‘Tko je plasirao toliko veliki novac kada ga brane institucije pod cijenu kršenja zakona?’

0
984
koljajaKoga štite pojedini suci i sutkinje provodeći i dalje ovrhe RBA zadruga usprkos tome što je Sabor jednoglasnom odlukom iste zaustavio do okončanja postupaka o ništetnosti.
I dalje smo svjedoci nasilja pojedinih sudaca nad vlastitim građanima, a u ime i za korist austrijskih zadruga- RBA  grupacije ili možda zbog vlastite korumpiranosti?
Na sastanku danas u ministarstvu Pravosuđa savjetnica je potvrdila da se zakon treba provoditi, ali nam nije mogla objasniti što napraviti kad se slovo zakona ne primjenjuje.
Postavlja se pitanje tko je plasirao toliko veliki novac i čiji je to novac  kada ga brane institucije i pod cijenu kršenja zakona,  ujedno ozbiljno narušavajući  pravni poredak, a bogme i zdravlje više tisuća ljudi. Po podacima iz Zemaljskog suda Graz radi se o 300 milijuna eura. Teško ćete  nam objasnit, da nas lokalno austrijsko stanovništvo toliko voli kako bi nas tako obilno financiralo.
Podatak da se vodi još 2000 ovrha jasno pokazuje karakter tih neotplativih zajmova.
Gospodo tjerate nas na ulicu, ali ni vi se ne nadajte dobru, pošto smo na cesti možete nas uskoro očekivati pred vašim prozorom.
Nenad Koljaja u ime oštećenika RBA zadruga