Cijepljeni doktori pozitivni na koronu “nisu problem” ili je to skandal?

0
4776

Ingrid Runtić- mag.artPogledala sam dokumentarac o operaciji Bljesak na hrt-u. Izgleda da je glavno pitanje oslobodiocima i veteranima rata ono je li bilo odmazde.

Nekoliko njih se prisjetilo da su se četnički teroristi žurili preobući, kako bi se prikazali kao nedužni civili, kako je puno njih tvrdilo da du bili samo “kuhari”, a nikako teroristi, a sjetili se tek jednog koji je odmah priznao da nije civil niti kuhar, već pripadnik agresora. Jedan naš veteran se sa umornim smješkom prisjetio kako je naših ratnika bilo puno manje nego onih koji su se predavali, pa je ta predaja stoga dosta i potrajala. Drugo bitno putanje je bilo jel uništen onaj betonski cvijet u Jasenovcu, kao što su lagali veliksrpski monstrumi. Naravno da nije bio uništen, niti u Bljesku, niti poslije toga. Prikazane su originalne snimke kako naši vojnici obilaze civile i nude im zavoje, pomoć, hranu. Odmah su im ponudili naravno i hrvatske dokumente i osobne te ih prihvatili kao građane Hrvatske.

Ja zaista ne znam kome se i zbog čega branitelji svoje vlastite napadnute domovine trebaju pravdati nakon ovakve časne i čiste pobjede, ali agresorskim četnicima i velikosrbima sigurno ne.
Kako mi se do kraja gadi naša izdajnička vlada, vlada koja je izdala svoje branitelje i svoj narod, više ni ne pratim politiku niti funkcije koje razni pokvarenjaci obnašaju. Ali, zaista, neoprostivo je da je neki Boris Milošević potpredsjednik hrvatske vlade, da namjesnik tih istih velikosrba u Hrvatskoj, Milorad Pupovac ima bilo kakvu političku težinu i utjecaj u navodno hrvatskoj vladi, a kamoli da je postao centar moći u nas. Neizmjerno mi se gade te njihove igrice bez kraja, taj rat koji se vodi i dalje, samo drugim, vrlo pokvarenim sredstvima, protiv naše domovine i države, čije postojanje te velikosrbe i četnike i dalje strahovito žulja.

Zaista ne znam koliko dugo ponosni i hrabri hrvatski narod može podnositi ponižavanja i laži kojima ga se prlja, ali znam da svakoj laži jednom mora doći kraj.
Ps. Ni taj praznik rada jučer me nije dotaknuo previše, rad je uvijek lijek. Jučer sam do kraja očistila šljunčani vrt. Da otjeram crne misli…

Incident kojeg mediji pripisuju desnom bičakom tijelu

Pupovac osuđuje incident u Borovom selu male skupine ljudi prema Srbima, ali je zaboravio prije toga ponašanje jednog navijača Crvene Zvezde prema državi Hrvatskoj.

Pitanje je samo koji? Onaj 1991., u kojem su četnički teroristi ubili 12 hrvatskih redarstvenika (koji baš i nije “incident”, nego svirepi zločin); ili ovogodišnji, vjerojatno organiziran od opet neke čudne skupine, jer se spominje “klanje”, glagol koji su uvijek koristili velikosrbi i to u svezi Hrvata, a nikada Hrvati?  Čudna vremena?Treba obratiti pažnju na jezik koji  provokatori upotrebljavaju, to ih uvijek odaje?

inbound9162355908044577328

 

Korona kriva za sve, ona ubija i na porodu, ali i doktori mogu imati koronu, ako su cijepljeni? Znači li to da i oni mogu nekoga zaraziti na porodu i operaciji? 

Prvo bombastičan naslov (ustvari pojma nemamo što se ustvari dogodilo prilikom nesretnog  poroda), a onda teška nebuloza koju je izgovorio taj liječnik – priznao je ustvari da cjepivo ne štiti od tzv. zaraze koronom, upravo suprotno: cjepivo izgleda olakšava zarazu.

inbound7647609632454618624

I zaključio da je bitno cijepiti se. Dakle, takve liječnike zaista treba izbjegavati.

inbound3634432307686613953

Em što je evidentno slabije inteligentan, em što misli da smo svi gluplji od njega.

Mag. art Ingrid Runtić