Kukasti križ je malo stariji i od Nacističke Njemačke

0
4746

DeutschesKreuzinGold

Na početku, odmah da pokažem tko je izradio kukasti križ na travnjaku:

Koza, imena Helga je to učinila!

10402689_1603584859900439_4690495549425185516_n

Dakle što reći na riječi jednog komentatora?

Ovo je prešlo sve granice, jer,naime se vidi koji je cilj, novinarskih evnuha i komentatora, koji na sve moguće načine pokušavaju oblatiti narod, i to PRED PRAZNIM STADIONOM!

Pitam se jednu stvar:
Ako toliko ne volite Hrvatsku, vi uhljebi, tko vas drži ovdje, tko vam brani da iselite negdje u nekakvu državu koja će trpiti vaše iskakanje iz okvira!? Dakle svi su ludi, Ustaše, Nacisti, Fašisti, a koliko vidim i čujem jedine osobe koje to stalno potenciraju, ste vi novinarčići,koji zbog silne želje za senzacijama, izmišljate stvari koje graniče sa ludilom.
Mislim da biste svi vi, trebali jedan dobar psihološki tretman, jer po meni, čini mi se da vas je vaša paranoja i halucinantne epizode dovele do toga, da vidite stvari koje ne postoje!
Ovo je sramota za sve nogometne fanove diljem Hrvatske i svijeta, i ovaj vaš korak ka blaćenju Hrvatskog naroda je se popeo na jedan viši nivo, jer je ostatku pučanstva, nogometnom, svjetskom i Hrvatskom postalo jasno, da vam odgovara kaos, nepovjerenje, i mržnja koju sijete preko medija!

Jasno je sada i onima koji do sada nisu vidjeli što kanite,slijepima, i gluhima!
Na vašu sreću podržava vas cijela vlada antihrvatska, komunističko-udbaški klan, i sive eminencije u našoj zemlji.

BTW,ovo je kukasti križ,a ne ono što se komentatoru učinilo!

german-ww2-regular-nazi-5-x-3-flag-1493-p
Sramota koju svakodnevno nanosite poštenim ljudima Hrvatima i Hrvaticama, i svima onima koji priznaju Hrvatsku kao svoju domovinu, je nesnošljiva, odvratna, i kukavička. Vaši tutori koji su vas učili tome da treba pljuvati Hrvatski narod ,će ipak jednog dana isplivati van na površinu.I tada će se znati sve. Mesić, Josipović, i drugi lopovi i uhljebi,koji su toliko puni vlastite mržnje, da se ne mogu obuzdati, već rade konstantno protiv Hrvatskog naroda, je najsramotniji čin,koji jedan izdajnik može učiniti u vlastitoj zemlji i još primati plaću za to!

Kukasti križ je malo stariji i od Nacističke Njemačke!

medalian5

Sram i stid vas treba biti,jer ste zaslužili da vas se protjera van Hrvatske države, sa žigom PERSONA NON GRATA u vašim putovnicama.

Pitam se što će reći naša predsjednica Kolinda Grabar Kitarović na ovakvo pljuvanje? Prazne su tribinebile.Moglo bi biti da vam je to i bio cilj, uništiti Hrvatski nogomet a navijače Hrvatske strpati u koš sa Nacistima, Fašistima, i drugima,koje ste tako lako etiketirali, prozivali, i pljuvali po njima!
Zabrinjavajuća pojava, koja može izrasti u nešto daleko veće i pogubnije, no što je utakmica pred praznim stadionom. Ovakvo podpirivanje mržnje ka svemu Hrvatskom, i to sa simbolima iz nekog davnog vremena, je u najmanju bezobrazno i jedini korak vas novinarskih očajnika u trci za senzacijama koji znate činiti i raditi.
Što se mene tiče kao Hrvata i Domoljuba, pristajem na to da vam nikada ne budem u blizini!
Radije ću biti sam već u krivom društvu!

A vi komunisti,partizani,četnici i udbo masoni,  treba vas  izolirati, procesuirati, i istjerati iz naše zemlje, jer toliko trujete naš zrak sa vašom bolesnom ideologijom, da se pitam-jesmo li mi na rubu građanskog rata,kojeg stalno potencirate!?
Hvala Bogu pa ima ljudi koji vide što činite.
Pravda je spora ali dostižna.
 Ivan Dujmić

hop-portal.com