‘ Nekada su Ćiri zbog krive taktike vikali ‘ĆIRO PEDERU’, sada će mu vikati zbog Pupovca-ĆIRO BUDALO!’

0
5085

FB_IMG_1547032929613

Urednik Igor Drenjančević

Ćiro Blažević je  provalio  kako ga za promociju nisu htjeli njegovi, pa onda je napravio promociju Pupovcu…

FB_IMG_1557262400464

– Oni neće mene pljuvat, oni mene već pljuju, ali ja imam čistu savjest. Svakom bih želio pokazat, čujte, dobro je Pupovac izabrao mene. Nitko ne može kontestirat moj patriotizam i sve ono što sam napravio za Hrvatsku. I baš sam ja dobro pogođen da dam primjer da se ne smijemo mrzit nego da se trebamo tolerirat – rekao je.

FB_IMG_1557985058538

– Ja sam morao podržati ove svoje – dodao je.

– Ja ga nisam htio dovest u jednu priliku da mi kaže: možeš, da ja sad kažem: reko’ mi je Plenković, on bi izgubio svoje poene. Ili, da je bilo drugačije pa sam rekao: Neću te Plenkoviću zvat, ti ćeš shvatit moju dobronamjernost kroz ovu moju gestu – kazao je Ćiro.

 

Na snimci Pupovac nabacuje genocid Tuđmanu, pa će zato za njega glasati Hrvati!

pupi

Već danas ujutro na HRT 4 vidjelo se koliko je ova Blaževića odluka politički smiješna. Gostovali su  Jović i Pupovac te su izjavili kako je Hrvatima dosta ustaštva i da će zato mnogi glasovati za njega, odnosno SDSS. Navode i primjer da im “ustaše” šaraju plakate, a nama se čini da je to još jedna “svastika” sa Poljuda na koju je nasjeo Ćiro. Hrvatima je dosta ustaštva kažu SDSS-ovci, pa će zato glasati za SDSS, jer je ta stranka prepuna četnika, a mi ćemo navesti neke: Ćelap, Jovičić, Rkman, Stanimirović, Čurčić…nevjerojatno kako Pupovac zna lagati...

SDSS-ovci progone Srbina koji je oženio Hrvaticu, zato će za Pupovca glasati Hrvati.

Pupovčev najbliži suradnik Nenad Vlahović prozvao je Pupovca za kriminal i korupciju i zato će za njega glasati Hrvati?! Smijurija medija, hrvatskih izdajnika i tragikomičnog Ćire. Po nama ovo je vrlo opasna situacija. Nagovještava li zapravo Pupovac da će ući u EU parlament nekom političkom trgovinom ili namještenim izborima?

312

 

Otvoreno pozivam Ćiru Blaževića da mi se javi. Jednom prilikom kada sam boravio u Zagrebu u svezi snimanja za Z1 televiziju sjedio sam u kafiću Charlie sa glavnim urednikom HOP portala i vidio sam Ćiru u društvu sa Pupovcem, htio sam mu priči i reći kakve probleme imam sa SDSS-om i Miloradom Pupovcem, ali sam zamoljen od urednika HOP da ne prilazim Ćiri jer će Pupovac sigurno nešto iscenirati za svoju promidžbu.

dragić

Pupovcu sam pisao i obraćao se, ali nikada mi nije odgovorio. Njegov vijećnik skupljao je potpise da me isele iz sela jer sam oženio Hrvaticu. Ekstremni Srbi prijetili su mojoj ženi i malodobnoj kćeri silovanjem, uništavali su mi stoku, zastrašivali nas, mene i sina fizički su napali,a “trener nad trenerima” sjedi u kafiću sa njihovim šefom i snima spotove za njega! Sramotno! Nekada su Ćiri vikali PEDERU kada je krivo postavio taktiku, danas će mu vikati BUDALO!

received_551539275370048

Pitao bi Ćiru imali li u svojoj stranci Pupovac i jednog branitelja? Pa o kavom on suživotu onda govori?- prozvao je i upitao Ćiru Blaževića ugroženi Srbin od ekstremnih Srba Rade Dragić.

HOP