POTPUNO OTKRIVAMO VEZU MARGETIĆA, MIRT, ŽIVOG ZIDA PROTIV HRVATSKE

0
1931

anzulović - margetićHrvatska javnost za Domagoja Margetića, studenta agronomije koju nije završio, prvi put je čula početkom devedesetih, kad je još kao 17-godišnjak osnovao udruženje Hrvatska mladež, s kojim je godinama pokušavao inicirati donošenje tzv. Zakona o mladeži kojim bi se maloljetnicima zabranili večernji izlasci osim onih “radi posjeta javnim plesnim priredbama ili dječjim balovima”. Za svoje tadašnje konzervativne stavove s vremenom je uspio zainteresirati i bivšeg predsjednika Tuđmana, pa se učlanio u HDZ i potom godinama Tuđmanu pisao ogorčena pisma u kojima se žalio na sve i svašta te tužakao ostale članove stranke. Da bi ga se riješili, tadašnji moćni članovi stranke dali su mu da upravlja ornitološkim rezervatom “Crna Mlaka”, no već 2002. je osuđen zbog mnogih malverzacija, prijevara i dugova te gotovo robovlasničkog odnosa prema zaposlenicima. Velik dio poslova oko rezervata vodio je i preko svoje tvrtke Domag d.o.o. koja zapravo – nije ni postojala.

U Beogradu samoinicijativno satima svjedočio u ubojstvima srpskih civila u Sisku 1991. i 1992. godine, za što je osim pripadnika Hrvatske vojske optužio i Bošnjake iz tzv. Handžar divizije.

U Margetićevim drugim tekstovima mogu pročitati i druge bezumne konstrukcije, pogotovo one vezane uz krijumčarenje droge na Balkanu, za što Margetić uglavnom okrivljava Hrvate: po njemu, krijumčarenje droga iz Latinske Amerike u Europu preko Balkana započeo je još prije sedamdeset godina ustaški ratni zločinac Vjekoslav Maks Luburić, nakon raspada Jugoslavije taj su posao nastavile hrvatske konditorske tvrtke, a posljednjih desetljeća neke su hrvatske tvrtke za kriminalce u Argentini i Paragvaju proizvele više od tisuću bespilotnih letjelica za šverc kokaina. U prilog tvrdnji o Margetićevoj bogatoj mašti valja navesti i da su, prema njegovim tekstovima, izradu tih letjelica plaćale sirijske i iranske tajne službe.– navodi za Nacional Plamenko Cvitić

DESNA RUKA KRIMINALCA MARGETIĆA

 

Predmet: IVA ANZULOVIĆ I DOMAGOJ MARGETIĆ – PROVALA U HALU LEDANA – GAVRILOVIĆ

 

Jučer smo otvorili Kreativni Centar Ledana.
I to je ogromna pobjeda.
Obranili smo 2500 kvadrata od ratnog profitera Georga Gavrilovića
koji je htio sve unovčiti i uništititi. A nije njegovo.
Uspjeli smo jer smo prgavi, bezobrazni, uporni,
dosljedni, slobodni, puni ljubavi i radimo k’o konji.
I ne damo svoje.

Rijetka je sinergija dvaju takvih budala kojima je
najveće veselje sjebat’ planove ratnim profiterima
i uz to se sjajno zabavljat’. Domagoj, došlo je naše vrijeme
i idemo im ogulit’ kožu do kraja, još ove godine. 

TREĆI IZ OVE EKIPE SPASIOCA JE ŽIVI ZID- ONI SU SA OVO DVOJE KOORDINIRANI

ŽIVI ZID  i prevarant Margetić su osnivači Ocuppy croatia, grupacije koja je napala branitelje u savskoj 66, predvođena Mirjanom Mirt i Domagojom Margetićem.mirtMirjana-Mirt

21.02.2015., Zagreb - Prosvjedni mars pokreta Occupy Croatia pod nazivom Stop teroru satorasa. Prosvjedni mars aktivisti su zapoceli na Trgu bana Jelacica, odakle su krenuli prema Savskoj 66, gdje veterani prosvjeduju ispred Ministarstva branitelja vec cetiri mjeseca, trazeci ostavku ministra Matica. Photo: Borna Filic/PIXSELL
21.02.2015., Zagreb – Prosvjedni mars pokreta Occupy Croatia pod nazivom Stop teroru satorasa. 

šatoraši živi šit

Izjava živog zida- priča ista kao i  Sdp

 


Prema najavi proustaške žgadije iz Savske 66 vrlo smo blizu građanskog rata. Rata koji neće ništa dobro donijeti radničkoj klasi, profitirati će kao i uvijek kapitalistička klasa. Međutim svaki normalan čovjek ne može mirno gledati njihovo nametanje proustaških i klerofašističkih vrijednosti putem fašističkog puča, kako najavljuju. Zato pozivamo sve da se organiziraju i pripreme pošto teška vremena dolaze.
Za te fašiste može biti samo jedna poruka – No pasaran!

Guy Fawkes (13. travnja 1570. – 31. siječnja 1606. godine)Maska “Anonymousa” prikazuje poznatog borca protiv vlasti u Engleskoj – Guya Fawkesa. On i njegovi suradnici sakrili su u podzemne hodnike ispod britanskoga parlamenta znatnu količinu baruta i čekali su priliku da izazovu eksploziju kad bi kralj posjetio parlament. Urota je otkrivena, a on je uhićen i osuđen na smrt. Na današnji dan 1606. godine dogodilo se u Londonu njegovo smaknuće. Danas je Guy Fawkes simbol otpora središnjim vlastima haktivističkog pokreta “Anonymous”.

03.03.2011. ,Ulica Blage Zadre, Sesvete - Nevenka Topalusic, majka cetvero djece koja je bila ucesnica u Domovinskom ratu i bila ranjena. Photo: Boris Scitar/PIXSELL
03.03.2011. ,Ulica Blage Zadre, Sesvete – Nevenka Topalusic, majka cetvero djece koja je bila ucesnica u Domovinskom ratu i bila ranjena.
Photo: Boris Scitar/PIXSELL
22.10.2014., Zagreb - Ispred Ministarstva branitelja u zagrebackoj Savskoj u utorak kasno navecer preminula je braniteljica Nevenka Topalusic (60), koja je bila stopostotni ratni vojni invalid prve skupine. Hrvatski branitelji okupljeni ispred zgrade Ministarstva su paljenjem svijeca odali pocast preminuloj heroini. Photo: Marko Prpic/PIXSELL
22.10.2014., Zagreb – Ispred Ministarstva branitelja u zagrebackoj Savskoj u utorak kasno navecer preminula je braniteljica Nevenka Topalusic (60), koja je bila stopostotni ratni vojni invalid prve skupine. Hrvatski branitelji okupljeni ispred zgrade Ministarstva su paljenjem svijeca odali pocast preminuloj heroini.
Photo: Marko Prpic/PIXSELL


Glogoški kaže da su šatoraši u Savskoj slika Hrvatske i – nažalost – moramo se složiti s njime!
Hrvatska je upravo to: nakazna tvorevina u kojoj privilegirani žderu torte, pršut i ostale delicije dok narod gladuje. Dok civilni invalidi nemaju osnovno, dok nezaposleni kopaju po kontejnerima, dok rastu redovi pred pučkim kuhinjama, dječica plaču od gladi, dotle dvojbeni – moralno i zakonski – profašistički pučisti nezasitno i bez ikakva srama traže još!

margetić, ivan vilibor sinčić, tomislav ajdukovićanzulović - margetić

Na slici cijela ekipa: Sinčić, Palfi, Mirt, Margetić, na drugoj fotografiji Iva Anzulović i Domagoj Margetić.

21.02.2015., Zagreb - Branitelji koji prosvjeduju u Savskoj 66 ispred Ministarstva branitelja ocekuju antiprosvjednike kojega je organizirao pokret Occupy Croatia pod nazivom Stop teroru satorasa. Photo: Robert Anic/PIXSELL
21.02.2015., Zagreb – Branitelji koji prosvjeduju u Savskoj 66 ispred Ministarstva branitelja ocekuju antiprosvjednike kojega je organizirao pokret Occupy Croatia pod nazivom Stop teroru satorasa.

 

INVALIDI, HEROJI RATA OVOJ SKUPINI OKO ŽIVOG ZIDA, MARGETIĆA, ANZULOVIĆKE SU PRIJETNJA?

Damir Trnacic i ekipa

OVI ĆE NAS SPASITI? ŽIVI ZID? ONI BI NAS OBRANILI 1991?

SLIKA GOVORI TISUĆU RIJEČI.

Zaduženja navedenih je rušenje hrvatskih portala, nacionalnog osjećaja, branitelja i državnosti. Zato Živi zid nema niti jednu hrvatsku zastavu, a SDP par za dekor.

živi šitžz bg

Tko smeta posrbicama?

vuberžz komentar na ćirilici2

“Propali hrvatski političar, varalica širokog spektra, novinarski šarlatan i samozvani „ekspert“ za islamski terorizam Margetić bio na platnoj listi Vlade Republike Srpske odnosno Dodika, gazde kome su mnogi pa i Zapad pomogli da RS privatizira. Margetićeve „stručne analize“ o islamskom terorizmu s naglaskom na Bosnu i Hercegovinu i njegovu povezanost s bošnjačkim političarima. Dodikova vlada je mjesečno honorira s pet hiljada KM ovakve „stručne analize“.-Mehmed Delić.

Kada je Dodik prestao plaćati laži Margetića, ovako je završilo:

Portparol Specijalnog tužilaštva Dragica Tojagić kaže da je ta naredba donesena 3. oktobra jer ne postoje osnovi sumnje da je prijavljeni počinio krivična djela organizovani kriminal, zloupotreba službenog položaja ili ovlaštenja, trgovina uticajem, utaja poreza i doprinosa i pranje novca za koja ga je prijavio Margetić.

“Naredba o nesprovođenju istrage donesena je jer, između ostalog, na osnovu pribavljene finansijske dokumentacije nije utvrđeno postojanje višemilionskog iznosa na računu za koji je u prijavi navedeno da je otvoren kod Hipo Alpe Adria banke na kojem se zasnivala prijava podnosioca Margetića”, rekla je Tojagićeva.

Prema njenim riječima, Margetić je o odluci tužioca obaviješten putem međunarodne pravne pomoći koja je zatražena posredstvom Ministarstva pravde BiH 13. oktobra, prenosi “Glas Srpske”.

Margetić je početkom prošle godine prijavio Dodika Specijalnom tužilaštvu za organizovani kriminal u Beogradu, prenose agencije.-izvor za kojeg je radio Margetić.

Novinar ili reketar?

hop Portal