Profesor Vidović: ‘Bujanec je nas lažno optužio da smo mu ukrali autorska prava, a mi smo snimili svjedočenje o Bujancu!’

0
7439

Ugledni profesor Boris Vidović ispričao nam je zanimljivu priču kako je ostao bez svog videa na youtube, a u kojem pravaš D. Keleminec otvoreno govori o svojim iskustvima sa Velimirom Bujanec, te je javnosti predočio i niz dokumenata koji otvaraju sumnju u neke činjenice koje iznosi Bujanec u Bujici.

received_1300107893498720received_1120937974764715received_461131304466625

Jedan dio videa odnosi se na podršku Bujanca svom prijatelju generalu Mikolčeviću koji je u videu drugog autora jeo i pio u odori hrvatske vojske sa srpskim dobrovoljcima u Srbiji.

Podrška generalu napravila je veliku štetu Bujancu, a sam video profesora Vidovića počeo se dijeliti po Australiji od kuda dobiva ova “desnica” novac.

Očito u panici da ne izgube sponzore prijavljen je video profesora Vidovića youtube kanalu kao krađa autorskih prava Bujice i Z1 televizije. Pregledali smo video i po ničemu video nije sporan što se tiče autorskih prava, jer nigdje autor videa ne koristi isječke iz Bujice, pa nije jasno zašto je prijavljen kao takav.

Napravio sam žalbu u svezi same prijave jer ničime nisam povrijedio autorska prava Bujice niti Z1 televizije, već sam isključivo snimio govor D. Keleminca. Jučer sam dobio odgovor od youtuba da sam bio u pravu. Znači youtube je skinuo moj uradak nakon intervencije Bujanca i ekipe da su im ukradena autorska prava, time je napravljena šteta meni i video se nije mogao vidjeti. Sada je ponovo vraćen. Ljudi koji nisu upućeni i dalje ne znaju zašto je uopće skinuti ovaj video. -komentirao je za naš portal profesor Vidović nastalu situaciju.

Profesor Vidović kao dugogodišnji ravnatelj škole borio se protiv Jokićeve reforme školstva svojim znanjem, ali naši mediji nisu njegove bitne opaske niti primijetili. Vrlo je dobar poznavatelj voditelja katoličke misli u Hrvata i na tu temu imao je značajne objave, pa je sada tragikomično da ovako ugledni stručnjak krade nešto od Bujanca.

Video koji je snimio profesor Vidović stavio je i D. Keleminec na svoj youtube kanal. I njemu je youtube na intervenciju Bujanca maknuo video. Očito da je video izazvao veliku paniku kod Bujanca i Z1 televizije koji ga promoviraju.

Nisam ukrao autorska prava Bujancu i cijeli slučaj predajem odvjetniku. Video sam snimio jer mi je dosta lažne desnice koja okreće ogroman broj birača u krivo…Sjetimo se kako se hvalio Bujanec da je on doveo i Plenkovića i Kolindu na vlast, pa prema tome njemu možete zahvaliti za ovo stanje i ovaj cirkus. Ja imam 22 tužbe i znam kakva je ovo država. -komentirao je Keleminec ovu situaciju.

Koliko je ovo opasno govori propis youtuba, u slučaju da lažno prijavite nekoga  gubite pravo na svoj youtube kanal.

 

HOP