Papa preko kanonizacije Stepinca dao veliki značaj srpskoj četničkoj crkvi i ojačao četničiju u regiji

0
7775

“I, ja koji trebam potpisati kanonizaciju s mojom odgovornošću molio sam, promišljao, tražio savjet i onda sam vidio da trebam pitati pomoć Irineja (patrijarha Srpske pravoslavne crkve pr.a.).

Irinije je veliki patrijarh. I Irinej mi je pomogao. Osnovali smo zajedno povijesnu komisiju.”- objašnjava Papa Franjo nekadašnji veliki obožavatelj Hugo  Cháveza, predsjednika Venezuele , pa je u mnogočemu bolivarist, a znatno manje Papa.

300

Otuda i potreba političkog rukopisa koji provodi i u EU.

Irinej je podržavao srpske zločince i time je postao veliki čovjek za Papu. Blizak je Šešelju i ostaloj zločinačkoj bandi i zato je on za Papu veliki čovjek, koji dozvoljava pedofiliju, lopovluk i ubojstva u jednoj četničkoj sekti koju on naziva crkvom.

cetnici

Mitropolit Porfirije Perić izjavio je kako Srpska pravoslavna crkva (SPC) ni na koji način ne sudjeluje u odluci o kanonizaciji Alojzija Stepinca, pa je SPC pogrešna adresa za ljutnju onih koji su nezadovoljni papinom izjavom da treba razjasniti sve nejasne povijesne točke vezane za Stepinca, a pri čemu je zatražio pomoć i patrijarha Irineja. 

298

Laže dok zine…pjevač četničkih pjesama.

Evo što misli poglavar Crnogorske crkve…

FB_IMG_1557407870146

Što je ovim potezima Papa napravio?

Ojačao položaj srpske četničke crkve koja je jako oslabljena otkrićima i vezama sa Hitlerom,a nama kao kršćanima nametnuo da o nama odlučuju četnički vikari. Drugim riječima ojačao je četništvo u Hrvatskoj, u regiji, nas doveo u još teži položaj nego što smo bili. Zamislite ovog lika za vrijeme rata da je bio Papa. Vatikan nas nikada ne bi priznao jer bi ovaj lik pitao za mišljenje patrijarha koji je na prevaru i uz mito dobio priznanje u Carigradu.

Drugim riječima preko kostiju Alojzija Stepinca Papa je ojačao četničiju.

Papa Ivan Pavao II znao je snagu i vjeru hrvatskog naroda, ovaj Papa želi nas poniziti preko masnih bradonja, koji gaze ljude na pješakom prijelazu i onda bježe sa mjesta nesreće…dno dna.

HOP