Plenković podrškom Lovri Kuščeviću kopa jamu Kolindi i sve je izglednija pobjeda Škore

0
4039

HHO  je toliko fokusiran na ljudska prava u Hrvatskoj da nitko nije  primijetio što radi Čičak skinutih hlača i mladi solitelj pameti bez rezultata Peternel u HHO-u. Od silne borbe za ljudska prava uspjeli su se posvađati Peternel i Čičak oko predsjedničkog kandidata Škore. Peternel je za Škoru, a Čičak je već skinuo hlače pred Kolindom i bilo bi glupo da to napravi i pred Škorom. Zato su izbacili Peternela iz HHO-a…soroševske udruge.

cicak_gace

Bujanec je to iskoristio za promociju Škore, jer je Petrenel izbačen iz ove šoroševske prčije. Da je frajer odavno bi i sam otišao, ali je sada napravljen cirkus oko Peternela da bi se dizao rejting Škori. Bujanec je već dosta digao reting Škori kada je podržao generala Mikolčevića u ljubljenju i grljenju sa četnicima. Čitam Tomašićka kako tvrdi u Večernjem listu da bi ona izbacila Vučića da je Vučić nju onako zajebavao kao Kolindu…ma da. A Bujancu niti riječ nije rekal što ih je sve zajebavao sa generalom koji se ljubi sa četnicima i izmišljao da su on i general (koji tada uopće nije bio general) napadali bunkere zajedno, da bi pokrio svinjarije samog generala. Što s tim Ružo? 

received_565081550562407

Inače Srbi u svojoj bežaniji nisu ispalili niti metka na Bujanca i generala bunkeraša.

Škoro ima sreću da za njega radi Plenković koji sa cirkusom oko Kušćevića izvrsno pomaže Škori. Gotovo da ne mora Bujanec izmišljati svoje spektakle jer Plenković svjesno ruši Kolindu preko Kuščevića, preko aferašice Niki Laudice zvane Žalac, a ako ovome dodamo podmetanje korumpiranih medija u svezi podmetanje afere SMS Miljanu Brkiću koji ima manje s time  veze i od Crnogamarkeca, sve je jasno… Plenković se uvukao do dna i ugurao u taj vlak Kolindu sa super nesposobnom M. Hrgom…

Škoro može pasti niže jedino ako Bujkeove bljuvotine postanu neprobavljive. To bi se moglo dogoditi jer Bujke nenormalno mrzi Kolindicu, a to ona mudro čeka, pa ONDA NE BU POMOGLA NI podrška bolesne Tomašićke Škori.

Ovo je predsjednička bitka odurno bahatog Plenkovića koji sve više liči na odurnog Sanadera i Bujanca (iliti Radeljića) te njegove patološke mržnje prema Kolindici, koja ga je odbacila i prigrlila znatno goru Hrgu.

Kolindi nije pomogla promocija preko Nacionala, lista bliskog vladajućima, gdje su je ohrabrili da ona neće zbrisati u NATO prije predsjedničkih izbora, iako bi bilo pametno da ode kao predsjednica, a ne kao luzerica, što će joj se sigurno dogoditi jer joj Plenković kopa jamu, a za Škoru svi sve više navijaju, pa čak se javio poljudski slikar svastika Ostoja koji tvrdi kao i Mesić, kao i Yusipović da je Škoro favorit, ako tome dodamo Bujkea i tim tajnih službi u pozadini, narod, Markićku, neke ruske lobiste, bogme Škoro može pobijediti i na namještenim izborima, a još više i na onim slobodnima…Euforija Škoro liči na euforiju Boris Mikšić nekada…to za Kolindu uz ovakvu savjetnicu kao što je Hrga sasvim je izgledno jako loše, Radeljić je znatno bolji manipulator od Hrge…

HOP