Sretan vam dan neovisnih ovrha, neovisne pljačke državne imovine i korupcije

0
4582

Sretan dan neovisnost dragi građani Hrvatske. Sretan dan neovisnih ovrha kojima vam plijene deset puta veću imovinu; sretan vam dan javnobilježničke  usluge koju plaćate kao da ju piše Jack Nicholson ili John Malkovich.

Sretan vam dan državne korupcije, kažu neki da je iz zemlje ukradeno tisuću milijardi, uglavnom sve plati narod. Narod je sanirao sve hrvatske banke koje su prodane za kikiriki i sada plijene imovinu istog naroda.

Država ima i neovisno  ministarstvo branitelja kraj kojeg se ubilo preko 3000 branitelja. Čekamo i neovisno ministarstvo uvijek ugroženih srpskih cvilidreta, kojima uvijek nešto fali, a od njih Srbi imaju koristi koliko i Hrvati od domoljubne vlasti.

Čestitamo narodu da je izdražao takvu neovsnost, kao što je 1991. godine izdražao tisuće ugroženih srpskih granata koje su padale po nama jer Srbima nismo dali da nam baš sve otmu.

Danas se isto ponašaju njihovi politički predstavnici , ugroženi su kao i 1991. godine, s tom razlikom što su devedesetih imali tek društvene stanove, a danas imaju vile.

Nisu bolji niti naši neokomunisti tzv. veliki demokrati.

Još smo ovdje, nismo odselili na njihovu žalost, to je naša pobjeda u ovoj neovsnosti.

HOP