Koga je to oslobodila šumska banda 1945. godine, ako smo 1991. oslobađali zemlju od njih?!

0
5054

Ovih dana se razvila rasprava bosanskih partizanera Markovine, Frljića, sa našim povijesnim falsifikatorima Jakovinom i Klasićem (rođo postolara Špiljka koji je pokrao sve živo u Jugi i Hrvatskoj) o tome kako je šumska banda nas dovela na pobjedničku stanu u ratu. Koga nas?

Pokrali su privatne tvrtke, pokrali privatne stanove, silovali su Hrvatice i klali Hrvate. Tko je onda ostao? To se zove oslobođenje u Hrvatskoj? Pobili su sve svećenike Hrvatske pravoslavne crkve i 600 katoličkih svećenika, među koje su ubacili špije koje do danas su u crkvi. Koga su oslobodili? Uspostavili su u Hrvatskoj Jugoslaviju, znači Srboslaviju i time su nas oslobodili ?

hlover

Kako su oslobodili Zagreb ako nije bilo bitke za Zagreb? Pa nisu oslobodili niti Beograd. Oni su ušli u prazan grad i onda ubijali civile! Kada to netko konstatira onda se javi prosrpski Net.hr, Jutarnji ili Večernji list i prozovu tu osobu da je ustaša. Znači ljudi otvoreno rade za Srbiju i Vučića jer nas i on naziva ustašama.

received_325686968092876

Izmišljena instant političarka Dalija Orešković, snaha komunističkog demagoga Slavena  Letice tvrdi da je Esih ustašica jer je te detalje o pokolju 1945. godine iznijela u javnost. Orešković je odvjetnica? Teško, da ima imalo mozga ne bi lupetala takve gluposti, jer u tekstu od Esih nema niti jedna naznaka ustaštva niti kaznenog djela. Znači da ova nije odvjetnica moglo bi joj se oprostiti, ali ovako ona je pokazala strašan diletantizam. I napravila kazneno djelo uvrede i klevete. Zamislite, to je ugledna odvjetnica? Jezivo. 

letica

Ipak ono što mi nije nikako jasno je činjenica da ovi soroševci, agresivni pokret Antifa stalno trabunjaju kako su spasili Hrvatsku 1945. godine i oslobodili zemlju...pa ako su oslobodili nas, zašto smo 1991. godine oslobađali zemlju od njih, povampiranih srpskih slugu i samih Srba? 

Igor Drenjančević