe Strategije suzbijanja korupcije. Dinko Cvitan, Mladen Bajic.
Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Cvitan, koji je nedavno smijenio policajca Kajkića, a koji je u vezu sa Ovčarom doveo pupovčeve stranačke pulene, prodaje maglu u svojim govorancijama i tuži se da su ga dvije obitelji dale ubiti. Isti scenario kada je Srbin na čelu novinarskog društva Leković izmislio pokušaj ubojstva preko odšerafljenog kotača automobila. Cvitana netko želi ubiti jer niti jedna velika afera nije završila osudom. Komedija. U slučaju Agrokor dozvolio je Todoriću da na vrijeme zbriše svojim neradom i curenjem informacija.  Baš uvjerljivo.

bajić

BAJIĆ I PUPOVAC NA KAVICI DOK PAR METARA DALJE KELEMINEC PROSVJEDUJE PROTIV PUPOVCA

S druge strane stoji činjenica koju naši mediji prešućuju; Šešelj je divljački uništavao zastavu iz državnog protokola. To u prijevodu znači kao da je netko došao na Pantovčak u trenutku kada je bio Vučić, prošao kraj svoga osiguranja i potrgao zastavu…znači srpska država nije sposobna napraviti osiguranje posjete stranog državnika i do daljnjeg ju treba udaljiti iz međunarodnih odnosa…strani državnici nisu sigurni u Srbiji jer ima nesposobno osiguranje. To je veliki međunarodni incident.

Naš izvor iz Beograda jasno nam je rekao da osiguranje naše delegacije apsolutno ništa nije činilo da jedan debeli, trapavi klaun ne trga zastavu iz protokola. Zato snimka incidenta ne postoji. Drugim riječima dogovorena igra.

FB_IMG_1524086957214

Hrvatska i Srpska  strana imaju zadatak poboljšanja odnosa do srpskog priznanja Kosova,  zadano od pijanca Junckera, s time da su tu situaciju lopine s jedne i druge strane iskoristili za svoje političke potrebe i time jasno pokazali da su dio nadvlade koja vlada ovom regijom.

Vučić se mora riješiti Šešelja da bi lakše priznao Kosovo, a naši se moraju riješiti inkriminiranog Cvitana. Šešelj u ovoj situaciji mora ” časno” otići…velika Srbenda zapravo je postao uz Vučića najveći srpski izdajnik. No nije bolje niti kod nas…

Vučić je lukavo opet podmetnuo stranim medijima da je srpska zastava paljenja u Zagrebu dok je on organizirao posjet i ipak došao,  što je laž, visilo ih je na stotine za vrijeme njegova dolaska niti je išta u protokolu bilo krivo napravljeno.

Vucic-Seselj-Nikolic-790x579

U Srbiji je oskvrnuta zastava iz protokola! A to je međunarodni incident. Vučić laže kao što je lagao i o činjenici da on nikada u Glini nije spominjao Veliku Srbiju u spornom govoru iz 1995. Godine. Lažljivac i gad želi nas prikazati ustašama dok u njegovoj zemlji njegovo osiguranje je napravilo međunarodni incident, a veleposlanica Srbije u Hrvatskoj odbila primiti prosvjednu notu. To ne rade zadnji kreteni. Ipak ovi srpski kreteni imaju zaštitu Junckera, koji je glavni krivac kaosa u regiji.

junker

I.D.

HOP