Sinčić slinio o Imunoškom u školi, stručnjak bez dana radnog staža, koji sadi batate

0
4792

Ivan Vilibor Sinčić, saborski zastupnik i čelnik Živog zida ( stranke koja je sve podružnice redom zatvorila), sjeo je  za katedru u privatnoj gimnaziji Gaudeamus u Osijeku i pričao učenicima o “nastojanjima za spas Imunološkog zavoda”. Pozvalo ga je vodstvo škole, a slušalo ga je približno 50 učenika.

– Slučajno su uskoro izbori. Da vodimo računa o izborima, ne bismo ništa radili u zadnje dvije godine. Radimo po svom programu, razvojni je ovo proces koji bi trebao poomoći našim učenicima, ali i razvoju Hrvatske – rekao je Saša Šakić, osnivač Gaudeamusa, to su tvrdnje iznijete u našim kontroliranim medijima . Zaključak?

Kvalificirani predavač o Imunološkom zavodu je čovjek bez dana radnog staža, koji sadi batate u svome vrtu, pokriva falsificiranje potpisa Ivana Pernara, vječiti student oženjen kleptomankom. U jednoj ludoj državi ovakvi mogu uči u škole samo ako je netko dobro poremećen ili zbog predstojećih izbora. Sjetimo se saborskog provokatora Pernara kako je upadao u državne škole, na satove bez najava, pozivao učenike na markiranja, jer svi trebaju upoznati dlakavu medicinsku sestru Pernara, falsifikatora, lažljivca, prevaranta uživo, jasno i on je bez dana radnog staža. 

Doktor Sladoljev iz Imunološkog zavoda i naši novinari Igor Drenjančević i Nada Landeka koji  su najzaslužniji za otkrivanje te afere u javnosti ( nakon otkrića afere novinar I. Drenjančević je dobio otkaz na portalu Dnevno, jer je jedini iznio pravi razlog uništenja Imunološkog zavoda), nisu željeli komentirati ovaj cirkus.

I.R.

HOP