Slovenski mediji uz pomoć HND-a napali Bujanca i urednika HOP portala da izmišljaju vijesti o migrantima!

0
14454

U Sloveniji na vlasti i u medijima iste su komunističke ulizice kao u Hrvatskoj. Nakon emisije Velimira Bujanca u svezi izbjegličke krize javila se novinarska ekipa u Sloveniji koja tvrdi da su sve to laži. Velika Kladuša je prepuna  od tada Slovenaca, njihovih novinara, javlja nam naš izvor iz Velike Kladuše. Što su do sada ti Slovenci radili? Slušali Junckera što treba pisati u vijestima? I naravno tvrde kako je sve laž u Bujici. Laže Bujanec, a laže i onaj koji je rekao da se očekuje val od 50000 izbjeglica u Bujici, novinar Igor Drenjančević.

https://www.dnevnik.si/1042823901/slovenija/z-manipulacijami-o-migrantih-do-volilnih-glasov

“Zadnja televizijska oddaja hrvaškega skrajnega desničarja Velimirja Bujanca, na čigar škodljivo in zlorabljajoče “novinarstvo” opozarja tudi hrvaško društvo novinarjev, je postregla z informacijo, da naj bi v Slovenijo prek južne sosede kmalu prišlo 50.000 migrantov. ”

Javili se i naši ‘neovisni novinari’;

„Udruga hrvatskih novinara (HND) u više navrata ukazao na štetne učinke‘novinarstva’Velimira Bujanca koji je godinama zlostavljao novinarstvo  uvredljivim i provokativnim napadima na one koji ne misle poput njega”, kaže vd predsjednik udruge Hrvatskog novinarskog društva Denis Romac. „Bujanec manipulirati, što stvara atmosferu mržnje i netolerancije te poziva na linču onih koji se protive mračnjaštvu i netoleranciji. Što sa novinarstvom nema nikakve veze. – ovo sranje od priopćenje prenose i slovenska glasila-

Bratstvo i jedinstvo slovensko-hrvatskih komunističkih novinara. ‘Narod odlučuje’ inicijativa za referendum ovako je dočekana od tih istinoljubivih novinara;

Ovakvi novinari sole pamet nekome. Inicijativu naroda popljuvali i na istoj su liniji kao Andrej Istanbulski.

‘Treba vidjeti je li pitanje za referendum u skladu s Ustavom. To je prije svega na Odboru za ustav. Takva vrsta pitanja, kojim se prava manjina smanjuju na referendumu, kompletno je promašeno, čak neodgovoro.’-izjavljuje za N1 regionalnu projugoslavensku televiziju Andrej Istanbulski.

bujke

Nisu pisali  novinari hrvatske elite kako su gradske vlasti u Puli, Rijeci, Zagrebu, Samoboru ometale inicijativu za referendum, nisu vlasti dozvoljavale štandove za potpis građana, gradonačelnik Beljak je u Samoboru naplaćivao 100 kuna štand, već su hrabro svi stali uz Plenkovića, kao što je slovensko glasilo stalo uz Junckera?! Nema migranata. Zato vjerojatno hrvatska policija puca po njihovim vozilima iz čiste dosade? Takvi sole pamet Velimiru Bujancu?

https://www.hop.com.hr/2018/04/18/velika-kladusa-pretrpana-sirijskim-izbjeglicama/

Ovaj članak napisan je na našem portalu 18. 4. 2018 godine. Tko je od tih slovenskih novinara bio u Velikoj Kladuši tada? Nitko? Iz ureda pišu priopćenja komunističkog manifesta. Tko je od Lekovićevaca bio na toj lokaciji? Nitko. I sada se našla ekipa luftbrenzera javljati. Tadašnja procjena nikoga nije zanimala. Koliko je od tada migranata ilegalno prešlo našu granicu?

https://www.hop.com.hr/2018/04/29/ekskluzivno-topusko-prepuno-policije-ocekuje-se-ilegalni-upad-sirijaca-10-sirijaca-uhiceno/

29.4. 2018. godine niti jedan novinar na Banovini. Po društvenim mrežama javljaju se crveni trolovi “da smo luđaci, kako lažemo, dižemo paniku,” a sve je bila istina. Gdje su hrvatski novinari? Tko o tome izvještava? Nitko. Čisti staljinizam. Nitko se ne usudi išta pisati bez naloga Andreja Istanbulskog. Ali se usude srati po Bujancu i uredniku HOP portala Igoru Drenjančeviću.  Ako je i to bila laž, čemu je policija na terenu?

 

Bujanec je bio korektan i u emisiju pozvao kao komentatora na terenu Igora Drenjančevića, koji je prvi pokrenuo priču o migrantima u Velikoj Kladuši.

igor

 

https://www.hop.com.hr/2018/05/13/po-banovini-se-setaju-sirijci-ugrozena-sigurnost-zemlje-a-bozinovic-i-krsticevic-jos-spavaju-zimski-san/

Još jedan tekst dok naše vlasti ne dižu sigurnost na zadovoljavajući nivo, pa nije čudo što se događa tragedija kod mjesta Srb , mjesec dana kasnije.

Mediji pokrivaju nerad vlade, ignorirajući vijest 40dana! Nema što i konjskom zapregom bi vijest njihov partizanski kurir donio kao bitnu  vijest do njihova voljena druga Tita bar 35 dana ranije. Prema tome tko su ti luftbrenzeri da pokrivaju nerad i svjesno ugrožavanje sigurnosti naše zemlje, a slovenski Slovenije? Mnogi od njih jedino izađu iz redakcije kad otiđu kupiti ćevape, kada netko radi svoj posao kao Bujica to nazivaju lekovićevci i pupovčevi novinarčići ekstremizmom. 

Dosta više vaših laži za koje vas vlast masno plaća.  Novinarstvo koje kasni jedan dan je jadno, a vi u dvije države kasnite 40 dana!

uredništvo

HOP