Inkriminirani sudac slavi Tita, a Kandidatkinja za predsjednicu Vrhovnog suda vrijeđa Karolinu Vidović Krišto kao da je najgori fašist!

0
5074

Kandidatkinja za predsjednicu Vrhovnog suda Đurđević navodi da je na pitanja zastupnice Vidović Krišto odgovarala zbog digniteta Hrvatskog sabora i njezine funkciju saborske zastupnice? Time izravno vrijeđa osobu Krišto i pokazuje nevjerojatnu i odvratnu bahatost kao osoba.  I nastavlja bezobrazno stigmatizirati zastupnicu Krišto , praktično poziva na linč; 

“U nijednoj drugoj situaciji ne bih dopustila biti ispitivana od strane osobe koja već duže vrijeme zloupotrebljava slobodu političkog govora te zagađuje hrvatski javni prostor širenjem mržnje, netrpeljivosti i netolerancije, a sada i otvoreno politički napada na suce te koja je o meni osobno nakon predsjednikova prijedloga u javnosti iznijela niz besprizornih uvreda i laži te divljačkih verbalnih napada utemeljenih na rasističkoj ideologiji, poručila je Đurđević.

Ovo su naravno pamflet izjave bez ijednog dokaza kako bi se prikrila cijela situacija s njom?  Ovo kao da je napisao Pupovčev tragikomični list Novosti.  U biti misliti hrvatski znači sijanje mržnje. Ovo bolje ne bi osmislio ni sam Soros. 

“Jučer je bilo intervjuiranje kandidata za predsjednika Vrhovnog suda pred saborskim odborom za pravosuđe. Način vođenja sjednice od, inače mladog, zastupnika Mišela Jakšića može se nazvati žalosnim i skandaloznim. Komunikacijski smjer predsjednika odbora i, nažalost, dobrog dijela članova odbora išao je za ciljem spriječiti što više pitanja favoritkinji Zlati Đurđević, istovremeno se diveći njezinome liku i djelu.

-Gospođa Đurđević, kao što je poznato, nije dala nijedan odgovor osim što je širila ideološke floskule te se, u slučaju izbora za predsjednicu Vrhovnog suda, proglašavala nenadležnom za bilo koje goruće pitanje rak-rane hrvatskog društva, to jest pravosuđa. Naravno, njezine tvrdnje protive se Zakonu o Vrhovnom sudu, jer predsjednik Vrhovnog suda itekako ima ovlasti i može doprinositi promjenama u hrvatskom pravosuđu.Na ovoj je sjednici došla do izražaja sva uvezanost političkih struktura i velika pažnja svih sudionika da slučajno ne prijeđu granicu u kojoj bi se razotkrivali stvarni problemu koji tište Hrvatsku.

Kritike HDZ-a mogu se nazvati dobronamjernim „drugarskim“ kritikama, ali bez ikakvog suštinskog sadržaja, kao i kritike SDP-a koji glumi oporbu, ali isto tako bez ikakvog sadržaja. Pojedina izlaganja bila su toliko snishodljiva da ih je bilo teško slušati.Vrhunac ove sramotne predstave su nam naravno priuštili hrvatski mediji, koji su prozvali gospođu Đurđević heroinom jer je navodno maratonski odgovarala na pitanja.

Kakve li neistinite manipulacije!Opće je poznato da u današnjem svijetu za bilo koju odgovorniju funkciju, bilo u financijskome, građevinskom, trgovačkom ili drugom poslovnom segmentu, morate proći nekoliko krugova razgovora/ intervjua.Tako ćete za voditelja manje filijale, primjerice u Konzumu ili Lidlu, potrošiti, što na razgovore, što na testiranja, ponekad i po 10 ili 15 sati. To znači, voditelja poslovnice Lidla se ispituje 10 sati, a potencijalnu predsjednicu Vrhovnog suda niti tri sata, uz napomenu da sam na jedvite jade u 20-ak minuta uspjela postaviti tek nekoliko pitanja, te pritom bila izložena pritiscima predsjednika odbora te rogoborenju drugih članova, s ciljem da me zaustave.Jer, kao što znamo, istina kvari tu idilu hrvatskih moćnika u kojoj narod služi samo za plaćanje poreza, bez prava glasa.

Ali, naši moćnici se grdno varaju. Volju naroda nitko nikada nije mogao slomiti. Nikakve stare strukture ni njihova djeca nam ne će uzeti naše pravo na istinu i na civilizirane životne uvjete. I zato ću i dalje kvariti njihovu idilu i boriti se za pravednu Hrvatsku”, piše Karolina Vodović Krišto.

Ako je točno ono što Karolina Vidović Krišto govori, ispada da kandidatkinja za šeficu suda narodski rečeno laže i manipulira?!

Nešto poput “najvećeg zaštitnika Srba” Milanovića koji je sukobom sa nedoraslim Plenkovićem pomogao soroševcima, lažnoj ljevici i komunistima da dođu na vlast.

U principu jedino se zastupnica Krišto oglašava o konkretnim temama u Saboru, pa je zapravo jedini stvarnim problem. Kandidatkinji Đurđević nije problem odurno je stigmatizirati i njen domoljubni pristup i to govori u ime koje ideologije nastupa iako se stalno posipa pepelom da nema veze sa ideologijom.

Mamić nam je dao i dokaze kako nam ta komjnistička ekipa sudi i smije nam se;

-Nisam želio kompromitirati ideologijom čistu istinu i dokaze koje sam iznosio u svojoj obrani, ali danas vam mogu malo slikovito prikazati protiv čega se moja obitelj i ja borimo. Ekskluzivno objavljujem fotografiju ureda danas uhićenog suca Krušlina, kojeg tako zdušno pokušava relativizirati zločinački odvjetnik. Da, ovo je fotografija ureda suca Republike Hrvatske! Čovjeka koji u uredu ima 3 slike jednog diktatora, po Bildovom popisu 10. najvećeg masovnog ubojice 20. stoljeća odgovornog za smrt milijuna ljudi. 1 000 000 ljudi je stradalo, još puta 5 ih je patilo, a čovjek koji bi trebao dijeliti pravdu mu se klanja. Zamislite da u Njemačkoj sudac županijskog suda u uredu drži Hitlerove slike. Njegova karijera trajala bi dugo kao jedna suha Marlboro cigareta. Protiv mreže takvih monstruma počela je danas lustracija, a nadam se da vam je sada jasnije protiv čega se borim, tko mi je montirao procese, tko je pokušao eliminirati moju obitelj, te zašto je uništavač Hajduka gospodin Pavasović Visković tako zdušno prije tri mjeseca postao branitelj čovjeka koji do danas za ništa nije bio niti optužen!- Zdravko Mamić.

Njegove stavove u izjavi tek naglašavamo na osnovi činjenica, a ne da ga podržavamo. On je slika tog bahatog i pokvarenog pravosuđa na čije bi čelo htjela stati žena koja stigmatizira najbolju zastupnicu u Saboru?!

HOP