Policajac iz Bjelovara kršio izolaciju, odlazio u lokalnu trgovinu koja je danas zatvorena , a djelatnici na testiranju!

0
15746

U Bjelovaru policajac zaposlen u MUP-u -Bjelovar M. K. (rođenog prezimena Savić-promjenjenog prije rata) poznat po  navodnom nasilnom ponašanju prema ženi ,  vratio se sa terena pod obavezom samoizolacije radi sumnje da je zaražen korona virusom.

Za vrijeme izolacije redovito posjećuje obližnju trgovinu prehrane, te je prijavljen zbog takvoga ponašanja.

Radi njega svi ljudi koji su išli ovih dana u istu trgovinu imaju probleme sa policijom,  te ih se stavlja u  izolaziju radi iste te neodgovorne osobe.

Jedna od mušterija te trgovine ima teško bolesnu majku o kojoj brine, te joj je sad ugrozen život, jer je stavljena u izolaciju.-napisao je čitatelj iz Bjelovara.
Screenshot_20200403-182127_WhatsApp

Provjerili smo ingormaciju u susjedstvu i radi se o trgovini SPAR u Bjelovaru , u  Garešničkoj ulici , koja  je danas zatvoren.

Dvije djelatnice su danas testirane u bolnici na korona virus zbog neodgovornog ponašanja policajca.

Iz tamošnje zajednice traže sve osobe koje su zadnja dva dana bili u trgovini da se jave na testiranje  na korona virus. Neodgovorni policajac po našim informacijama  iz bolnice ima korona virus, a susjedi su ga vidjeli nekoliko puta u trgovini zadnja dva dana.

HOP