Skandalozno: HDZ-ovac Milošević usporedio izgred Šešelja i Bulja (!) kao i Vučić

0
5850

Kradeze je postao udruga za zaštitu četnika. Tijekom posjeta Zagrebu lažljivac Vučić otvoreno je u Glini lagao novinare. U Zagreb je doveo svoju skupinu novinara da mu postavljaju provokativna pitanja u njegovu korist. U Lisinskom je taj četnik okupio cijelu vojsku četnika sa kojima je  tražio autonomiju pred poblesavljenom facom Kitarovićke. Da bi jučer taj lažov pred medijima lagao kako ga je napao Miro Bulj pred Saborom  samo da spere sramotu Šešeljeve mržnje prema Hrvatima.

Tog šupka Bulj nije napao jer se žvaljo boji svoje sjene, a da je izbliza vidio ručerde našeg Bulja  ne bi lupetao te gluposti. Kad bi ga opalio Bulj po tim žvaljavim lamprdama odletio bi do Zemuna. Kukavica je znao da mu Bulj neće moći prići kada je bio u Zagrebu,  jer ga je policija čuvala kao da je vidio Boga. Bulj ga je tek priupitao kao ratnog zločinca iz daljine. Nije smio tog gada ništa pitati? Treba o je biti govno kao i većina naših novinara koja se držala upute kabineta Kitarovićke kako se ne smije zločinca pitati zašto je huškao Srbe u Glini 1995. godine kao što je tada zločinac Šešelj huškao Srbe na Hrvate u Vojvodini. I zato je na kraju osuđen.

 

Bulj zbog toga događaja smeta hadezeovim ljubiteljima četnika. On se suprostavio četniku, zločincu, frendu Šešelja i ubojice iz Škabrnje  Vasilija Vidovića.

Jučer u HRT-ovoj emisiji ‘Zatvoreno’ kradezeovac poznat po vatrogasnim aparatima Domagoj Milošević poput Slobodana Miloševića, složan sa Vučićem uspoređuje izmišljeni incident sa Buljem i vrijeđanje hrvatskih predstavnika, trganje zastave RH-a  u Beogradu i tako na tren stvara iz kukavice Vučića heroja koji nije pobjegao iz Zagreba kada su ga nazivali četnikom. Pa šta je nego četnik? Govno isto kao Šešelj. S kim si takav si. Koga taj Milošević predstavlja? Vučića? On se ni trenutak nije smio staviti na Vučićevu stranu jer time potvrđuje laži Vučića, ma što dobro prije toga rekao. Nedopustivo.

Ipak moguć je i zajednički scenarij levičarskog kradezea i ovih srpskih klauna u ovom opasnom performansu. Šešeljev cirkus trebao je ojačati povjerenje u kradeze i Milorada Pupija, kao oni su za toleranciju i štite hrvatske interese…ali…odao ih je Milošević. Napadom na Bulja…time ulio sumnju u srpsko-hrvatski plan spašavanja kradezea, jer je izravno prozvao Bulja i time ponovio riječi Vučića, što u igri specijalnog rata jasno govori da imaju zajedničkog neprijatelja, koji je u Bujici otkrio zavjeru kradezea i Vučića. Zanimljivo da nakon posjete Vučića Hrvatskoj kradeze je brže bolje u Bujicu gurao Culeja da opere predsjednicu. Bujanec je to odbio, a urednik HOP portala Drenjančević baš je tada sjedio kraj njega i čuo taj razgovor…u principu ta emisija otvorila je svima oči…podaci s terena od novinara Drenjančevića bili su neumoljivi. Bujanec je postupio ispravno.

Šešelj već danima prijeti likvidacijama, prijeti linčom hrvatskom predstavniku u Vojvodini, prijeti zastupnici Jerkov razbijanjem njuške, naziva ju ustaškom kurvom…policija i pravosuđe ne reagiraju.

jerjkov

Da bi na kraju danas Vučić kretenski ispalio da on ne može zaštiti nikoga od ispada zastupnika i zato ne želi primiti prosvjednu notu Hrvatske! Može li luđe? Znači na utakmici organizator ako netko napravi incident odgovara za propust, ali tijekom posjete državnih velikodostojnika nitko ne odgovara za propust. Srpska posla.

U principu ovo je incident kojim je mogao započeti rat. Lezbobirokratkinja Brnabić žali za incidentom ali joj ne pada napamet se ispričati. Tolerantna do bola…i sama je poticala mržnju jer smatra ova odurna muškarača da Hrvati ne trebaju dobiti predstavnika u parlamentu.

I za kraj Pupijeva uloga…u Hrvatskoj otvoreno uvodi srpske teroriste u svoju stranku, a sada mora biti protiv Šešelja?! Zbog  toga više nije jasan svojim biračima. Otvoreno vrišti zbog pozdrava ZDS, a u slučaju omolovažavanja države Hrvatske ostao je uz Jandrokovića mlako?! Jadan potrčko više ne zna s kim bi…a mi bi da ode što dalje od svih…

Zaključak jasan; gdje ima Srba tamo ima i sranja. Gdje ima Srba ima i hrvatskih izdajica. Jandroković je otišao u Srbiju iako hrvatski predstavnik u Vojvodini nije želio s njim razgovarati jer je hrvatska komunistička diplomacija Mesića, Lončara i kompanije sve to mirno gledala, što radi Vojo četnik. Dobro da se u skupštini nije našao i neki Puniša Račić…

Pogledajte koja skupina  “istanbulskih” klauna je išla u Beograd.

Reakcija naroda je izrečena u komentarima; šteta što ih nisu prebili. Narod zna da su to briselski klauni, koji su bili zaduženi da što prije Smrdiju odvedu u EU, nije njih previše briga za Hrvate u Vojvodini.

Hop