Sramotno: HSP-ovka htjela oblatiti podmetanjem nasilnog čina ugroženoj obitelji koju progoni pročetnički SDSS!

0
2292

HSP ima dvije strane, ona prohadezeovska i ona pravaška. Ona pravaška nekako se najviše očituje u liku i djelu Ivice Pandže, a ona druga koalira posvuda sa HDZ-om, od Gospića nadalje.

Pravi pravaši plaćaju ceh svoga pravaštva te su mnoge podružnice HSP-a pred izbore raspuštene. To su pravaši kojima je dosta samovolje predsjednika Starčevića i njegove ekipe. Raspušteni su pravaši u Zagrebu, Karlovcu, Bjelovaru, Otočcu, mnogi zamrzavaju članstvo,a neki su otišli u Sveučilišnu knjižnicu te su se sami uvjerili o čudnim vezama tajnika stranke i KPJ-u u bivšoj Jugi.

čapko

Vladar HSP-a Starčević ne miče sa čelne pozicije takvog tajnika, već ljude koji to otkrivaju. Sve to govori u kome smjeru ide HSP, a Neovisni uz sve te afere čvrsto stoje uz Starčevića i  time sve više gube kredibilitet.

Starčević pak  uz sve to  želi zabraniti sve stranke koje u sebi nose ime HSP.

I budali je jasno da se tako želi kontrolirati pravaštvo.

U Vrginmostu djeluje HSP kojeg bi se posramio svaki pravaš, na čelu takvog pravaštva je izvjesna Balagojevićka koja njeguje odlične odnose sa ekstremnim Srbima i iako je HSP u Vrginmostu doživio fijasko na izborima ista ta Balogojevićka ugurala se u školski odbor, među vatrogasce (tamo je uglavila i muža) , crveni križ, sve zahvaljujući pročetničkom SDSS-u. Na sramotu HSP-a, Starčeviću ne pada napamet smijeniti ovu praktički SDSS-ovku u redovima HSP-a, a kako vidimo niti Neovisnima to ne smeta iako stalno pljuju po Pupovcu, onako nježno u rukavicama…

Ipak Blagojevića je pokazala svoju najveću  pokvarenost i odanost SDSS-u napadajući obitelj Dragić. Iako su branitelji okupljeni oko Ive Vranića stali uz Dragiće ( Srbi mrze Dragiće jer je žena od Dragića Hrvatica) , HSP-ovka je već dva puta pokušala Dragićima podmetnuti preko školskog odbora i njihove kćeri.

Kćer Dragićevih je nježna i sićušna djevojčica prekrasnog dječjeg glasića, samozatajna i odlična učenica, na što su roditelji posebno ponosni. Otac Rade obožava svoju kćer i sve bi učinio za to dijete. Zbog toga ga srpska ekstremna bagra posebno provocira preko kćeri. Ekstremni Srbi su prijetili silovanjem te djevojčice, a policija nije ništa učinila u svezi toga. Dijete je bilo tučeno u školi, jer je “ustaškinja”. I na kraju kada je jadno dijete sve istrpilo pokvarena Blagojevićka je nagovorila svoje dijete da kaže učiteljici kako ju je Dragićeva kćer tukla. Pokvarenjaci iz SDSS-a koriste ljigavce među Hrvatima za obračun sa “neposlušnim Srbima”. HSP-ovka je sve dobila od pročetničkog SDSS-a i ovim potezom htjela je još više otežati Dragićima, koje niti policija ne štiti, već im namješta sranja.

Ipak našlo se među Srbima poštenih ljudi kojima je više dosta pupovčeve četničije i na kraju je kćer od Blagojevićke priznala kako ju je mater nagovorila na ovaj besramni čin prema ugroženoj kćeri Dragićevih. Odurno i sramota za HSP u Gvozdu.

Treba ovom bestijalnom činu dodati da je i lokalna policajka neke istrage protiv ekstremnih Srba podigla 8 mjeseci od događaja i time ismijala Dragiće i zapravo ih napravila budalama,a Radu Dragića prijavila da je ugrožavao nekadašnjeg čuvara u logoru Vojnić, batinaša M. Galogažu i zbog toga je policajka Brajdić tražila kažnjavanje Dragića! Dobro ste pročitali, prijetnje silovanjem, iživljavanje u školi, lažno prijavljivanje djela, upad u privatni posjed za lokalnu policiju ništa ne znači, ali  je prijekoptrebna zaštita batinaša iz logora. Brajdićki bi očito bolje stajala odora milicije SAO Krajine.

Nakon što je napamet presudila i  sutkinja prekršajnog suda na štetu Dragićevih, u korist srpskog batinaša sam Dragić donio je naše članke sutkinji, koja je nakon toga promijenila odluku koju joj je podmetnula policajka Brajdić i sud kreće ponovo.

Tko zna ovog batinaša i njegov krvoločni pogled, zna koliko je policajka kukavički i neprofesionalno postupila prema ugroženoj obitelji Dragić.

Zato je u igru ubačena i ova HSP-ovka da bi Dragiće prikazali kao luđake, a djecu nasilnom.

Na kraju je osramotila sebe i sve pravaše.

Kako doznajemo da zbog našeg članka o njoj i njenog slizavanja sa SDSS-om mnogi Hrvati joj nisu htjeli doći na proslavu prošlu subotu.

Ipak za HSP-ove čelnike  ona je svjetla točka. Starčević smjenjuje domoljube, a ostavlja da rade ovakvi pokvarenjaci.

HOP

VEZANI ČLANAK

HSP-ovka iz općine Gvozd bliska pročetničkoj vlasti i prijateljuje sa ‘srpskim bezbednjakom’