Otkrivamo razlog odlaska Pupovca u Beograd i veze sa razotkrivenom mrežom srpskih špijuna na Banovini

0
3666

U petak Milorad Pupovac pojavio se na vratima Aleksandra Vučića. Razlog posjete prema medijima je donacija srpske vlade od dva milijuna.

Ipak to nije jedini a ponajmanje glavni razlog dolaska u Beograd. Jedan od najozbiljnijih razloga je konačno otkrivanje činjenice postojanja Biroa Krajine, tzv. Terorističke vlade SAO Krajine u Hrvatskim medijima. Tu činjenicu prvi je objavio prije tri godine novinnar Igor Drenjančević u tjedniku 7 dnevno . Od tada do danas o tome piše isključivo HOP  portal. Koliko je ta činjenica opasna govori govor šefa ove zločinačke organizacije M. LINTA koji je na državnoj srpskoj televiziji klevetao HOP portal kako mu sprema ubojstvo! Naravno portal je proglasio ustaškim, vjerojatno prema broju doktora, magistara i profesora.

https://www.facebook.com/savezsrbaregiona/videos/2037725523128171/?hc_ref=ARR__mF90GLiKVwfIuFmbnW9X8QzRHMjPy8i3XpAeIvQQIAo9aN9AlmDWv1nPH0GAMc&pnref=story.

Time se želi diskreditirati portal koji se jedini bavi otkrivanjem kriminala oko Pupovca.

Glavna opasnost za srpske krugove vezane na Pupovca je svakako objava našeg članka o okupljanju banijskih terorista u Beogradu; te sam adresa okupljanja. Najgora činjenica je svakako da su svi ti protuhrvatski elementi članovi SDP-a i SDSS-a. Osim toga isti se sastaju i u okolici Vrginmosta, te plaćaju lokalne nasilnike za podizanje pobuna i stvaranju nemira.

Član SDP-a u Beogradu se ljubi sa srpskim teroristom i članom Zemunskog klana!

Tako lokalni kriminalac Milan Busić organizira četničku omladinu u Topuskom i okolici, za što imaju informacije hrvatske službe, zatim je preko našeg portala otkriven mogući atentator na uglednog branitelja tog kraja. Uništenjem mreže koju se nije usudila dirnuti naša policija napravio je naš tim razotkrivanjemje uz pomoć branitelja, Srba i rezigniranih građana.

Koliko je opasna situacija govori i informacija hakerskog upada na portal; kojim se htjelo diskreditirati portal što je uspješno spriječeno.

Jedino nije jasno zašto naše pravosuđe godinama ne želi skloniti s ceste tog istog Busića kojeg štiti Biro Krajine jer se protiv njega vodi spor oko silovanja maloljetnice i masa sporova nasilja prema drugim osobama, pa čak i protiv policijskog službenika. Isti je i svjedok namještanja izbora u korist SDSS-a.

Pupovac je prvo prije puta svratio na okupljanje ex terorista u općini Vrginmost, na dan općine Vrginmost, da bi poslije brže bolje otputovao u Beograd.

HOP