HOROR: Berošev ‘ravnatelj iz pakla’ na kraju doživio i samoubojstvo djelatnika u bolnici !

0
3620

Beživotno tijelo muškarca S.B. pronađeno je u dubrovačkoj Općoj bolnici.

“U dubrovačkoj bolnici sinoć je pronađeno tijelo mlađe muške osobe, potvrdila je glasnogovornica PU dubrovačko-neretvanske, Andrijana Biskup.  Riječ je o 38-godišnjaku koji je bio zaposlenik u tehničkoj službi Opće bolnice.

Kako smo iz pouzdanih izvora neslužbeno doznali, nije riječ o smrti koja je posljedica kaznenog djela.
Naši nas izvori uvjeravaju i kako je kraj preminule osobe pronađeno i vatreno oružje, ali je li riječ o suicidu, utvrdit će kriminalistička istraga.” -piše Slobodna Dalmacija.

Prvo nije jasno kako je nesretnik ušao u prostor koji bi u to vrijeme trebao biti zatvoren.  Oko 23.00h. Jedna informacija je da se ubio u skladištu informatičke opreme . Djelatnik čije je tijelo pronađeno  je bio informartičar.

Što je radio u to doba na tome mjestu kasno navečer? Radi  inače do 16 sati .Kako je istraga tako brzo ustanovila sve detalje samoubojstva? Pronađeno tijelo u krugu bolnice nakon kako kaže policija  samoubojstva što očito nije slučajno.

Da li se pronašao u prijetnji trgikomičnog ravnatelja Bekića da će biti još otkaza nakon otkaz doktorice D.M.M kako je pisao Dubrovnik.net ? Navodno je slao mailove na više adresa prije ovoga čina. Otkazi u vrijeme korone imaju posebnu težinu.

Nije jasno kako to sve mirno gleda ministar Beroš. Sin ravnatelja Bekića vozi se romobilom po bolnici, u dvorištu bolnice vrlo blizu mjesta samoubojstva je lokacija gdje se u vrijeme lockdowna pituravala brodica. I sada mrtav djelatnik u bolnici punoj skandala?

 

Da podsjetimo kako izgleda radni dan u toj čudnoj bolnici:

inbound1803320599970031150

Na slici je malodobno dijete na ulazu u dubrovačku bolnicu kako spuštene maske i sa povišenom temperaturom čisti staklo na ulazu u bolnicu. Dobro ste pročitali, dok se pacijenti moraju držati stožeraških mjera ili ne mogu ući u bolnicu, ovaj dječak može sve, pa i sa povišenom temperaturom?! Masku nosi ispod brade.

inbound493155247077458074

Ovo je bilo u prošli  četvrtak, ulaz u bolnicu Dubrovnik kod fizijatrije, kuda zbog korone ulaze svi pacijenti naručeni za preglede. Termokamera je pokazala temperaturu  tijela.

inbound3513928957631396431

Dijete je od ravnatelja bolnice Dubrovnik Marija Bekića staro svega  11 godina, čisti staklo na ulazu sa radnikom iz tehničke službe.
Mladi sin  koji je skoro svakodnevno u OB Dubrovnik od veljače i cijelo vrijeme korone nešto radi u OB Dubrovnik.

-Neki dan je viđen na odjelu najosjetljivijih bolesnika, nije jasno što dijete radi i na taj način ugrožavajući prvenstveno svoje zdravlje, a i može biti mogući prenosnik virusa.-pojadala nam se djelatnica bolnice.

Ako ovo nije dobro pitanje za ostavku ministra i smjenu stožera ne znamo koje bi bilo bolje. Dok stožer uvodi stroge mjere u škole, u bolnicima se događaju ovakvi skandali. Ovo je ravnatelj bez konkurencije

Mislite da je ovo sve iz dubrovačke bolnice? Ma ne, jedan dio je pretvoren u inačicu brodogradilišta u Betini za gajete i pasare.

inbound2845969669465249887

Da ovo je bolnički krug, a u njemu bez stožeraških mjera ekipa obnavlja brodicu. U jeku “korona krize” , kada je cijela država stala , ovdje se radi punom parom.

inbound3467799354595296975

U doba najrigoroznijih mjera zbog korone u OB Dubrovnik radnici iz tehničke službe ne poštujući nikakve epidemiološke mjere zaštite , bez  maski i propisane udaljenosti uređivali su  barku šefa tehničke službe .

Za ravnatelja Bekića ovo je normalna bolnica kao i svaka druga.

A ovo je očito stožeraško novo normalno. Da li je razlog ovakve nediscipline jer je ovaj ravnatelj u HDZ-u? Ravnatelj inače nad nekim djelatnicima provodi rigorozne mjere  prema stožeraški preporukama, ali za neke nema nikakvih mjera. Po uzoru vjerojatno na Capaka koji je rekao da premijer Plenković ne mora u samoizolaciji iako je dirao Đokovića, a Markotićka taj potez Plenkovića podržala?!

Podržavaju li oni i ovakvog ravnatelja u novo normalnoj situaciji?

Danas je bolnicu posjetila i financijska inspekcija, sindikalisti prijavljuju neke navodne nepravilnosti USKOK-u i DORH-u, ali naš Beroš nacionale ima puno povjerenje u rad ovakvog ravnatelja i ovakvog načina rada u bolnici.

 VEZANI ČLANAK

Stožeraske mjere u bolnici: Sin ravnatelja (11) bolnice pod povišenom temperaturom čisti bolnicu, a u dvorištu se obnavlja brodica?! Ministre ostavka?!

Berošev kadar: Ravnatelj bolnice čiji sin se vozi romobilom po bolnici i operativnom traktu dao je nezakoniti otkaz sindikalnoj povjerenici !

Doktorica, magistrica prirodoslovno-matematičkih znanosti , braniteljica dobila otkaz od ravnatelja koji je iz bolnice ‘napravio brodogradilište’ za vrijeme lock downa!

Vlast progoni HOS-ovce (zbog oznaka), a da li to hadezeovac – ravnatelj bolnice voli Hitlerove divizije ili je to samo fikcija?!