PRESTRAŠNO: ‘Beograđanima’ koji su prijetili klanjem Hrvata samo prekršajna prijava, iako se radi o kaznenim djelima iz mržnje

0
9489

Srb postaje obrazac nezakonitog ponašanja policije ove države. Mup u Srbu svojim djelovanjem je zaslužio da ga nema. On Hrvatima u Hrvatskoj kao takav nije potreban jer diskriminira građane po nacionalnoj pripadnosti?

Ako ste Hrvat , branitelj, pravaš, a zovete se D. Keleminec, vi možete dobiti dozvolu za javno okupljanje u mjestu Srb, ali vam policija to neće dozvoliti, jer oni ne doživljavaju zakone, već poput najobičniji snobova klanjaju se moćnima. Mislite da bi tako nešto učinili Pupovcu? Pa naravno da ne bi.

Pa čemu onda ih trebaju građani plaćati? Neka ih plaća Pupovac iz svoga džepa. Pazite nivo te policije, čovjek mora prijetiti samoubojstvom da oni uopće reagiraju, a oni su doveli čovjeka u to opasno stanje kršeći zakon. Za to se dobiva otkaz, ali ne, ti isti uzimaju bezakonje u svoje ruke i divljački privode D. Keleminca, njih petorica očitih neznalica borilačkih vještina oštetili su pri tom činu čovjeku kralježnicu i ruku. Kao da je stoka.

I ti i danas rade u MUP-u pod palicom D. Božinovića, umjesto da su suspendirani i da se vodi protiv njih stegovni za težu povredu radne dužnosti.

U ranateljstvu policije molili su tog istog Keleminca kojeg su ovi u Srbu ozljedili da se makne iz Srba dok poglavar SDSS-a M. Pupovac polaže vijenac ispod četničkog  zločinačkog simbola za etničko čišćenje Hrvata.

A isti taj Keleminec je imao dozvolu da bude tamo, jer ima dozvolu za javno okupljanje. Sutkinja kojoj su ga doveli nakon što ga nisu uspjeli smjestiti zdravog u ludnicu potvrdila im je da on ima pravo biti u Srbu. Ali oni su i dalje provocirali D. Keleminca.

“MUP RH i dalje krši zakon o javnom okupljanju u Srbu prema Autohtonoj
– Hrvatskoj stranci prava koja je prije Milorada Pupovca prijavila
javno okupljanje ispred spomenika u Srbu i predavanja o Domovinskom
ratu od 22. 07. do 01. 08. 2021. godine.

Predsjednika stranke Dražena Keleminca policija nije uspjela strpati
na psihijatriju i Zadru, a izgubili su sud u Gračacu i nisu uspjeli ga
strpati  u zatvor i dobiti sudsku zabranu prilaska Srbu.

Umjesto kod spomenika nalazimo se u centru Srba.

Noćas 25. 07. 2021. u 03, 30 napadnuti smo od dviju grupa srba . Jedni
su bili iz Beograda. Uhićeno je 8  osoba, a zadržano 5 osoba.”-pišu iz stranke AHSP.

Prva informacija da je jedan napadač  kazneno prijavljen za sad nije potvrđena. Prijetnje likvidacijom za ostale u hrvatskom kaznenom zakonu su nevažeće za Srbe iz Srbije? Jesu li točne informacije o tzv. intervencijama iz Zagreba? Da li je točna informacija da Pupovac traži da se iz Srba makne Keleminec, a ne ovi ekstremisti?

Znači kršenje zakona je njima normalna pojava. Za sve izgovoreno u ravnateljstvu policije, svi su trebali biti smijenjeni. Što se oni imaju klanjati Pupovcu, pa nisu oni dali zakletvu njemu već državi?!

D. Keleminca koji je imao dozvolu za javno okupljanje maltretirali su, iživljavali se nad njim, nezakonito ga ucjenjivali, kao da se radi o nekoj mafiji iznad zakona, tražili njegovo pritvaranje, vodili su ga u ludnicu, jer ne želi spomenik koljačima i ubojicama da stoji u Srbu?

Policija je u lisice stavila čovjeka koji je legalno imao najavljen skup, samo zato jer u ravnateljstvu policije je odbio se maknuti Pupovcu da 27.7. napravi derenek? 

Nisu li time priznali da Pupovac ne može imati skup ako je u Srbu prvi Keleminec prijavio skup?

Policija u Srbu brani spomenik luđacima i manijacima koji su pekli svećenika na ražnju i ubijali djecu, napravili genocid. Jesu li ti ljudi normalni? Bili načelnik policije branio te luđake da je njegova obitelj tako završila? Nije li ga sram spram obitelji Ivezić koje su pobili nevine kao pse ti ustanici?

I na kraju kraj te policije dogodi se napad na starijeg Hrvata Lukića kojem je žena nedavno  tragično preminula, pred tim starim čovjekom krvoločna srpska mladež došla iz Srbije urla da će poklati njega i ostale pravaše. Bez imalo straha dolaze do njih uz toliko policije.

Radi se o ozbiljnim kaznenim djelima, djela iz mržnje i prijetnja smrću. To je policija prekvalificirala uz pomoć politike i pravosuđa u prekršajne kazne. Sve kako bi se dodvorila Beogradu. Nema to nikakve veze sa pravosuđem.-rekao je ugledni zagrebački odvjetnik koji želi ostati anoniman zbog opasnog srpskog lobija u pravosuđu.

Upravo ovo postupanje pravosuđa i policije u Srbu prema srpskim mrziteljima iz Beograda govori nam da su po našoj policiji i pravosuđu Hrvati niža bića u Srbu.

Dražen Keleminec na svom obraćanju u Srbu rekao je da će ovo biti zadnje Pupovčevo  slavlje u Srbu, a time je mislio  da će ga politički pobijediti na način da on prvi prijavi javno okupljanje i tako Pupovac neće moći doći istog dana u Srb. Što je i učinio ove godine. Za tu izjavu DORH podiže progon protiv Keleminca za prijetnju, a ovi koji pozivaju na klanje Hrvata ne dobivaju kaznenu prijavu! Da li je to zato jer nisu Hrvati?

Naravno da se u ovom slučaju isto policija nije držala zakona u strahu od politike i Srba.

Da nisu kukavice policajci  samo u Srbu govori divljanje svakodnevno isto uvoznih ekstremista is Srbije po Vrginmostu.

Nije samo Srb mijesto okupljanja Srba iz Srbije , Njemačke i Chicaga i kod mene su stigli da nam utjeravaju strah u kosti ,da mi pokazuju da policija ne može im ništa .

Ovako bolestan moram stražarit i pazit da nam ne nanesu zlo, ne vrijedi policiju zvati ,kontaktiro sam jednog policijskog službenika što da radim; reko mi je “ako osjetiš večeras neobične pokrete i lupanje u kapiju zovi me , ja ću onda intervenirati ?!”

Policajac mi kaže “nemoj sebi dopustit da te izvuku iz kuće i da nekog ozlijediš u svom dvorištu “?!

Na ogradi cijelu noć piju i lome u oblježenom kafiću i onda u jutarnjim satima dolaze pijani kroz selo u koloni po nekoliko auta i spavaju u kući nekadašnjeg logorskog zločinca iz tzv. Krajine.

Pod hitno treba im oduzeti hrvatske  papire i vozila i protjerati ih van granice-govori nam stanovnik općine Gvozd.

 

HOP

VEZANI ČLANCI

Ekskluzivno: Pravaš Keleminec sudski oslobođen nakon neviđene torture policije, Pupovac ne može održati skup u Srbu?!

U Srbu Srbi napali Hrvate, starijeg Hrvata udarili i viču ‘ubit ćemo – zaklat ćemo ustaše(!)’

Psihijatrija: Policija čuva spomenik ustanka u Srbu, dan kada su ustanici pekli na ražnju hrvatskog svećenika