Državna agencija za osiguranje štednih uloga i sanaciju banaka prodala milijardu kuna potraživanja lihvarskoj agenciji za 200.000,00 kn

0
1405

Europski sud u Luksemburgu i Europski sud u Strasbourgu zauzeli su stajalište da je PRAVO NA DOM najveća svetinja, ali to je u Europi, nije u Hrvatskoj. U Hrvatskoj nečiji DOM ne predstavlja ništa, niti pravo na egzistenciju, pravo na mirno uživanje vlasništva…..

Hrvatska je prepuna tajkuna čiji su džepovi puni.

Da bi njihovi džepovi bili puni i još puniji, FINA mora marljivo raditi svoj posao, računi ovršenih moraju biti blokirani, jer bogatima je uvijek malo…

Dokaz ovim tvrdnjama je da je Državna agencija za osiguranje štednih uloga i sanaciju banaka prodala milijardu kuna potraživanja lihvarskoj agenciji za 200.000,00 kn, a istih tih 200.000,00 kn i još malo više uprihodila je od Ministarstva financija RH za uslugu naplate tih potraživanja. A nisu naplatili ništa……

No nisu sve prodali, nešto su i poklonili za 0,00 kn….
Ali, građani se tome ne trebaju radovati, trebaju gorko plakati, naime, dugovi se opraštaju propalim poduzetnicima kojima je pet, šest pa i više tvrtki otišlo u stečaj sa stotine milijuna kuna duga prema državnim bankama i prema državi…..

Vlada RH i Ministarstvo financija oprostili su minimalno 700.000.000,00 kn, a neprovjerene informacije kažu da je milijardu kuna oproštenih potraživanja koja su svojevremeno isplaćena iz Fonda za razvoj i zapošljavanje. Za manipulacije u tom Fondu zna se već desetak godina, Tonković je bio uhićen, optužen, nikad procesuiran. Protega je optužen, nikad procesuiran…. U međuvremenu Hrvatska poštanska banka i dalje prema dostupnim informacijama ponaša se sa novcem kao da ga je dobila na lutriji…..

Kako bi vi kaznili osobe koje u vaše ime, a da vi ne znate to,, ispod stola izvade razne potvrde iz institucija, uključujući i potvrdu o prebivalištu, boravištu, potvrdu o posjedovanju vozila, i druge potvrde koje po zakonu možete samo vi osobno zatražiti i dobiti ih, i u e-pretincu stoji podatak kao da ste vi sami te potvrde izvadili a vi nemate pojma o tome i znate da niste, sve dok jednog dana neke od tih nezakonito pribavljenih potvrda ne završe u sudskom spisu?

Provjerom u e- građani, u e-pretincu vidljivo je da je netko isti dan zatražio sve potvrde i dobio ih dan kasnije, a to nije osoba koje se tiču iako u e- pretincu piše da su izdane na osobni zahtjev.

A JEDINO PO ZAKONU, OSOBA NA KOJU SE ODNOSE MOŽE ZATRAŽITI TE POTVRDE?
U kakvoj to državi živimo kad razne tete mogu na osmijeh, upadom u sustav MUPa vaditi potvrde koje se tiču vas, i to bez ikakvih ovlaštenja, sve preko veze…

Znači postoii čitav korumpirani krug ljudi što na sudu i u MUPu, što izvana, , i naravno osoba koja je jednu od tih potvrda dostavila u sudski spis i tako osigurala dokaze. Na sreću na potvrdama su i brojevi i svi podaci…..tako da su dobiveni svi podaci tko je to učinio.

A što da kažem, u 2023 godini kad je tehnologija toliko napredna neki amateri misle da nekažnjeno mogu upadati u sustave?

N.Landeka

HOP

HOP -portal na Telegramu
https://t.me/hopportal