Plenkoviću jeste li primili moj mail u svezi prijetnji smrću zbog istrage oko HEP-a ili će završiti kao mail zlostavljane Tomašević?

0
3495
Anđelko Jeličić- stručnjak za javnu nabavu
Anđelko Jeličić- stručnjak za javnu nabavu

Raspisali su se mediji i portali, otkrivši slučaj obiteljskog nasilja od strane požeško-slavonskog župana Alojza Tomaševića. Prekipilo je njegovoj gospođi supruzi Mari i nakon po njenim riječima, godina trpljenja i patnje gospođa Tomašević odlučila je nasilju reći dosta! Gospođa Tomašević za pomoć je pokucala i na premijerova vrata. Koristim ovu prigodu pohvaliti reakciju premijera Plenkovića i njegovo ponašanje i reagiranje na ovaj „slučaj“.

No isto tako želim izraziti svoje nezadovoljstvo premijerovim suradnicima, koji kao i u ovom slučaju svoj posao ne rade kako treba. Logično je i normalno da gospodin premijer nije u mogućnosti pregledati i pročitati svaki mail koji stiže na njegovu adresu, no tu su kao i u slučaju gospođe Tomašević  suradnici premijera Plenkovića, kojima izgleda mnogi primljeni mail-ovi prođu „ispod radara“.

Član sam HDZ-a i član HDZ-ova Odbora za  energetiku i rudarstvo. Želja mi je da naša lijepa domovina napreduje i stoga sam veliki borac protiv korupcije, kriminala i ostalih loših ponašanja u našem društvu. Koristim svaku prigodu na skretanje pozornosti na loše i devijantno u našem društvu. Kao i gospođa Tomašević, u nekoliko sam navrata slao mail-ove i  premijeru ukazivao na ljude i njihova loša djelovanja, a ponajviše sam upozoravao na javnu nabavu u HEP-u d.d., koja je kao i javna nabava općenito, definitivno rak-rana hrvatskog društva u cjelini.

Isto tako, pisao sam i poslao predsjedniku Vlade RH mail, kako bih ga upozorio na prijetnje koje su mi upućene od pojedinaca iz HEP-a d.d., a samo iz razloga što sam iznosio činjenice i to vrlo dokazive. Jednu iznesenu tvrdnju iz teksta sam uklonio, jer je reagirao N.R. kojeg je zasmetalo spominjanje njegovog sina. Još jednom koristim prigodu ispričati se gospodinu N.R., zbog spominjanja člana njegove obitelji.  Ti isti koji su mi prijetili pretendenti su na visoke funkcije u HEP-u d.d. što kao članovi Uprave ili predsjednike iste.  Kao u u slučaju gospođe Tomašević, odgovora nisam dobio.

Ekskluzivno propast HEP-a: PPD posuđuje novac HDZ-u što je direktna veza sa M. Brkićem i Zoranom Gobcem

HEP-ovci prijete smrću svjedoku kriminala u HEP-u

Postavljam pitanje svima skupa! Bi li eventualno Plenkovićevi suradnici pronašli moje mail-ove, da su se prijetnje u kontekstu „progutati će ga mrak“, „treba mu potrgati ruke i noge“ i „ja sam branitelj, a s braniteljima se ne smije igrati zbog PTSP-a“, obistinile.  Moja je „sreća“ što sam prijetnje prema sebi prijavio MUP-u, što su oni koji su mi prijetili pozvani na informativne razgovore.

Već sam u nekoliko navrata postavljao u svojim reagiranjima pitanje: – Zar je samo meni stalo do HEP-a d.d.? Premijeru, trebate li podržavati pojedince koji se guraju u Upravu HEP-a d.d., točnije na mjesto predsjednika Uprave, a na bivšim funkcijama u tvrtkama kćerima HEP-a d.d. zabilježili su pad prihoda. Postavljam ponovno pitanje o slučaju HE ZAKUČAC, gdje je napravljena velika šteta( poplavljena strojarnica i.t.d.), a slučaj se uporno posprema „pod tepih“.  Lijepo vas molim, čitajte ono što vam narod piše, on vas je i izabrao. Dajte do znanja ljudima da su vam važni i da zajedno s njima želite od Hrvatske napraviti zemlju sretnih i zadovoljnih ljudi!

Stara poslovica govori:“Svi ljudi, sve znaju“!  No, kod nas ta ne vrijedi! Znaju samo oni koji su na vlasti ili ti na poziciji! Puna usta zajedništva, a Hrvatska nikad  podjeljenija.

 

Anđelko Jeličić

HOP