PETRINA ODLIČNO PSUJE, PRGOMET ODLIČNO RADI IZA LEĐA-DOBILI SMO KONAČNO TREĆI PUT

0
1174

drago-prgometPrgomet na Novoj tv je izjavio da samo podržava Petrova, a ne Milanovića, ali kako MOST mora participirati u vlasti. Prema tom briljantnom odgovoru MOST je bez veze izbacio Prgometa iz stranke, jer je on malo divanio sa Kotromanovićem, vjerojatno kako zapaliti gradele, a Milanović se tu našao samo u prolazu, možda je donio neke Pavićeve novine za potpalu. Inače Prgomet je dobar ko kruh, samo mu se omaklo pa je otišao malo Milanovićau. Srećom sigurnosne službe su tako dobro čuvale premijera, da je pola Europe to saznalo. Karamarkova žena nije mu napravila palačinke, pa je odlučio otići kod Milanovića, iako je dogovor da dolaze svi zajedno. Sretni smo i presretni sa novim snagama, ovi iz MOSTA će spasiti Hrvatsku, samo ako nas sve redom ne prevare.

Uglavnom, vrli desničar je desničar, ali na ovim izborima je manje desničar jer ne voli Karamarka, pa mu je draži slučajni premijer, koji je upropastio zemlju i voli naganjati branitelje po crkvama. Možda će on sa Petrovom zajedno imati sjedište vlade u šatoru Savske 66, da svima pokaže kako mu ne smrdi šator, kao premijeru.

Uglavnom MOST je za promjene, ali bi podržao istu vladu, najgoru u EU. Zamijeniti starim. Evo sad smo i to saznali.

petrina_dokU principu je zato i biran. Oni su taj treći put koji se zove Zoran Milanović. Zato smo svi sretni što će oni i hrpa drugih bezveznjaka ući u Sabor i dobiti svaki po 180.000 kuna od naroda, za taj čin. Tako se štedi i raspoređuje novac racionalno. I svakog prvog još 15.000 kuna. Jer narod voli bezveznjake. Šteta što Petrov nije oformio još više bezveznjaka da se nalaze i sa Opačićkom i Pupovcem po stanovima, pa kad ih netko prozove za to; oni su skupina pojedinaca, a ne stranka i svako može se nalaziti s kim želi, pa i ako treba i u krevetu. Briljentan zaključak, nema što!

Evo, konačno smo dobili nešto bolesno i novo, pa više nećemo gledati samo Milanovića dok nas laže, već ćemo imati hrpu crvenih koji sad glume desnicu i još bolje lažu… Zahvalni smo i 400.000 birača koji su nam osigurali ovaj novi i treći put, a koji je po svemu sudeći puno bolji od hadezeovog. Spasiti će nas provincijalni gradonačelnik i načelnik općine, koji svakog zna prostački opsovati, pa kada dođe Merkelica znat će on i njoj opsovati mater… Petrinu sigurno treba staviti za ministra vanjskih poslova, jer piše najbolje dopise u zemlji, a Pupovca za ministra obrane…Prgomet bi bio dobar ministar kulture, jer je sve kolege kulturno zaje..o.

I. Drenjančević